466675797006587 Consultatii nutritie I Lotus Spa Bucuresti

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Nutriție și Echilibru hormonal

Consultatiile de nutritie se adeseaza celor care-și doresc să ducă un stil de viață sănătos pe termen lung, dar și celor care adreseze diverse probleme și afecțiuni cronice. Sistemul digestiv este poarta de intrare a organismului nostru, având grijă de acesta, prin ceea ce consumăm, dar și prin modul în care mâncăm, putem contribui decisiv la întărirea sitemului imunitar și reducerea inflamațiilor din corp.

Cosmina Grigore, tehnician nutritionist si consultanta noastră, nu crede in retete si tehnici minune, ci in respectarea bioindividualitatii fiecaruia si lucrul cu bagajul emotional personal. Cosmina te va invata sa-ti asculti corpul si emotiile si sa aplici obiceiuri sanatoase cu efect pe termen lung.

Cosmina este președinta Asociatiei Imunis dedicata pacientilor diagnosticati cu cancer și Patient Coach la Donna Medical Center, Quantum Therapy si Spitalul Colentina. Lucrează cu pacienti diagnosticati cu cancer, cei care au dereglari hormonale, probleme de digestie, boli autoimune, obezitate, dar se bucură atunci când consultă persoane care nu au probleme de sănătate, ci doar își doresc să ducă un stil de viață echilibrat și sănătos.  

Arii de specialitate: 

1. Coaching pentru pacienti cu diverse afecțiuni: ce trebuie să știi in privinta diagnosticului primit ( ce trebuie sa schimbi, ce ai de facut, cum poti aborda problema, cui sa te adresezi, ce inseamna abordare integrativa)

2. Nutritie: detoxifiere, regim alimentar potrivit pentru fiecare, in functie de obiectivele tintite si stilul de viata

3. Echilibrarea sistemului hormonal: suplimente si superalimente, retete si tratamente alternative si adjuvante existente & suport psihoemotional.

 

Cosmina sustine atat workshopuri cat si seminarii, asa ca te invitam sa urmaresti sectiunea noastra de evenimente pentru a afla cand va fi urmatorul eveniment. 

Consiliere initiala + conceperea unui plan alimentar personalizat

   Durată: 60 minute

   Pret prima sedinta: 250 lei

   Pret sedinte monitorizare (45 min): 150 lei