466675797006587

Cum te ajută Programul 3-Balance să-ți îmbunătățești metabolismul?

Există multe programe de slăbit sau detoxifiere, însă credem că rezultatele se pot menține doar dacă sunt înțelese cauzele și se lucrează holistic.

Corpul uman este o mașinărie complexă, cu mai multe sisteme integrate de a căror bună funcționare depindem. Pentru a da randament maxim, trebuie să fie optimizat modul în care acestea relaționează, fiecare sistem luat separat neputând să asigure o bună funcționare a întregului mecanism.


Da, nutriția are un rol fundamental, iar sănătatea tractului digestiv și calitatea absorbției sunt aspecte esențiale, dar aceastea sunt potențate de modul în care funcționează sistemul hormonal și sistemul nervos.


De aceea am creat Programul 3-Balance pe care în această perioadă îl lansăm on-line, program ce este coordonat de Cosmina Grigore, supraviețuitoare a cancerului, la doar 27 de ani.

În prezent Cosmina este co-fondatoare a Mindful Leadership Institute și este președinta Asociatiei Imunis, Patient Coach la Donna Medical Center, Quantum Therapy si Spitalul Colentina.

Cosmina este certificată ca Tehnician Nutritionist, a urmat cursuri de nutrigenomica si nutrigenetica si studiază epigenetica si nutriția de precizie.

Cosmina nu crede in retete si tehnici minune, ci in respectarea bioindividualitatii fiecaruia si lucrul cu bagajul emotional personal.


In Programul 3-Balance, Cosmina te va invata sa-ti asculti corpul si emotiile si sa aplici obiceiuri sanatoase cu efect pe termen lung.

Stiati că sistemul endocrin reglează metabolismul? Fără hormoni, corpul nostru nu ar ști când să facă un anumit lucru. Hormonii sunt substanțe chimice, care călătoresc prin vasele de sânge de la celulă la celulă, cu diverse mesaje. Ei spun celulelor ce sarcină trebuie îndeplinită și când.

Hormonii controlează: comportamentul, emotiile, chimicalele produse de creier, sistemul imunitar, modul in care folosim grăsimea drept combustibil etc

Somnul are un rol crucial pentru menținerea sănătățiii. Secretia de melatonina cunoaste apogeul intre orele 2 si 4 noaptea, micsorandu-se progresiv pana spre dimineata.

Studiile arata ca melatonina este un antioxidant de doua ori mai puternic decat vitaminele C, E si decat betacarotenul. In plus, este singurul antioxidant capabil sa patrunda in fiecare celula a corpului.


Cum știm dacă am avut un somn odihnitor?
Știați că:

  • o circumferinta a taliei care masoara peste 90 cm reprezinta un risc crescut de boli cardiovasculare?

  • 70% din sistemul imunitar se formeaza in tractul digestiv? Iar o alimentație care are mai mult de 50% alimente procesate termic, conduce la o inflamatie a tractului digestiv?

  • un nivel scazut al Vitaminei D in corp predispune corpul la un sistem hormonal dereglat, dar si la scaderea densitatii osoase?

În perioade stresante, organismul nostru consumă magneziu în cantități mari.

În următorul video, Cosmina ne prezintă câteva opțiuni la îndemână pentru a suplimenta magneziul din organism:


Dacă ți-am captat atenția și ți se pare că Programul 3-Balance este potrivit pentru tine, iată mai jos detaliile organizării acestuia:

Perioada programului: 4 săptămâni

13 mai - 6 iunie 2020

8 webminarii x 2 ore fiecare

Program săptămânal:

  • miercuri, 17:00 - 19:00

  • sâmbătă: 10:00 - 12:00


Ce presupune din partea ta

Prezența la fiecare din cele 2 ședințe săptămânale și în total o lună de implicare responsabilă pentru implementarea planului agreat. Preț: 500 lei (adică 62,5 lei/ ședință) Pentru înscriere ne puteți contacta la 0753 010 803 sau pe adresa de e-mail contact@lotuspremiumspa.com pentru a vă trimite detaliile de plată.


Să ne revedem sănătoși, plini de energie pozitivă!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square