466675797006587

OFERTE SPECIALE

Ritualul Semnatura Ta

280 lei 

2 ore

(în loc de 330 lei)

Realizati-va propriul ritual spa, dupa preferintele dumneavoastra, alegand dintre:

1. O exfoliere + Impachetare corporala cu miere/ detox/ anticelulitica.

2. Adaugati un masaj facial clasic/ Ice&Fire sau aplicarea unei masti hidratante+masaj capilar. ​

3. Completati apoi ritualul cu un masaj general de o ora, alegand dintre urmatoarele tipuri: masaj de relaxare/ deep tissue/ terapeutic/ reflexogen plantar.​

Ritual pentru Somn Linistit

250 lei

 1 ora si 45 minute

(în loc de 280 lei)

Acest pachet este gândit special pentru cei care vor să se refacă după călătorii lungi, fiind extrem de potrivit pentru a  stimula circulatia sanguina si debloca tensiunile musculare. 

Acesta include următoarele terapii:

1 Masaj cu Roci Vulcanice calde (75 de minute), care atenueaza durerile musculare și relaxează mușchii

1 Masaj Reflexogen plantar (30 de minute), menit să relaxeze și să revigoreze intregul corp.

Ritualul Luminii

190 lei

1 ora

(în loc de 230 lei)

Acesta este un ritual minunat dedicat fetei, ce reda luminozitatea, cu efect imediat, lasand pielea luminoasă, uniformă cu un aspect ușor perlat.

Este recomandat tuturor tipurilor de ten, ce are ca principal efect oxigenare si uniformizarea tenului, cu un efect de lifting.

Acest ritual porneste de la curatarea profunda a feteu, in care se va folosi sapunul de alep si exfolierea cu gomajul cu cristale roz. Se va aplica apoi masca 100% naturala pe baza de miere, laptisor de matca si argila, ce ajută pielea să dobândească o tentă perlată atenuând petele brune şi cearcănele,

Masaj Lomi Lomi

180 lei

Durata: 75 min

(de la 200 lei)

In masajul Lomi Lomi, aducem starea de echilibru fizic si psihic prin adresarea blocajelor energetice si emotionale ce afecteaza corpul in ansamblu.

Masajul Lomi Lomi este unic prin mișcările și manevrele efectuate de terapeut. Acesta presupune folosirea antebrațelor și a mâinilor, miscarile fiind fluide și ample, asemenea unor valuri ce curg pe corp.

Ceea ce este special la aceasta terapie sunt mișcările combinate realizate simultan pe diferite parti ale corpului – o mână lucrează spatele, iar cealaltă lucrează un membru inferior. Astfel mintea nu se poate concentra simultan pe ambele planuri, relaxându-se profund..

Dermapen

200 lei

40 - 50 minute

(în loc de 280 lei)

Este un tratament de reintinerire foarte eficient, minim invaziv. Aceasta procedura se bazeaza pe puterea pielii de a se regenera prin producerea rapida de colagen si elastina in microleziunile provocate de acele Dermapen-ului.

Mezoterapia cu microace trateaza cu succes ridurile fine, vergeturile, porii dilatati, reintinerind pielea si conferindu-i aspectul si elasticitatea dorita.


Dermapen este un dispozitiv prevazut cu ace sterile de unica folosinta care penetreaza pielea cu viteza si adancimea dorite (de la 0.5mm pana la 2.5 mm), in functie de zona si de gravitatea afectiunilor tratate.

Beautiful Hair

-20% reducere

60-80 minute

(de la 192 lei)

Tratamentele organice OWAY:

1. Tratament Rebuilding:  ce ajuta la restructurarea firului de par fin sau deteriorat.

​2. Tratament Intens de Hidratarepentru par foarte uscat, deshidratat, păr gros sau cret.

3. Tratament Rebalancing: detoxifiant, de re-echilibrare pentru piele si par cu exces de sebum.

4. Tratament Soothing: calmant, ultra-delicat pentru piele sensibilă

Tratamente cu Keratină si Btox Honma Tokio.