466675797006587

Politica Centrului nostru si Câteva recomandări

Deoarece obiectivul nostru principal este să vă ajutăm să vă regăsiți echilibrul interior, liniștea și să vă încărcați cu energie pozitivă, vă oferim mai jos câteva recomandări despre cum vă puteți asigura o experiență plăcută și relaxantă, de la început până la sfârșit.

Toate terapiile din meniul nostru au fost special concepute de consultanții și practicienii noștri, luând în calcul maximizarea efectului terapeutic. Orice excepție de la ofertele standard (compoziție sau durată) necesită consultarea prealabilă a terapeutului și agreerea cu acesta.Veți primi de asemenea informații despre elementele specifice ale fiecărei terapii, despre beneficiile acestora, precum și despre posibile scheme de tratament pe care le puteți efectua, pentru a obține efecte maxime.

POLITICA CENTRULUI NOSTRU PENTRU PREVENIREA RISCULUI DE RASPANDIRE A COVID-19

In aceasta perioada, in contextul riscului reprezentat de Civid-19, vom lua următoarele acțiuni pentru a asigura sanatatea tuturor clienților si angajatilor noștri:

 

Redeschiderea și realizarea programarilor:

Vom oferi un formular pentru a fi completat de fiecare oaspete care ne viziteaza. Vă rugăm să consultați acest formular în avans pentru a vă asigura că respectați și sunteti de acord cu aceste noi protocoale.

Lotus Spa isi rezerva dreptul de a nu primi clientii ce prezinta simptome asociate cu o posibila prezenta a virusului. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați cu cel puțin 24 de ore înaintea sesiunii programate.

 

Protocoale de igienizare si sterilizare:

 

Am păstrat întotdeauna cele mai înalte standarde de igienizare si sterilizare a suprafetelor si instrumentarului și vom continua protocoalele listate mai jos:

1. Programările vor fi realizate, pastrand o durata de 30 de minute intre acestea, pentru a oferi suficient timp pentru sterilizarea suprafetelor după fiecare oaspete in parte, precum si inlocuirea tuturor articolelor de unica folosinta pe care le folosim pe durata terapiilor noastre (husele de protectie pentru paturi si pentru tetierele acestora).

2. Fiecare oaspete poate purta in timpul terapiilor masti  de protectie, daca doresc acest lucru. Va puteti aduce propria mască sau va putem oferi noi o masca. 3. Iniante de inceperea terapiei, veti fi rugati să semnati declaratia pe proprie raspundere, referitoare la normele de preventie a raspandirii Covid-19 la fiecare întâlnire, până când se stabilește că riscul a trecut.

 

Va asiguram in acest fel ca riscul reprezentat de locatia noastra este relativ scăzut în comparație cu multe alte servicii esențiale și neesențiale care pot fi accesate in aceasta perioada. Acest lucru se datorează faptului că am avut întotdeauna și vom continua să implementam cele mai înalte practici de sterilizare si igienizare a centrului nostru.

 

Va dorim sa fiti sanatosi și așteptăm cu nerăbdare să ne revedem cat mai curand posibil!

 

Mai jos va prezentam formularul ce va fi necesar a fi semnat la fiecare vizita, de fiecare oaspete de-al centrului nostru:

.

Nume ______________________________ Prenume_________________________________________

Domiciliu_____________________________________________________________________________

Număr de telefon______________________________________________________________________

În ultimele 21 de zile ați călătorit în afara țării?           Nu                   Da*

 

Prezentați unul din aceste simptome, enumerate mai jos? Bifați răspunsul, acolo unde este cazul?

 

 Febră         

 Frisoane

 Slăbiciune generală

 Tuse

 Dificultăți de respirație

 Durere toracică

 Diaree

 Greață/ Vărsături

 Dureri în gât

 Cefalee

 Rinoree

 Alte simptome (vă rugăm specificați): ________________________________

 Nu prezint niciun simptom din cele de mai sus sau vreun altul care ar putea fi asociat cu virusul Covid-19

 

Data apariției ultimului simptom? _____________________________________

 

Credeți că ați intrat în contact posibil infectate/ diagnosticate cu Covid -19?

