466675797006587

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Masaje pentru Cupluri

Ritualul Lotus pentru Cuplu

90 min/ 440 lei

O delicatesa spa si o experienta holistica pentru doi - masajul Lotus Spa cu aromaterapie.
Efectul benefic al acestei terapii va fi simţit din plin, când alături de tine ai o persoană dragă. Atingerea vindecatoare a
masajului traditional hawaiian Lomi-Lomi, pentru suflete-pereche, re-echilibrare energetică, completate de masajul feței și al scalpului, toate menite să vă ofere o experiență de neuitat.

Hot Stones Couple Massage

75 min/ 400 lei

O terapie foarte potrivită pentru sezonul rece, care încălzește întreg corpul și întărește sistemul imunitar. Aceasta terapie consta intr-un masaj general Deep Tissue (in profunzime) realizat cu roci vulcanice calde. 

Temperatura constanta a pietrelor creste circulatia sanguina, nutritia si procesele metabolice la nivel celular, crescand astfel si procesul de detoxifiere la nivelul ficatului si rinichilor, generand echilibru in organism.

Aceasta terapie ajuta procesul de eliminare a toxinelor, diminueaza durerile musculare, spasmele si durerile articulare, are efect de energizare si stimulare a sistemului nervos central, ajuta la eliminarea edemelor si accelereaza asimilarea oxigenului la nivel celular si ritmul metabolic.

Masaj de Relaxare pentru Cuplu

60 min/ 300 lei

Dacă nu ați încercat niciodată un masaj în cuplu, ați pierdut una dintre cele mai încântătoare și memorabile experiențe SPA. Acest masaj vă oferă momente de relaxare profundă și plăcută, alături de cel drag.

Pot fi alese oricare din rituarilie și terapiile din meniul nostru, important este să fie de aceeasi durată.

Relaxing Candle Couple Massage

60 min/ 300 lei

Masajul de relaxare realizat cu ceara lumanarii, uneste puterea corpului, a mintii si a spiritului, realizand o re-echilibrare si o re-armonizare cu sinele, la un nivel superior. Dincolo de relaxare, acest tip de masaj are grija si de sanatatea dumneavoastra!

Lumanarile de masaj sunt lumanari cosmetice, special dedicate acestui scop, avand la baza ingrediete naturale si uleiuri esentiale. Acestea ofera o experienta senzoirala unica, flacara lumanarii permițând transformarea uleiului vegetal intr-un lichid căldut si blând care va mângâia pielea si simturile, având un puternic efect de hidratare și catifelare.

Masaj Deep Tissue pentru Cupluri

60 min/ 320 lei

Aceasta este o terapie de eliminare a blocajelor, atenuând contracturile musculare, îmbunatățind tonusul fibrelor musculare si procesele metabolice din mușchi, menținând mobilitatea articulațiilor. Este o terapie cu un grad mai ridicat de intensitate, fiind recomandata sportivilor de performanta, persoanele cu o musculatura bine dezvoltata, inainte sau dupa antrenamentul sportiv.

Ritual Reflexogen Plantar

60 min/ 300 lei

Acest masaj activează numeroase puncte reflexe ce corespund organelor si sistemelor și este recomandat in mod preventiv, dar si in cazul in care exista depozite de toxine la un anumit nivel, acestea putand fi eliminate printr-o succesiune de masaje de reflexoterapie. 

Masaj Antistres pentru zona cervicala in Cuplu

Durata 30 min/ Pret 160 lei

Acest masaj este menit să detensioneze musculatura regiunii cervicale și să stimuleaze circulatia sangvina la nivelul scalpului. Masajul ofera o stare profunda de relaxare a mintii si a capului.

Please reload