466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
 
5.jpg

Coaching individual

Salut, sunt Stefan Teodorescu, incantat  sa te cunosc!

Cine sunt eu? Un om ca si tine, cu familie, job si responsabilitati. Acum ceva ani am trecut printr-o incercare legata de sanatate care m-a determinat sa imi schimb directia. Mi-am dat seama ca daca vreau sa fiu sanatos, echilibrat si cu energia sus trebuie sa imi asum responsabilitatea. Pentru mine, dar si pentru copii si familia mea.

Am studiat meditatia, practicile energetice si spirituale. Mi-am dezvoltat propriul stil, imbinand elemente de Mindfulness, Reiki, Quigong, Radiestezie. Sunt acreditat ca si Consilier de Dezvoltare Personala si am certificare de trainer. Alaturi de sotia mea Andreea, sunt co-fondator al Lotus Spa, un spatiu in care oamenii vin sa se linisteasca, sa se reconecteze si vindece.

M-am format profesional in corporatii ca si marketer, trainer si coach. Ca atare, ma pasioneaza sa lucrez cu alti oameni si sa le ofer instrumente cat mai simple si concrete cu care sa avanseze. Inspre ce? Inspre o viata traita mai cu bucurie si implinire. Si mai ales mai cu SUFLET!

Prin aceste sesiuni individuale imi propun sa lucrez individual cu cei interesati sa isi dezvolte o practica proprie prin care sa se echilibreze si incarce.

 

Va astept cu drag sa ne cunoastem!

Alte detalii despre mine:

https://www.instagram.com/stefan_teodorescu_/

https://www.facebook.com/stefan.teodorescu1/

SEDINTE INDIVIDUALE

 

Pret: 150lei/ sedinta 60 min

pentru programari va rugam sa ne lasati mai jos datele de identificare

WhatsApp Image 2021-03-26 at 5.40.44 PM.
Dacă doriți să vă înscrieți, lăsați-ne datele dvs și vă vom contacta noi pentru realizarea programării

Mulțumim!