466675797006587 Lotus Spa Bucuresti I Remodelare corporala

Remodelare corporală

Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, susținem procesul de remodelare corporală prin diminuarea țesutului adipos, nivelarea imperfecțiunilor la nivelul pielii, redobândirea fermității pielii.

Realizăm pachete personalizate în funcție de obiectivele fiecărei persoane, începând cu o evaluare completă, iar apoi propunem o combinație de diverse proceduri, care să ofere o maximă eficiență.

EVALUARE CORPORALĂ GRATUITĂ

la fiecare pachet de estetică corporală achiziționat

01

CÂNTĂRIRE ȘI ANALIZAREA INDICATORILOR CORPORALI

02

EVALUAREA MASEI MUSCULARE ȘI A ȚESUTULUI ADIPOS

03

ANALIZAREA GRADULUI DE CELULITĂ

04

MĂSURAREA ÎN CM A ZONELOR PE CARE SE DOREȘTE REMODELAREA

05

RECOMANDAREA UNUI PACHET PERSOANLIZAT

CAVITATIE

30 min/ 150 lei

REZULTAT: scăderea în cm, remodelare

 

Cavitatia reprezinta o revolutie in domeniul remodelarii corporale, combatand acumularile de adipocite supravoluminoase, localizate. Este complet non-invaziva si nedureroasa. Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa  ( 20-40 Khz ) care datorita presiunii pe care o genereaza rupe membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic.

Se recomandă o achiziționarea unei ședinte de Presoterapie după realizarea acestei proceduri.

RADIOFRECVENȚĂ CORPORALĂ

30 min/ 150 lei

REZULTAT: tonifiere, reducerea celulitei

 

Radiofrecvență multipolară, creste productia de colagen, acesta fiind responsabil de aspectul tonifiat, perfect intins al pielii. La nivel corporal se manifeste prin reducerea aspectului de coajă de portocală și cresterea elasticitatii pielii prin formarea de noi fibre de colagen si elastină.

RADIOFRECVENTA PACHET 1 (gambe, brate)                                                       20 min - 120 lei

RADIOFRECVENTA PACHET 2 (coapse, fese)                                                        30 min - 150 lei

RADIOFRECVENTA PACHET 3 (coapse, fese, abdomen)                                    50 min - 180 lei

RADIOFRECVENTA CORP TOTAL (coapse, fese, abdomen, brate, gambe)   60 min - 210 lei

Se recomandă o achiziționarea unei ședinte de Presoterapie după realizarea acestei proceduri.

MEZOTERAPIE CORPORALĂ VIRTUALĂ (FĂRĂ ACE)

30 min/ 150 lei

REZULTAT: tonifiere, reducerea celulitei

Mezoterapia virtuala este una din ultimele descoperiri realizate de specialistii in domeniu esteticii corporale, fiind un tratament excelent pentru celulita in stadii avansate, pentru reducerea localizata a depunerilor de grasime, pentru tratarea vergeturilor, fiind totodata si o solutie eficienta pentru pielea lipsita de tonus si fermitate in urma sarcinii sau a slabirii excesive.

Este printre putinele proceduri care permit, printr-o singura aplicare, introducerea in profunzimea pielii a substantelor active cu o absorbtie de pana la 95%. Astfel, rezultatele sunt vizibile imediat dupa tratament, pielea este mai ferma, elastica si are un aspect intinerit, efectul mentinandu-se pentru o perioada mai lunga de timp. In centrul nostru realizam aceasta procedură cu ajutorul serului concentrat Dermedics Mesoslim, ce reduce celulita, previne cresterea adipocitelor si a depozitarii de lipide, reducând din volumul celulelor de grasime.

 

Terapia include 2 etape de tratament:

  1.     Electroforeza – ce introduce substantele active in stratul profund al pielii, diminuand semnificativ celulita

  2.     Cooling therapy – ce raceste tesuturile tratate si se readuce porili la dimensiunile normale

VACUUM

30 min/ 100 lei

REZULTAT: remodelare, scăderea în centimetri

 

Terapia cu vacuum nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la detoxifiere, scaderea în centimetri si ameliorarea vergeturilor. Stimuleaza mecanismele naturale ale corpului în lupta împotriva celulitei, restabilind tonusul si fermitatea pielii. 

ELECTROSTIMULARE

40 min/ 80 lei

REZULTAT: tonifiere și fermitate

 

Este tehnologia ce stimuleaza contractii musculare prin aplicarea pe corp a unor impulsuri electrice de intensitate redusa. Muschii sunt tonifiati si circulatia sangelui se imbunatateste, corpul primind un aspect mai placut. Electrostimularea se foloseste in scopuri de reabilitare, pentru prevenirea atrofierii musculare cauzata de imposibilitatea de a folosi muschiul (post traumatic sau post operator) sau ca antrenament suplimentar si de tonifiere a unor grupe de mușchi.

