466675797006587
 

Discipline Corp-Minte

Suntem de părere că pentru a funcționa bine și a fi în armonie, este importantă abordarea holistică (corp-minte-suflet).

 

Clasele de sporturi corp-minte, consultatiile de nutritie si psihoterapie, programele de dezvoltare persoanală, alături de orele de meditație ghidată aduc această perspectivă integrată care echilibrează și armonizează întregul.

Programul Claselor

WhatsApp Image 2019-09-19 at 22.12.23.jp

Ore

Luni

Joi

Vineri

10:30-11:30

11:45-:12:45

18:30-19:30

19:30-20:30

19:30-20:30

Pilates cu Cosmina

18:30-19:30

Kids Yoga cu Monica

19:30-20:30

Restaurative Yoga cu Dana

Prețuri

&

Abonamente

Ședinta individuală

60 lei

Abonament

4 ședințe*

220 lei

(55 lei/ sedință)

* valabil 5 săptămâni

Abonament 

8 ședințe*

400 lei

(50 lei/ sedință)

* valabil 9 săptămâni

Instructorii nostri:

IMG_7122pweb.jpg

PILATES - Cosmina  Grigore s-a certificat ca instructor de Pilates in 2013, an de când a început să  practice intensiv.

Alaturi de Cosmina vei invata sa integrezi meditatia, centrarea si tehnica pilates intr-un stil de viata asezat, echilibrat, care sa iti induca sentimentul de “mai mult timp”, “mai putin stres”.  Astfel incat, cu cat devii mai dedicat eliberarii stresului acumulat, atasamentelor si emotiilor negative, sa poti reduce o parte din simptomele pe care le simti, sa iti recapeti starea de bine, sa-ti faci depozite de energie si sa simti ca viata este minunata asa cum este.  

5 motive pentru a practica Pilates:

1. Alungeste coloana si corecteaza postura

2. Intareste planseul pelvian (excelent pentru recuperarea post sarcina)

3. Tonifică abdomenul si bratele.

4. Imbunatateste digestia si somnul

5. Relaxeaza sistemul nervos central

YOGA - Dana Nedelcu este facilitator de yoga 200RYT acreditata prin Yoga London. Practica yoga in mod constient din anul 2006 si tot de atunci este o particica dedicata din Cercul Crimson, sustinand in mod activ Viata in Noua Energie. Dana faciliteaza sesiuni de Hatha Yoga (Vinyasa Flow Yoga si Yin Yoga) din 2014 si iubeste aceasta arta si terapie care ne ajuta sa miscam corpul spre echilibru si aduce mintea, corpul si sufletul in armonie.

Din 2016 a inceput sa se foloseasca si de alte tehnologii ale practicii Yoga: Yoga Nidra care este o relaxare ghidata ce sustine reechilibrarea sistemului nervos parasimpatic si, de asemenea, Nada Yoga (sesiuni de Kirtan) o practica care se foloseste de sunet ca sa faciliteze un masaj vibrational foarte profund. Pe langa Yoga, pe care o abordeaza intr-un mod holistic cu un spectru larg de tehnici de respiratie, miscare si sunet, Dana este si terapeut prin masaj, dansatoare, si studenta in anul II la Scoala de Medicina Osteopata, OsteoRe.

YOGA PENTRU COPII - Monica Carstoiu este mama a doi baieti extraordinari, Matei si Tudor,  care au inspirat-o mereu prin energia si optimismul lor. Din dorinta de a le oferi un dar in schimbul fiecarei clipe in care o fac sa zambeasca a decis sa devina profesoara de Yoga pentru copii. 

Monica a petrecut 10 ani in Emiratele Arabe Unite (locul in care s-au nascut Matei si Tudor) si anul trecut s-a reintors in Romania. Yoga i-a ajutat sa isi reduca fricile si anxietatile, contribuind la o adaptare usoara in noua lor tara.  Atunci cand se simteau obositi, cand li se facea dor de prieteni si erau tristi, Monica i-a invatat ca mereu au asupra lor un mic dar pe care il pot tine in buzunar: darul de a repira si astfel, de a se calma.

Cu ajutorul claselor de yoga, copiii  invata cum corpul, mintea si respiratia lucreaza impreuna pentru ai face sa se simta puternici, increzatori, atat pe saltea cat si in viata de zi cu zi.