466675797006587

Oferte Speciale de Valentines Day

Pentru cupluri

Couple Lotus

Ritual

90 minute x 2 persoane

O delicatesa spa si o experienta holistica pentru doi, acesta este masajul de reaxare Lotus cu aromaterapie.
Atingerea vindecatoare a
masajului traditional hawaiian Lomi-Lomi, pentru suflete-pereche, re-echilibrare energetică, completate de masajul feței și al scalpului, toate menite să vă ofere o experiență de neuitat.

400 lei 

(în loc de 440 lei)

Hot Stones

Couple Massage

75 minute x 2 persoane

O terapie foarte potrivită pentru sezonul rece, care încălzește întreg corpul și întărește sistemul imunitar. Este un masaj în profunzime realizat cu roci vulcanice calde. 

Aceasta terapie ajuta procesul de eliminare a toxinelor, diminueaza durerile musculare, spasmele si durerile articulare, are efect de energizare si stimulare a sistemului nervos central, ajuta la eliminarea edemelor si accelereaza asimilarea oxigenului la nivel celular si ritmul metabolic.

350 lei

(în loc de 400 lei)

Couple Express

Muscle Relaxation

90 minute x 2 persoane

Acest pachet este alcătuit dintr-un masaj Deep Tissue de 60 de minute și un masaj Antistres de 30 minute, realizat în zona cervicală. Este o terapie activa care lucrează straturile profunde ale ţesutului muscular, în lungul dar și in contra fibrelor musculare, a tendoanelor și fasciilor. Elimina blocajele si contracturile musculare, imbunățind tonusul si acționând ca si un catalizator al proceselor metabolice de recuperare.

400 lei

(în loc de 440 lei)

Pentru Doamne si Domnisoare

Queen for a Day

75 minute 

Acest voucher ofera un ritual intreg de frumusete dedicat fetei, care  cuprinde un tratament facial complet, realizat la cele mai inalte standarde de calitate, fiind folosita gama de produse cosmetice profesionale naturale Biomer.

In plus, mainile si picioarele vor beneficia de asemenea de un tratament special pentru o hidratare profunda : impachetare cu parafina.

280 lei 

(în loc de 320 lei)

Mom Special Day

135 minute 

Un cadou cu adevarat deosebit, ce cuprinde o experienta spa completa adresata doamnelor speciale din viata dumneavoastra, cuprinzand doua ritualuri complete, pentru față și corp.

Se începe cu un Masaj cu Roci vulcanice calde de 75 de minute, care relaxeză profund corpul și se continuă apoi cu un Tratament facial complet, realizat la cele mai inalte standarde de calitate, adaptat fiecărui tip de ten. 

440 lei

(în loc de 490 lei)

Pampering Day

130 minute

Acest pachet cuprinde un ritual de relaxare si infrumusetare complet.

Pentru par: tuns, spalat, tratament si coafat, acest pachet contine si un masaj ayurvedic , head-neck-shoulders.

Pentru maini si picioare: manichiura, pedichiura semi-permanenta, la care se adauga impachetare cu parafina pentru o hidratare profunda.

380 lei

(în loc de 460 lei)

Perioada campaniei: 10- 25 februarie 2020