466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

sâm., 04 iun.

|

București

Ingrijirea tenului pentru adolescenti: Atelier practic

Acesta este un atelier practic adresat adolescentilor, in care veti afla multe informatii pretioase despre ingrijirea tenului acasa. Vom prepara împreună și o cremă de față potrivită pentru adolescenți și un balsam de buze pentru a asimila și mai bine informația teoretică.

Locurile au fost ocupate
Vezi alte evenimente
Ingrijirea tenului pentru adolescenti: Atelier practic

Ora și locul

04 iun. 2022, 11:00 – 14:00

București, Traian Vasile str, 70, București 012082, Romania

Oaspeți

Despre eveniment

Mai există adolescenți fără coșuri?

Produsele cosmetice încep să devină interesante, dar oare sunt și potrivite pentru ei?

Știu cum să aibă grijă de tenul lor, pentru a putea trece cât mai ușor prin această etapă a vieții care se caracterizează printr-o furtună hormonală, ce lasă deseori semne pe față?

În acest atelier, Mirabela Rusu, cosmeticiana noastră, ce are peste 15 ani de experiență în cosmetică și tratamente faciale, va împărtăși participanților informații prețioase despre cum își pot îngriji corect tenul acasă.

Perioada adolescentei este o perioadă delicată de tranziție, când un copil pășește încet-încet spre maturitate. In mod natural apar schimbările fizice și emoționale ale tinerilor adolenceți. Astfel de modificări sunt cauzate de procesele hormonale care ajuta un copil să evolueze, să ajungă la maturitate.

Acneea juvenilă se concentrează de obicei pe obraji și frunte și poate fi cauzată de dezechilibre hormonale sau de hipersensibilitate la activitățile hormonale intense existente în organism. Acest lucru face ca hormonii să trimită semnale pielii, care începe să producă sebum în exces. Din cauza unei îngrijiri necorespunzătoare a pielii și a posibilelor alergii alimentare, acneea juvenilă afectează aproape 85% dintre adolescenți și poate să apară încă de la 11- 12 ani.

Tot în adolescență, tinerii se confruntă pentru prima data cu inesteticele puncte negre.

Acele pete mici, de culoare inchisă pe piele, sunt cauzate de un blocaj la deschiderea porilor. In general, punctele negre preced acneea inflamatorie. Trebuie menționat însă că în unele cazuri, punctele negre pot aparea și atunci când cremele hidratante sau alte produse de îngrijire sunt folosite in exces.

Subiectele pe care le vom aborda în acest seminar:

1. Care sunt tipurile de ten si cum le recunoastem?

2. Care sunt cele mai frecvente problemele ale tenului care apar in adolescență sau pre-adolescență?

3. Cum ne ingrijim corect tenul acasa și cum alegem produsele potrivite pentru tenul nostru?

4. Parte practica: preparam impreuna o crema de zi si un balsam de buze, proces in care dezvăluim care sunt principalele ingrediente folosite, ce oferă fiecare si cum le combinăm într-un mod miraculos într-un produs cosmetic natural 100%, potrivit tenului nostru. Acestea vor fi realizate din ingrediente 100% naturale, avand la baza diverse unturi (unt de cacao, unt de shea, unt de cocos) in combinatie cu uleiuri esentiale si ape florale.

Cadourile noastre pentru toti participantii:

- Ghidul pentru ingrijirea corecta a tenului acasa

- Crema de fata + balsamul de buze, pe care le-am preparat impreuna

În concluzie: Rutina de îngrijire de acasă urmată  cu conștiinciozitate, alături de produsele cosmetic potrivite pot preveni apariția unor afecțiuni cutanate mai grave, precum și intervențiile dermatologice costisitoare și o imagine de sine negativă.

Facilitator: Mirabela Rusu

Mirabela este cosmeticiana, cu o experienta vasta pe partea de tratarea tenului, absolventa a scolii post-liceale de cosmetica in cadrul UCECOM (pe vremea cand aceasta avea o durata de 2 ani).

De-a lungul timpului a absolvit diverse cursuri de specializare atat in partea de tratamente faciale, cat si pe partea de terapii alternative.

Cursuri si certificari:

1. Terapeut Bowen

2. Curs de aroma-terapie cu uleiurile esentiale Doterra

3. Dermapen (mezoterapie cu microace)

4. Peeling chimic (curs organizat de Dermedics)

5. Masajul facial cosmetic, masaj de rejuvenare faciala, masaj facial cu miere si cu pietre vulcanice calde si reci.

De peste 5 ani, Mira face parte din echipa Lotus Spa, pe pozitia de cosmeticia si terapeut Bowen.

Detalii organizatorice:

Data: sambata 4 iunie

Interval orar: 11:00 - 14:00

Locatie: Lotus Spa Bucuresti (str Aviator Traian Vasile, nr 70, sector 1, Bucuresti - zona Bd Expozitiei/ Piata Presei Libere)

Pret: 90 lei/ persoana

Poți veni alături de prietena ta cea mai bună, pentru a împărtăși această experiență împreună.

Pentru orice clarificari suplimentare, va stam cu drag la dispozitie. Ne puteti contacta pe adresa de e-mail contact@lotuspremiumspa.com sau la telefon 0753010803.

Atenție: locuri limitate, rezervă-ți încă de acum locul!

Vă așteptăm cu drag!

Bilete

Preț

Cantitate

Total

 • Bilet intrare

  90,00 RON

  Acest pret include participarea la eveniment plus o crema de fata si un balsam de buze, produse ce vor fi realizate integral in cadrul atelierului din ingrediente 100% naturale.

  90,00 RON

  0

  0,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page