466675797006587
 

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Christmas Decorations

Bucură-te de vacanță la spa!

Aceste pachete sunt special concepute pentru perioada sarbatorilor de iarna, în care fiecare dintre noi merităm sa ne facem un cadou pentru corp, minte și suflet. 

Detalii

Durată

preț 

BLISS MASSAGE PACKAGE FOR LADIES

Pe lângă cozonaci și alte bunătăți, e important să ne ocupăm și de noi, să ne răsfățăm și să ne acordăm câteva clipe pentru a ne relaxa și a ne încărca cu energie pozitivă pentru a ne bucura pe deplin de magia sărbătorilor de iarnă. Acest pachet este destinat doamnelor, cuprinzând o ședintă la sauna umedă, timp în care se va realiza și un gomaj general, pentru a vă bucura de o piele catifelată și radiantă. Masajul de relaxare, aroma-terapia și învăluirea cu prosoapele calde, vor face ca această experiență să fie un cadou pentru corp și minte.

Include: Saună umedă I Exfoliere în Hammam I Masaj general de Relaxare (75 min)

100 min

340 lei

MERRY MANI PACKAGE

Un pachet în care mâinile și picioarele sunt în centrul atenției, în care beneficiază de un răsfăț deosebit fiind pregătite pentru sezonul sărbătorilor de iarnă:

Include: Curățare unghii cu cuticule I Aplicare ojă semipermanentă I Gomaj I Împachetare cu parafină I Masaj

Puteți adăuga si pedichiură spa, cu aceleași etape: extra 170 lei.

100 min

170 lei

GLOW-UP BUNDDLE PACK

Răsfață-te și bucură-te de de o piele catifelată și străluciatoare,din cap până la picioare. Acest pachet include un Tratament facial de curățare și răsfăț, beneficiind și de un pachet de epilare. 

Tratament facial: Demachiere I Tonifiere I Peeling I Masaj facial I Masca I Hidratare final

Epilat:                    Lung I Brate I Axila I Inghinal

75 min

290  lei

HOLLIDAY AT SPA FOR MEN 

Acest pachet a fost conceput special pentru bărbați, începând cu o sesiune de relaxare in sauna finlandeză, urmată de un Masaj Deep Muscle Tonic. Masajul este unul profund decontracturant, ameliorând durerile și contracturile musculare acumulate în timp. Bineînțeles că nu putea lipsi un masaj al scalpului și zonei cervicale, pentru o relaxare profundă, completat cu aromaterapie și un răsfăț cu prosoape încălzite.

Include: Saună finlandeză (20 min) + Masaj Deep Muscle Tonic (90 min)

110 min

300 lei

DIVA HAIR PACKAGE

Acest pachet este menit să vă pună părul în valoare. Un look fresh și o culoare mai intensă, dar și un păr frumos și sănătos, plin de strălucire care va atrage toate privirile de sărbători.

Include: Vopsit* I Tuns I Spălat + Infuzie tratament pentru păr deteriorat I Coafat

*Pretul include vopsirea părului cu un singur tub de vopsea, fără decolorare.

2 ore

250 lei

DELICIOUS DUET COUPLE SPA PACKAGE

Pentru o experiență deosebită în cuplu vom rezerva una din camerele noastre Duet cu mese de masaj plasate una lângă cealaltă pentru ca voi doi să vă bucurați împreună de masaj.

Acest pachet este conceput pentru a relaxa profund muschii și sistemul nervos central, fiind o delicatesa spa foarte aprciată în sezonul rece. Îmbunătățește somnul și înlătură stresul.

Include: Masaj cu Roci vulcanice calde I Reflexo-terapie plantară I Sampanie 

Pretul este pentru 2 persoane.

2 ore

580 lei

Golden Star
Golden Star
Golden Star