  Nu                  Da*

 

Temperatura identitificată de personalul spa-ului la data declarației: __________________________

 

Prin prezenta, declar pe proprie răspundere că datele si informațiile furnizate sunt complete, reale și corecte.

 

*Vă informăm că pentru protecția și asigurarea siguranței tuturor oaspeților și angajaților noștri și pentru prevenirea oricăror riscuri de răspândire a infecției cu virusul Covid-19, în cazul răspunsurilor afirmative la întrebările de mai sus, suntem nevoiți să vă rugăm să agreați suspendarea pentru o perioadă de timp a serviciilor noastre, pentru a le relua ulterior, în condiții de siguranță fizică și medicală atât pentru dumneavoastră, cât și pentru restul persoanelor implicate în realizarea acestor servicii.

 

 

 

Data__________________________                   Semnătura __________________________

Please reload

Politica noastra de Culegere si Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal

Esti invitat/(a) sa citesti cu atentie urmatoarele conditii in scopul de a intelege pozitia si practicile Societatii cu privire la datele tale cu caracter personal si modul in care acestea sunt prelucrate de Societate.

INFORMATII PE CARE LE COLECTAM DE LA TINE SI TEMEIUL LEGAL AL COLECTARII

Cand alegi sa devii Clientul nostru tu furnizezi informatii Societatii atat verbal cat si in scris. Aceste informatii pot constitui date personale si date personale sensibile, protejate de Regulamentul 679/2016. Daca doresti sa beneficiezi de serviciile noastre de întreținere corporală (masaj, remodelare corporală, cosmetică, nutriție, pilates, terapii alternative, etc), esti rugat/(ă) sa semnezi consimtamantul de colectare a datelor cu caracter personal si sensibile, dupa ce citesti cu atentie aceasta informare.

Datele personale pe care le vom colecta de la tine, sunt: nume, prenume, telefon, data nasterii, categorii generice de afectiuni, existenta unei sarcini, alaptare, tratament cu antibiotice, interventii chirurgicale in ultimele 6 luni si o serie de date biometrice (inaltime, greutate, masa musculara, tesut adipos, grasime viscerala, rata metaboloca, grad de celulita) precum si alte informatii care pot fi relevante pentru Societate, pentru ca aceasta:

a)      Sa iti poata proteja sanatatea in timp ce iti ofera serviciile de întreținere corporală, avand in vedere ca atat programele de nutritie cat si procedurile de masaj, cosmetică, remodelare corporala trebuie sa tina cont de starea ta de sanatate generala si parametrii corporali. Fara informatiile oferite de tine Societatea nu poate elimina riscurile pentru sanatatea ta si ca urmare este in imposibilitatea de a-ti oferi serviciile sale;

b)     Sa iti incaseze plata efectuata cu card bancar. Aceasta colectare este implicita in toate situatiile in care alegi sa folosesti cardul bancar pentru a achita serviciile noastre. In acest caz, prin extrasul de cont, Societatea va avea acces la numele, prenumele, numarul de cont si banca posesorului cardului; daca nu doresti ca aceste informatii sa fie prelucrate de Societate trebuie sa folosesti o alta modalitate de plata care nu implica utilizarea cardului bancar;

c)     Sa te includa in aplicatia de programare a clientilor utilizata de Societate. In acest caz, in aplicatie vor fi trecute numele si prenumele tau, adresa de e-mail si telefonul tau de contact.

d)     Sa iti trimita buletine informative (newsletter) in care sa iti prezinte servicii noi introduse, oferte speciale, mesaje de felicitare, schimbari in programul de lucru al Societatii, reamintirea programarilor.

e)     Sa iti trimita chestionare care sa masoare nivelul de satisfactie fata de serviciile oferite de Societate

UNDE STOCHEAZA COMPANIA DATELE TALE PERSONALE

Toate informatiile pe care le oferi Societatii, vor fi pastrate astfel in forma fizica – vor exista intr-un dosar tinut intr-un dulap sub cheie, in locatia in care desfasoara Societatea activitatea sau in format electronic, pe serverul utilizat de Societate. Va exista un numar limitat de persoane care vor avea acces la informatiile tale, incluzand administratorul Societatii, receptionera, nutritionistul tau si persoana care iti aplica procedurile de masaj, cosmetica si/sau remodelare corporala. Datele privind platile vor fi pelucrate de furnizorul de servicii de contabilitate.

