466675797006587 Lotus Spa Bucuresti: coafor si colorimetrie

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

Tratament-par-si-scalp-OWAY.jpg

Tratamente Organice pentru Par

Tratamentele Oway ofera parului si scalpului nutrientii si antioxidantii necesari repararii stresului oxidativ la care este supus parul si pielea, mai ales in timpul verii, reparand daunele structurale si deshidratarea severa.

Tratamentele pentru păr și scalp Oway, fac ca simplă ședință  de înfrumusețare să devină o experiență multi-senzorială, ce ajută părul să-și păstreze strălucirea și vitalitatea pe termen lung.

Tratament Rebuilding     270 lei*

Tratament Intens de Hidratare  270 lei*

Agresiunile continue externe, chimice și de mediu pot cauza daune structurale fibrei de păr.

 

REBUILDING este tratamentul profund regenerativ, care dă substanță și materie părului deteriorat.

Acesta este un program complet personalizat, care furnizează fibrei de păr componentele sale esențiale: proteine ​​vegetale biomimetice, care repară structura firului de păr, prin reconstrucția structurii sale moleculare, iar apoi creează un strat protector în jurul cuticulei.

În cadrul acestui tratament se lucrează cu o placă specială cu ultrasunete si infrarosii, care printr-o metodă inovatoare, repară structura firului de păr, ajută absorbția produsului și sigilează cuticula.

Cu ajutorul oligoelementelor și a mineralelor, acest tratament furnizează rezistență și vitalitate părului, oferindu-i catifelare și strălucire. 

ETAPE

DIAGNOSTICARE I

APLICARE BAZA PROTEICA DE RECONSTRUCTIE + HIALOMINERALE + CERAMIDE I

INTRODUCERE SERUM IN PROFUNZIME CU PLACA OWAY 

CU AJUTORUL UNDELOR INFRAROSII SI A ULTRASUNETELOR I

CURATARE CU SAMPON SPECIFIC TIPULUI DE PAR I

MASCA TRATAMENT I

ULEI TERMIC I ULEI DE FINISARE 

COAFAT

Colorimetrie

Fie că vorbim de schimbare radicală de culoare, de vopsit șuvițe sau forme geometrice, toate cuprind mai multe etape respectiv: Diagnoza, Propunere culoare, Decapaj și Vopsit.

Vopseaua de par profesionala Igora Royal, ofera totul, de la nuante naturale armonioase pana la nuante indraznete si moderne, fiind prima alegere a specialistilor pentru culori rezistente si acoperire de neegalat. 

În funcție de culoare aleasă, diferența față de cea existentă și de lungimea părului, prețul diferă, fiind calculat in funcție de consum.

Preturi Colorimetrie

Manoperă Vopsit

Vopsit rădăcini

50 lei

Vopsit păr scurt

70 lei