466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
 
Stefan 18.jpg

Soul Gym

Lumea in care traim ne pune tot mai mult la incercare. Avem tot mai multe responsabilitati, planuri, directii de actiune. Suntem tot timpul in actiune si ajungem de multe ori la final de zi lipsiti de energie. Somnul se lasa asteptat, gandurile nu ne dau pace, grijile se aduna.

 

Este timpul sa ne aducem aminte ca sanatatea, echilibrul si bucuria vin doar din interior. Suntem responsabili de propria noastra energie, de propriul nostru suflet. Are nevoie de noi: sa ne conectam la el, sa acultam ce ne spune, sa il ajutam sa ne ajute. Zi de zi, atat cat putem.

 

Soul Gym este un grup de practica meditativa, energetica si spirituala coordonat de catre Stefan Teodorescu co-fondator Lotus Spa, trainer certificat de Mindfulness si maestru Reiki. In cadrul grupului, schimbam idei, impartasim experiente, ne sustinem si incurajam sa punem in practica conceptele si tehnicile invatate.

 

 

Soul Gym se reuneste saptamanal Luni dupa-amiaza (in mansarda Lotus Spa Bucuresti sau online). Accesul se face pe baza de abonament lunar in valoare de 200 de lei per participant. Prima participare este gratuita.

GRUP DE PRACTICĂ MEDITATIVĂ

Pret: 250 lei/ lună

Organizare: în fiecare LUNI

Interval orar:  18:00-20:00

1.jpg
Himalaya

Ce spun câțiva dintre participanții la programul Soul Gym?

CRISTIANA

Sesiunile Lotus Spa sunt pentru mine un tool extraodinar de control si diminuare a anxietatii cu multiple beneficii conexe: somn mai bun si odihnitor, focus si concentrare pe ce conteaza; autodescoperire (cu o minte linistita, vezi mai mult si mai clar; intelegi mult mai bine ce este in jur si ce suntem noi)

A fost un foarte frumos crescendo, inceput cu sesiunile de Vineri seara. apoi cu Cursurile de Energie / Bani, si continuat cu practica saptamanala: cea de learning, de grup si cea de practica individuala. Seminariile Lotus Spa sunt un portal catre acel ceva din noi si din viata care este adevarat, puternic, bun si extraordinar de frumos

MIHAELA

Soul Gym a deschis pentru mine o usa spre lumea minunata a sufletului. Pacea, linistea si bucuria prin meditatie sunt doar cuvinte pana cand experimentezi. Si sufletul are nevoie de practica pentru a le regasi. 

Stefan ne calauzeste cu caldura si blandete pe un drum in care descoperim la fiecare pas inca cate ceva despre noi înșine si frumusetea din sufletul si inima noastra

CRISTINA

Grupul de practica Soul Gym m-a ajutat sa ma descopar pe mine- mai profund, mai complex, mai armonios. Este ca o calatorie interioara in care reusesti sa stai de vorba cu Sinele tau autentic, cu ingeri, cu Maestri si afli cat de unic si divin esti. Prin meditatie, rugaciune, reflectie, si alte practici spirituale te descoperi departe de galagia lumii si parerile altora. M-a ajutat foarte mult sa aplic teoria in practica si sa nu o fac de una singura. Sa gasesti oameni cu care sa te conectezi pe vibratii inalte, sa cresti si sa evoluezi impreuna este special.

Odata ce incepi calatoria inspre tine la Soul Gym, vrei sa continui zi de zi, asa ca pentru mine este un nou stil de viata. Multumesc cu recunostinta

ADRIANA

M-am alăturat grupului la începutul acestui an din curiozitate și dorința de a încerca ceva nou, pornind de la intenția de avea grija de mine. Însa această experiență a fost mult mai mult de atât. Un spațiu de siguranță și încredere care, încă de la început, mi-a dat curaj și m-a ajutat să-mi găsesc “vocea”. Oameni cu care pot împărtăși idei, gânduri, emoții fără să mă simt vreun moment altfel decât în largul meu. Un mentor care, cu blândețe și răbdare, ne ajuta să ne găsim propriul drum, în ritmul potrivit, la momentul potrivit.

Dacă doriți să vă înscrieți lăsați-ne datele dvs și vă vom adăuga grupului de lucru

Mulțumim!