466675797006587 Lotus Spa Bucuresti I Martisor la Spa

Oferte Speciale de Mărtisor

Queen for a Day

75 minute 

Acest voucher ofera un ritual intreg de frumusete dedicat fetei, care  cuprinde un tratament facial complet, realizat la cele mai inalte standarde de calitate, fiind folosita gama de produse cosmetice profesionale naturale Biomer.

In plus, mainile si picioarele vor beneficia de asemenea de un tratament special pentru o hidratare profunda : impachetare cu parafina.

(în loc de 320 lei)

280 lei 

Mom Special Day

135 minute 

Un cadou cu adevarat deosebit, ce cuprinde o experienta spa completa adresata doamnelor speciale din viata dumneavoastra, cuprinzand doua ritualuri complete, pentru față și corp.

Se începe cu un Masaj cu Roci vulcanice calde de 75 de minute, care relaxeză profund corpul și se continuă apoi cu un Tratament facial complet, realizat la cele mai inalte standarde de calitate, adaptat fiecărui tip de ten. 

(în loc de 490 lei)

440 lei

Beautiful Me

130 minute

Acest pachet cuprinde un ritual de relaxare si infrumusetare complet.

Pentru par: tuns, spalat, tratament si coafat, acest pachet contine si un masaj ayurvedic , head-neck-shoulders.

Pentru maini si picioare: manichiura, pedichiura semi-permanenta, la care se adauga impachetare cu parafina pentru o hidratare profunda.

(în loc de 460 lei)

380 lei

Ritualul Zen

90 minute

Acest pachet cuprinde un ritual spa menit să hidrateze profund întreg corpul, cuprinzand:

1. O exfoliere corporală, realizată cu un gomaj compus din ulei de migdale dulci, miere, lăptișor de matcă și sare de alaun.  

2, Se continuă apoi cu o împachetare cu miere, menită să hidrateze pielea în profunzime, să-i redea strălucirea și catifelarea.

3. La final se va realiza un masaj de relaxare de 50 de minute, care vă va destinde și cufunda într-o stare de bine și pace, re-aducându-vă echilibrul și armonia.

(în loc de 220 lei)

180 lei 

Rejuvenare Facială

50 minute

Acest tratament este o combinație între Microdermarbarziune, care slefuieste stratul superior de celule moarte, și aplicarea unui serum concentrat cu ajutorului Oxigenului hiperbaric, ce va patrunde in profunzimea dermului si va hrani pielea, redandu-i stralucirea, luminozitatea si fermitatea.  

Oxigenul in combinatie cu un complex de minerale, vitamine, antioxidanti, este pulverizat la suprafața pielii, iar apoi, cu ajutorul unui instrument care se numește aerograf, este impins adanc in piele, actionand din interior catre exterior si trateaza problemele tintite.

(în loc de 230 lei)

200 lei

Beautiful Hair 

60 minute

Acest pachet este alcătuit din urmatoarele servicii:

- vopsirea radacinilor

- neutralizarea culorii

- spalarea si aplicarea unui tratament pentru par

- tuns

- coafat

În funcție de culoare aleasă, diferența față de cea existentă și de lungimea părului, prețul diferă, fiind calculat in funcție de consum.

(în loc de 310 lei)

270 lei

Perioada campaniei: 25 februarie - 25 martie 2020