466675797006587

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Masaje de Relaxare

SWEET SENZORIAL RITUAL

70 minute

Acest pachet cuprinde un ritual spa menit să hidrateze profund întreg corpul, cuprinzand:

1. O exfoliere corporală, realizată cu un gomaj compus din ulei de migdale dulci, miere, lăptișor de matcă și sare de alaun.  

2, Se continuă apoi cu o împachetare cu miere, menită să hidrateze pielea în profunzime, să-i redea strălucirea și catifelarea.

3. La final se va realiza un masaj de relaxare de 50 de minute, care vă va destinde și cufunda într-o stare de bine și pace, re-aducându-vă echilibrul și armonia.

QUEEN FOR A DAY

70 minute

Acest ritual intreg de frumusete este dedicat fetei, care  cuprinde un tratament facial complet, realizat la cele mai inalte standarde de calitate, fiind folosita gama de produse cosmetice profesionale naturale Biomer.

In plus, mainile si picioarele vor beneficia de asemenea de un tratament special pentru o hidratare profunda : impachetare cu parafina.

BEAUTIFUL ME

90 minute

Acest pachet cuprinde un ritual de relaxare si infrumusetare complet.

Pentru par: tuns, spalat, tratament si coafat,.

Pentru maini si picioare: manichiura, pedichiura semi-permanenta, la care se adauga impachetare cu parafina pentru o hidratare profunda.

REJUVENARE FACIALA

70 minute

Acest tratament este o combinație între Microdermarbarziune, care slefuieste stratul superior de celule moarte, și aplicarea unui serum concentrat cu ajutorului Oxigenului hiperbaric, ce va patrunde in profunzimea dermului si va hrani pielea, redandu-i stralucirea, luminozitatea si fermitatea.  

Oxigenul in combinatie cu un complex de minerale, vitamine, antioxidanti, este pulverizat la suprafața pielii, iar apoi, cu ajutorul unui instrument care se numește aerograf, este impins adanc in piele, actionand din interior catre exterior si trateaza problemele tintite.

ABONAMENT MASAJ

70 minute

OFERTA 6 SEDINTE +1 SEDINTA GRATUITA

Aceasta oferta include urmatoarele tipuri de masaj: 

RELAXARE I SPORTIV I ANTICELULITIC I REFLEXO I CADDLE MASSAGE

Please reload