466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
 
Dermopigmentare sprancene

Dermopigmentare 

Pachet dermopigmentare sprâncene.....1,000 lei

 

Pachetul cuprinde:

  • consultație si determinare simetrie

  • desen contur (30min)

  • powdering (120 min)

 

Retus sprâncene (90 min) ...după 3-4 săptămâni ......300 lei

Vopsire sprâncene cu Henna.............80 lei

Vopsire sprâncene cu Binacil.............40 lei

Laminare gene......................................120 lei

Laminare sprâncene.......................... 160 lei

Laminare gene & sprâncene............ 250 lei

Stilizare sprâncene

Laminare gene.jpg

Pensat forma...........................................80 lei

Pensat mentinere/ curățare...............50lei

PENSAT

Eyebrow Plucking

stilizare sprâncene

Permanent Eyebrows Makeup in Progress

Dermopigmentare Powder

Această tehnică este potrivită clientelor care își doresc un efect natural, însă puțin mai accentuat decat varianta de micropigmentarea fir cu fir, celor care își doresc un efect discret de sprânceană fardată cu o formă și o simetrie perfectă.

Pentru un efect cât mai natural procedura se va realiza în umbre: vom începe de la codița sprâncenelor unde vom folosi o culoare mai intensă și se deschide cu atât mai mult cu cât ne apropiem de începutul sprâncenelor oferind senzația de umbre „ombre„.

Micropigmentarea cu efect pudrat este procedeul de inserție a unui pigment organic, semipermanent sub tegument, pentru a realiza un aspect de sprânceană machiată, în urma jocurilor de culori aplicate în degrade, se numește dermopigmentare Powder.

Întreaga tehnică se realizează cu ajutorul mașinii electrice, de tip stilou, în care se introduce un ac steril de unică folosință ce oferă maximă precizie în crearea umbrelor.

Durata:  între 8 luni -12 luni pe o piele grasă ( datorită excesului de sebum ) și 12-18 luni pe o piele uscată. După această perioadă se realizează o ședință de reîmprospatare a culorii.

 

Procedura se realizează în 2 ședințe:

1. Prima sesiune, cea de bază, împlică partea de consiliere estetică în care se stabilește forma, culoarea și este realizată prima ședință de pigmentare.

2. În cadrul celei de a două ședințe ( Retușul ) se accentuează culoarea și se definitivează forma.

Retusul se realizeaza la 1-2 luni de la prima procedură deoarece perioada de regenerare a pielii este de 28 de zile.

După vindecare culoarea realizată prin tehnica Powdering se va deschide cu 30% până la 50%.

Perioada de vindecare durează între 5 si 14 zile.

Important

Permanent Eyebrows Makeup
3_edited.jpg

Cristina Romeo

Esteticiană, specialist dermopigmentare

Eu sunt Cristina Romeo și sunt tehnician in dermopigmentare / machiaj semipermanent. Interesul meu pentru domeniul îngrijirii și al frumuseții s-a născut în urmă cu câțiva ani, însă s-a concretizat în 2020, când am obținut acreditarea necesară pentru a-mi putea transforma pasiunea într-o profesie pe termen lung. 

După absolvirea primului masterclass de micropigmentare sprâncene, buze și ochi, au urmat și alte cursuri, de îndepărtare tatuaje, respectiv de laminare gene. În prezent, ofer toate aceste servicii semipermanente de înfrumusețare, cu accent pe zona de micropigmentare sprâncene prin tehnica powder. Iubesc ceea ce fac, iar zâmbetele largi ale clientelor la finalul unei proceduri reprezintă cea mai valoroasă răsplată a muncii mele.

Prin procedurile pe care le efectuez, îmi doresc să redau cât mai multor femei încrederea în ele însele, oferind fiecărei cliente care îmi trece pragul o stare de bine, de confort și relaxare, împreună cu promisiunea că fiecare procedură în parte beneficiază de întreaga mea atenție, de ascultare activă și de întregul meu bagaj de cunoștințe tehnice. Pentru mine, nu contează doar ca rezultatul final să fie unul de cea mai înaltă calitate, ci și ca procedura în sine să fie o experiență frumoasă, la care îți dorești să revii cu drag.

Viziunea mea asupra frumuseții feminine este legată de naturalețe și de strălucirea ce provine din interior. Prin munca mea, promovez întotdeauna un look natural, iar procedurile de care vei avea parte la salonul meu nu fac decât să potențeze unicitatea și frumusețea ta naturală. 

Chiar dacă pot părea schimbări mici, garantez că procedurile pe care ți le pot oferi vor avea un mare impact asupra imaginii pe care o vei privi în fiecare zi în oglindă și îți vor da, negreșit, un binevenit boost de încredere în propria feminitate. Iar acesta, după părerea mea, este un sentiment unic.

Dermopigmentare Powder