466675797006587 Echilibrare energetica I Lotus Spa Bucuresti

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Energoterapie: Curățarea & Echilibrarea centrilor energetici

Intregul univers, inclusiv corpurile noastre sunt formate din materie si materia este o forma de energie condensata. Practic suntem energie sub diferite forme.

 

Pe langa energiile pe care le vedem sub forma de lumina, materie sau le simtim precum caldura, mai exista o multitudine de alte tipuri de energii care sunt invizibile ochiului liber sau simturilor in mod traditional. Aceste energii care ne compun interactioneaza in mod continuu chiar si de la distante foarte mari cu energiile din jurul nostru. Unele energii trec prin noi, altele ne evita si altele pur si simplu intra si raman in noi. Foarte important de retinut in aceasta interactiune care are loc intre energii este faptul ca ea se intampla cu permisiunea noastra, de cele mai multe ori inconstienta.

In acest sistem energetic, pot aparea atat blocaje, perturbari si dizarmonii din interior cat si din exterior.

 

De aceea este necesara realizarea unei echilibrari a energiilor din structurile tale si dizolvarea celor care nu-ti servesc precum si alinierea corpurilor care te compun (Corpul Fizic, Corpul Emotional, Corpul Mental, Corpul Astral, Corpul Eteric si Corpul Cauzal).  

Pentru ce este indicat:

  • Curatarea propriului camp energetic de influente negative

  • Echilibrarea centrilor energetici si restabilirea fortei vitale

  • Eliberarea convingerilor, emotiilor, sistemelor de gandire care atrag dezechilibre energetice in viata noastra

  • Schimbarea programelor mentale ce te limiteaza, cu altele constructive, pozitive, ce sustin si sprijina starea ta de bine;

  • Vindecarea emotiilor negative si resentimentelor (vinovatie, apatie, rusine, mandrie, ura, manie, furie, neiertare)

  • Restabilirea legaturii cu sufletul tau, cu Sinele tau mai inalt si cu intreaga Sursa a Vietii

Prima sedinta: radiografia câmpului energetic, disfunctii, derapaje si recomandarea unei scheme de tratament

Pret prima sedinta: 300 lei

Pret sedinte tratament: 250 lei

Durata unei sedinte variaza intre 30 de minute si 70 de minute, in functie de complexitatea afectiunii si de capacitatea pacientului de a primi energie.

Energoterapie pentru Copii

Pentru a veni in ajutorul unor familii care se confrunta cu copii “neintelesi, rebeli, speciali”, terapeuta noastra, avand multa experienta in munca cu micii ingerasi,  ofera consultatii care sa aduca claritate asupra situatiei, ulterior stabilindu-se un plan de actiune cu acordul parintilor.

 

Fiecare caz este diferit, fiecare copil este unic, motiv pentru care dupa primele sedinte Maria va stabili durata optima a fiecarei terapii, cat si perioada de tratament necesare pentru obitnerea unor rezultate optime.

Prima sedinta: radiografia câmpului energetic, disfunctii, derapaje si recomandarea unei scheme de tratament

Durată: 50 minute

Pret prima sedinta: 300 lei

Pret sedinte tratament: 250 lei