466675797006587
WhatsApp Image 2019-09-21 at 12.08.25.jp

MASAJE DE RELAXARE

MASAJE TERAPEUTICE

Masaj Relaxare

60 min/ 150 lei

Prin acest masaj se obtine o stare generala bună încă de la prima atingere, tehnica având menirea de a atenua durerile musculare si de a elimina starea de tensiune atat fizica cat si psihica, instalate intr-o perioada stresantă si obositoare.

Acest masaj este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata, eliminand stresul acumulat in organism, fiind demonstrat stiintific faptul ca nivelul crescut de hormoni de stres dezechilibreaza sistemul imunitar.

Masaj Prenatal

60 min/ 150 lei

Un masaj in timpul sarcinii este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care o viitoare mamica si-l poate oferi.  

Acest masaj asigura conditii optime de oxigenare, atenueaza durerile lombare, crampele musculare, edemele. 

Toate miscarile vor fi lente, delicate, adaptate la starea fizica si psihica a femeii insarcinate.

La toate acestea, se adauga muzica ambientala pentru ca totul sa va aduca liniste, relaxare profunda.

Canddle Massage

60 min/ 190 lei

Masajul de relaxare realizat cu ceara lumanarii, uneste puterea corpului, a mintii si a spiritului, realizand o re-echilibrare si o re-armonizare cu sinele, la un nivel superior.


Flacara lumanarii permite transformarea uleiului vegetal intr-un lichid căldut si blând care va mângâia pielea si simturile, având un puternic efect de hidratare și catifelare.

Lotus Spa Ritual

90 min/ 220 lei

Terapeutii au adunat din bogatia terapiilor din diverse culturi, pentru a creea un masaj personalizat, ce va fi perceput ca o calatorie.

 

Acest masaj este un ritual de regasire interioara si de exprimare senzorială, reechilibrare și armonizare, combinand tehnici din Masajul Suedez, Masajul Lomi Lomi Kahuna, Masajul Deep Tissue, Reflexoterapie plantara, Masaj Thai, Masaj Marma Ayurvedic.

Masaj Ice & Fire

75 min/ 200 lei

Aceasta terapie consta intr-un masaj general profund, realizat alternativ cu roci vulcanice calde si reci. 

Utilizarea alternativa a pietrelor calde si reci are un efect de energizare si revigorare a intregului corp, intarind sistemul imunitar, crescand circulatia sangvina si relaxand musculatura in profunzime

Masaj cu Roci Vulcanice Calde

75 min/ 200 lei

Aceasta terapie consta intr-un masaj general Deep Tissue (in profunzime) realizat cu roci vulcanice calde. 

Aceasta terapie ajuta procesul de eliminare a toxinelor, diminueaza durerile musculare, spasmele si durerile articulare, are efect de energizare si stimulare a sistemului nervos central, ajuta la eliminarea edemelor si accelereaza asimilarea oxigenului la nivel celular si ritmul metabolic.

Masaj Balinez cu Bete de Bambus

75 min/ 200 lei

Acesta este un masaj terapeutic general, ce combina tehnici manuale cu cele realizate cu betele de bambus, fiind un masaj puternic, realizat cu presiune medie spre mare. Betele de bambus accentueaza puterea miscarilor efectuate de terapeut, iar prin miscarile rulate, suprafata este drenata si toxinele sunt eliminate.

Acest masaj ajuta la detensionarea musculara, tonifierea musculaturii, 

Working Man Stress Relief

90 min/ 240 lei

Acesta este un masaj cu presiune ridicata, un masaj profund, pentru a atenua  durerile musculare si ameliora stresul, relaxand intregul corp si aducand echilibru.

Aceasta terapie cuprinde un Masaj general Deep Tissue, ce este completat de un masaj antistres pentru zona cervicala si a scalpului.

Masaj Terapeutic General

60 min/ 160 lei

Folosit pentru tratarea durerilor musculare are ca scop decongestionarea si eliminarea punctelor (contracturilor) care genereaza durerea, prin rezolvarea problemelor circulatorii.

Acest masaj este recomandat in cazul compresiilor nervilor, diverselor disfunctii de miscare sau probleme posturale.

Masaj Holistic Intuitiv

60 min/ 160 lei

Cunoscând mai multe tehnici de tratament și diferite stiluri de masaj, terapeutul poate combina aceste cunoștințe pentru a fi cât mai eficient în abordarea terapeutică. Prin acest masaj veti primi o combinatie personalizata din tehnicile pe care terapeutul le considera cele mai potrivite pentru nevoile dumneavoastra (masaj suedez, deep tissue, Yumeiho, mobilizare articulară și presopunctură).

Masaj Deep Tissue

60 min/ 160 lei

Acest masaj se efectueazăin profunzimea ţesutului muscular, în lungul dar și contra fibrelor musculare, a tendoanelor și fasciilor.ajutand la eliminarea blocajelor si a contracturilor, imbunateste tonusul muscular si actioneaza ca si un catalizator al proceselor metabolice de recuperare.

Ajuta la reducerea nivelul hormonilor de stress si induce eliberarea de oxytocina si serotonina, imbunatatind starea generala de bine.

Reflexologie

Plantara

60 min/ 150 lei

Masajul talpilor este un adevarat rasfat prin care iti vei ajuta picioarele sa ramana puternice si flexibile, imbunatatind starea generala de bine.

Masajul reflexogen plantar activează numeroasele puncte din talpa piciorului care corespund diferitelor organelor si sisteme metabolice.

Beneficiile sunt multiple: detoxifiere, imbunatatirea circulatiei sangelui, reducerea durerilor din corp, adreseaza depresia si imbunatateste calitatea somnului.