466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
 
IMG_7033.JPG

Antrenament pentru echilibru si energie

Cum și când se întâmplă?

Seminarul este GRATUIT și va avea loc on-line, pe platforma Zoom

Joi 28 Octombrie 2021, 18.30-19.30

 

https://us02web.zoom.us/j/87670670411

De ce să participi la acest seminar?

Lumea in care traim ne pune tot mai mult la incercare. Avem tot mai multe responsabilitati, planuri, directii de actiune. Suntem tot timpul in miscare si ajungem de multe ori sa fim la final de zi lipsiti de energie. Somnul se lasa asteptat, gandurile nu ne dau pace, grijile se aduna.

Este timpul sa ne aducem aminte ca sanatatea, echilibrul si bucuria vin doar din interior. Suntem responsabili de propria noastra energie, de propriul nostru suflet. Are nevoie de noi: sa ne conectam la el, sa acultam ce ne spune, sa il ajutam sa ne ajute. Zi de zi, atat cat putem.

In seminarul Soul Gym vom explora teme si tehnici care sa te ajute sa te intelegi mai bine si sa incepi sa actionezi pentru a-ti imbunatati starea interioara. Iar daca vei vrea sa afli mai multe, te vom invita sa te alaturi grupului de practica saptamanala care va incepe “antrenamentele” in Noiembrie 2021.

Soul Gym online.jpeg

Facilitator: Ștefan Teodorescu

Stefan Teodorescu este certificat ca si Trainer de Mindfulness si Consilier Dezvoltare Personala. Stefan este de asemenea maestru Reiki si coordoneaza grupul de practica meditativa Soul Gym.

 

Stefan este co-fondator al initiativei Mindfulnester, care isi propune sa aduca mai mult echilibru si mai multa bucurie in viata oamenilor activi profesionali. Tine cursuri si desfasoara programe de wellbeing si mindfulness atat in mediul corporate, cat si in viata privata.

 

Ca si trainer, Stefan are un stil foarte cald, interactiv si bine structurat. Asteapta-te sa zambesti mult, dar si sa primesti instrumente pe care apoi sa le pui tu insuti/insati in aplicare.

Cui se adresează?

Oameni activi profesional, care duc o viata agitata si care resimt efectele oboselii si stresului. Sunt sanatosi, dar constientizeaza faptul ca ceva in viata lor ar trebui imbunatatit. Realizeaza ca schimbarea ar trebui sa vina din interior, nu prin pastile si tratamente agresive.

Sunt deschisi sa faca efortul de a se cunoaste mai bine, de a invata si mai ales de a actiona pentru a-si imbunatatu starea interioara si energia.

Ce subiecte va aborda?

  • De ce mintea ne este atat prieten, cat si dusman

  • Cum putem castiga lupta cu stresul si anxietatea

  • Care sunt elementele structurii noastre energetice si cum pot fi ele activate

  • Antrenament pentru schimbare folsind tehnici de meditative

Cum și când se întâmplă?

Seminarul va avea loc on-line, pe platforma Zoom

Joi 28 Octombrie 2021

18.30-19.30

 

https://us02web.zoom.us/j/87670670411

Dacă doriți să vă înscrieți lăsați-ne datele dvs pentru a vă ține la curent cu toate detaliile evenimentului:

Te-ai înscris cu succes!

Himalaya

Ce spun câțiva dintre participanții la programul Soul Gym?

CRISTIANA

Sesiunile Lotus Spa sunt pentru mine un tool extraodinar de control si diminuare a anxietatii cu multiple beneficii conexe: somn mai bun si odihnitor, focus si concentrare pe ce conteaza; autodescoperire (cu o minte linistita, vezi mai mult si mai clar; intelegi mult mai bine ce este in jur si ce suntem noi)

A fost un foarte frumos crescendo, inceput cu sesiunile de Vineri seara. apoi cu Cursurile de Energie / Bani, si continuat cu practica saptamanala: cea de learning, de grup si cea de practica individuala. Seminariile Lotus Spa sunt un portal catre acel ceva din noi si din viata care este adevarat, puternic, bun si extraordinar de frumos

MIHAELA

Soul Gym a deschis pentru mine o usa spre lumea minunata a sufletului. Pacea, linistea si bucuria prin meditatie sunt doar cuvinte pana cand experimentezi. Si sufletul are nevoie de practica pentru a le regasi. 

Stefan ne calauzeste cu caldura si blandete pe un drum in care descoperim la fiecare pas inca cate ceva despre noi înșine si frumusetea din sufletul si inima noastra

CRISTINA

Grupul de practica Soul Gym m-a ajutat sa ma descopar pe mine- mai profund, mai complex, mai armonios. Este ca o calatorie interioara in care reusesti sa stai de vorba cu Sinele tau autentic, cu ingeri, cu Maestri si afli cat de unic si divin esti. Prin meditatie, rugaciune, reflectie, si alte practici spirituale te descoperi departe de galagia lumii si parerile altora. M-a ajutat foarte mult sa aplic teoria in practica si sa nu o fac de una singura. Sa gasesti oameni cu care sa te conectezi pe vibratii inalte, sa cresti si sa evoluezi impreuna este special.

Odata ce incepi calatoria inspre tine la Soul Gym, vrei sa continui zi de zi, asa ca pentru mine este un nou stil de viata. Multumesc cu recunostinta

ADRIANA

M-am alăturat grupului la începutul acestui an din curiozitate și dorința de a încerca ceva nou, pornind de la intenția de avea grija de mine. Însa această experiență a fost mult mai mult de atât. Un spațiu de siguranță și încredere care, încă de la început, mi-a dat curaj și m-a ajutat să-mi găsesc “vocea”. Oameni cu care pot împărtăși idei, gânduri, emoții fără să mă simt vreun moment altfel decât în largul meu. Un mentor care, cu blândețe și răbdare, ne ajuta să ne găsim propriul drum, în ritmul potrivit, la momentul potrivit.