TRATAMENT INTENSIV ANTICELULITIC

75 min/ 220 lei

REZULTAT: eliminarea celulitei, tonifiere

Acest tratament consta in mai multe etape, toate actionand eficient impotriva celulitei, oferind tonus si fermitate pielii.

 

In cele 75 de minute ale acestui tratament veti beneficia de:

 

1. Exfoliere corporala - este realizata cu un peeling enzimatic care ajuta la deschiderea porilor pregatind pielea pentru urmatorul pas al tratamentului.

 

2. Aplicarea argilei de la Marea Menor - ce contine mai multe ingrediente active: sarea din Marea Menor, extract de Hypericum si biomoleculele din alge marine, special selectate pentru a facilita drenajul limfatic, ajutand la eliminarea fluidelor si la echilibrarea nivelului de minerale din corp.

 

3. Impachetare in termocuverta - aceasta reprezinta in fapt o sauna locala ce ajunge la temperaturi ridicate, procedura ducand la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea rapida in centimetri.

 

4. Masaj anticelulitic express (20min) - acest masaj anticelulitic se va aplica pe o singura zona, avand rolul de a diminua celulita, prevenindu-se aparitia pielii cu aspect de „coaja de portocala” in peste 90% din cazuri, prin folosierea uleiului profesional anticelulitic, avand la baza o combinatie din mai multe uleiuri esentiale.


Pentru a obtine rezultate durabile sunt necesare intre 8 si 10 sedinte de tratament.

 

Recomandare: acest tratament este si mai eficient in combinatie cu sedinte de masaj anticelulitic si sedinte de masaj de drenaj limfatic. Gasiti mai multe detalii in pachtul noastru special concepute in acest sens.

ÎMPACHETARE ANTICELULITICĂ

40 min/ 100 lei

REZULTAT: eliminarea celulitei, eliminarea retenției de apă

Se aplica o masca pe baza de cofeina si scortisoara, care  stimuleaza circulatia sanguină, ajutând la eliminarea grăsimii și a apei din tesuturi. Aceasta impachetare se realizeaza la cald, in termocuverta cu IR, care  ajută la imbunatatirea circulației la nivel celular, ajutând la scaderea in greutate si eliminarea celulitei. Acest procedeu este de fapt o microsaună locală, ce ajunge la temperaturi foarte ridicate (85ºC), procedura ducand la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea rapida in centimetri. 

MASAJ ANTICELULITIC (CU BETE DE BAMBUS)

60 min/ 160 lei

REZULTAT: eliminarea celulitei, tonifiere

Acest masaj actioneaza direct si viguros asupra straturilor superficiale ale corpului, stimulând elasticitatea pielii și activand circulatia sangelui. Se insista asupra tesuturilor sub-cutanate si a zonelor afectate de celulita.

In masajul nostru anticelulitic folosim o crema anticelulitica profesionala pentru remodelare corporala, care reduce volumul tesutului adipos, prevenind si tratand acumularile de grasime. De asemenea in cadrul acestui masaj, combinam tehnicile de masaj manual cu tehnici realizate energic cu betele de bambus pentru a obtine rapid cele mai bune rezultate. 

PRESOTERAPIE

40 min/ 90 lei

REZULTAT: eliminarea retentiei de apa, detoxifiere

Principala calitate a acestei proceduri este de a ameliora circulatia sanguina si limfatica a taliei, a bratelor si a picioarelor prin intermediul unui costum dotat cu niste camere care se umfla si dezumfla, determinand astfel efectuarea acelui masaj specific. Prin realizarea drenajului limfatic, ganglionii limfatici se elibereaza, stazele se elimina iar circulatia venoasa si cea limfatica vor functiona in limitele normale.

MASAJ ANTICELULITIC CLASIC

60 min/ 160 lei

Acest masaj actioneaza direct si viguros asupra straturilor superficiale ale corpului, stimulând elasticitatea pielii și activand circulatia sangelui. Se insista asupra tesuturilor sub-cutanate si a zonelor afectate de celulita.

In masajul nostru anticelulitic folosim o crema anticelulitica profesionala pentru remodelare corporala, care reduce volumul tesutului adipos, prevenind si tratand acumularile de grasime. De asemenea in cadrul acestui masaj, combinam tehnicile de masaj manual cu tehnici realizate energic cu betele de bambus pentru a obtine rapid cele mai bune rezultate. 

MASAJ ANTICELULITIC CU MIERE

40 min/ 160 lei

Acest masaj contribuie la reducerea vizibila a celulitei si a aspectului inestetic de “coaja de portocala”,  pielea devinind neteda si catifelata.

Masajul cu miere il recomandam atat pentru beneficiile estetice, cat mai ales pentru efectele de curatare profunda, de detoxifiere, proces ce ajuta la intarirea sistemului imunitar, intensificand schimburile nutritive la nivel celular, conducand la eliminarea toxinelor din corp si la hranirea pielii cu toti nutrientii de care are nevoie.

Please reload