466675797006587
 
Stefan 18.jpg

Antrenamente pentru un
Somn Odihnitor

De ce să participi la acest seminar?

Daca vrei sa dormi bine, atunci nu te culca pe o ureche! In ziua de astazi, este nevoie sa intelegem si mai ales sa punem in aplicare concepte si rutine care sa ne ajute sa ne relaxam si sa dormim mai bine.

Poate ca ai participat deja la seminarul gratuit “Secretele unui Somn Odihnitor” din data de 27 Mai. Am povestit atunci cat de importanta este odihna pentru sanatatea noastra fizica si mentala. Daca nu ai participat, este ok, vom incepe oricum cu o scurta recapitulare.

In “Antrenamente pentru un Somn Odihnitor” vei afla ce anume este bine sa faci, respectiv sa NU faci in viata de zi cu zi. Vom afla care sunt cele trei tipuri de somn si cu ce ne ajuta fiecare. Apoi vom intra in detalii despre capcanele vietii moderne si “falsii prieteni” care ne fura de fapt energia. Iar la final vom explora rutine si exercitii sanatoase care sa ne mentinem echilibrati, tonici si relaxati.

Va fi o discutie relaxata si interactiva, in care vom impartasi fiecare cate ceva din experienta noastra si vom gasi impreuna calea catre un somn mai odihnitor.

DETALII ORGANIZATORICE

Joi 10 Iunie 2021

8.30-10.30

Seminar online pe platforma Zoom

Somn Odihnitor.jpeg

Cui se adresează acest seminar?

​Oameni activi profesional, care duc o viata agitata si care resimt efectele oboselii si acumularii stresului.

Sunt sanatosi, dar constientizeaza faptul ca ceva in viata lor ar trebui imbunatatit. Realizeaza ca schimbarea ar trebui sa vina din interior, nu prin pastile si tratamente agresive.

Isi doresc sa redobandeasca acel somn odihnitor pe care il aveau atunci cand erau mai tineri, iar acum s-a pierdut.

Care sunt subiectele acestui seminar?

Care sunt principalele tipuri de somn si cu ce ne ajuta fiecare

Capcanele vietii moderne si falsii aliati

Cum putem imbunatati rutina zilnica pentru a crea un somn odihnitor

Tehnici de mindfulness pentru relaxare profunda

Cine este Ștefan Teodorescu?

​Stefan Teodorescu este certificat ca si Trainer de Mindfulness si Consilier Dezvoltare Personala. Stefan este de asemenea maestru Reiki si coordoneaza grupul de practica meditativa Soul Gym @ Lotus Spa.

Stefan este co-fondator al initiativei Mindful Nester, care isi propune sa aduca mai mult echilibru si mai multa bucurie in viata oamenilor activi profesionali. Stefan tine cursuri si desfasoara programe de wellbeing si mindfulness atat in mediul corporate, cat si in viata privata.

Stefan are un stil foarte cald, interactiv si bine structurat. Asteapta-te sa zambesti mult, dar si sa primesti instrumente pe care apoi sa le pui tu insuti/insati in aplicare.

Cum te poți înscrie la acest seminar?

Seminarul va avea loc on-line, pe platforma Zoom

Joi 10 Iunie 2021

8.30-10.30

 

Pret: 100 lei

75 lei pentru inscrieri Early Bird, până pe 31 Mai