466675797006587
 
Stefan 18.jpg

Soul Gym

Lumea in care traim ne pune tot mai mult la incercare. Avem tot mai multe responsabilitati, planuri, directii de actiune. Suntem tot timpul in actiune si ajungem de multe ori la final de zi lipsiti de energie. Somnul se lasa asteptat, gandurile nu ne dau pace, grijile se aduna.

 

Este timpul sa ne aducem aminte ca sanatatea, echilibrul si bucuria vin doar din interior. Suntem responsabili de propria noastra energie, de propriul nostru suflet. Are nevoie de noi: sa ne conectam la el, sa acultam ce ne spune, sa il ajutam sa ne ajute. Zi de zi, atat cat putem.

 

Soul Gym este un grup de practica meditativa, energetica si spirituala coordonat de catre Stefan Teodorescu co-fondator Lotus Spa, trainer certificat de Mindfulness si maestru Reiki. In cadrul grupului, schimbam idei, impartasim experiente, ne sustinem si incurajam sa punem in practica conceptele si tehnicile invatate.

 

 

Soul Gym se reuneste saptamanal Luni dupa-amiaza (in mansarda Lotus Spa Bucuresti sau online). Accesul se face pe baza de abonament lunar in valoare de 200 de lei per participant. Prima participare este gratuita.

GRUP DE PRACTICĂ MEDITATIVĂ

Pret: 200 lei/ lună

Organizare: în fiecare LUNI

Interval orar:  18:00-20:00

1.jpg
Dacă doriți să vă înscrieți lăsați-ne datele dvs și vă vom adăuga grupului de lucru

Mulțumim!