466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU Cum ne curățăm corect tenul acasă?
top of page

Cum ne curățăm corect tenul acasă?

Este foarte important ca o dată pe lună să se realizeze un tratament facial complet, într-un cabinet comsetic, dar pentru păstrarea rezultatelor obținute, este esențial ca acasă. fiecare dintre noi să respectăm o anumită rutină de menținere a unui ten curat și luminos.

Pentru că de foarte multe ori întâlnim diverse întrebări legate de rutina de îngrijire a tenului acasă, vă prezentăm mai jos câteva repere generale, care sperăm noi că vor aduce mai multă lumină:

Foarte important este ca atunci când alegem produsele de curățare să le alegem pe cele potrivite tipului nostru de ten, iar pentru a ști ce ten avem și care sunt problemele specifice, este bine să vorbim cu cineva de specialitate. De multe ori întâlnesc persoane care cred că au tenul uscat, dar de fapt este vorba de un ten gras (seboreic), foarte deshidratat. Din start, dacă sunt alese produse pentru tenul uscat, acestea aduc în timp o mare defavoare tenului respectiv, care de fapt nu are această problemă.

Tenul trebuie curatat de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

1. Demachierea: eurecomand să fie realizată cu un demachiant, acesta aplicându-se pe față, fiind apoi șters cu dischete demachiante. Pentru ona ochilor și a buzelor, ideal ar fi să se aleagă un demachiant pentru zone sensibile.

2. Tonifierea, după demachiere, se aplică întotdeauna o loțiune tonică aceasta din urmă având rolul de a echilibra PH-ul pielii. În caz contrar produsele de curățare ce au un PH mai mare, nu numai ca usuca pielea, dar distrug si stratul protector al acesteia format de propriile celule.

3. Cremă hidratantă, corespunzător aleasă pentru tenul dumneavoastră. Puteți aplica și un ulei de față, dar secretul este să vă faceți un masaj facial intensiv, pentru a vă asigura că acesta a intrat foarte bine în piele, altfel există riscul de a colecta impurități.

4. Cremă de față cu factor de protecție solară mare (SPF 30/ 50), aceasta fiind foarte importantă pe timpul verii, dar și al iernii, în cazul în care stați afară.

Săptămânal faceți o exfoliere (scrub) a feței și aplicați o mască potrivită tenului dumneavoastră.

Sfatul nostru este să achiziționați produse dermato-cosmetice sau produse profesionale de îngrijire a tenului, acestea având o mai mare concentrație de ingrediente active.

Noi credem de asemenea foarte mult în produsele naturale, care și-au demonstrat eficacitatea în timp,,deoarece mai devreme sau mai târziu întreg corpul nostru ne va fi recunoscător!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page