Informatiile pe care Societateale are de la tine nu vor fi transmise nici unei alte persoane.

Societatea isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare, pentru a se asigura ca datele tale personale sunt procesate in siguranta si in acord cu formularul de consimtamant.

 

FOLOSIREA INFORMATIEI

Societatea utilizeaza informatia pe care o primeste de la tine cu scopul :

  • de a alege tipul terapiei/ programul de nutritie si/sau procedura de cosmetica sau remodelare corporala care iti poate oferi rezultatul dorit de tine si compatibil cu starea de sanatate si parametrii tai de sanatate ;

  • de a primi de la tine plata serviciilor oferite prin utilizarea cardului bancar ;

  • de a te programa la serviciile Societatii ;

  • de a-ti trimite buletinul informativ (newsletterul) Societatii.

DEZVALUIREA INFORMATIEI

Societatea va dezvalui datele tale personale nutritionistului si/sau nutritionistului tau si persoana care iti aplica procedurile de masaj, cosmetica si/ sau remodelare corporala (in acest doua cazuri nu vor fi dezvaluite si datele tale din extrasul de cont)  precum si furnizorului de servicii contabile (in acest caz vor fi dezvaluite doar date din extrasul de cont); acestia vor va avea, prin urmare, acces la informatiile tale.

In completarea celor mai sus mentionate, Societatea poate, de asemenea, sa dezvaluie datele tale personale, unui tert daca Societatea este legal obligata sa dezvaluie sau sa impartaseasca datele tale personale, cu scopul de a fi in concordanta cu legea aplicabila.

De asemenea, Societatea contracteaza terti care ofera sau furnizeaza  servicii in numele Societatii.

In ceea ce priveste procesarea datelor, pentru a-ti asigura si respecta drepturile, am incheiat un acord de vointa cu asemenea terte parti, care vor primi acces la datele tale personale. Aceste acorduri, prevad cu exactitate datele specifice la care tertii pot avea acces si in ce fel asemenea date vor fi procesate. Tertile parti nu vor putea sa va foloseasca datele cu alte scopuri decat cele agreate. Tertile parti, sunt obligate sa aplice orice masuri necesare pentru ca datele dumneavoastra personale sa fie protejate. Daca asemenea terti, folosesc la randul lor furnizori, sunt obligati, sa incheie o forma de agreere cu acestia, prevazand aceleasi clauze si cerinte pe care Societatea le-a agreat cu tine.

PENTRU CAT TIMP VOR FI RETINUTE DATELE PERSONALE

Societatea va retine si utiliza datele tale astfel pe o perioada de trei 10 ani de la data prezentului consimtamant in scopul de a putea urmari, in functie de frecventa cu care ne-ai solicitat serviciile, eficienta si calitatea serviciilor noastre.

ACCESUL, CORECTAREA SI STERGEREA DATELOR PERSONALE

Ai dreptul de a accesa, corecta si sterge datele tale personale, in concordanta cu Regulamentul nr. 679/2016/PE privind protectia datelor personale. Mai mult, ai dreptul de a cere portarea de date, de a limita procesarea de date, de a refuza anumite aspecte in ceea ce priveste procesarea datelor talepersonale.

Ai de asemenea, dreptul de a inainta orice plangere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

CONTACT : Intrebari, comentarii si cereri, privitoare la acest formular de consimtamant( Consimtamant), sunt binevenite la adresa de e-mail : contact@lotuspremiumspa.com.