466675797006587

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

spa ritual for kids.jpg

SPA PENTRU COPII

Mergând în mod regulat la masaj, nu este doar un răsfăț, este o bună ocazie de educare, contribuind la consolidarea înțelegerii despre ce înseamnă cultivarea unui stil de viață sănătos, dar și despre împărtăsirea alături de părinte a unei experiențe plăcute și relaxante.

Masaj Kid Relax

30 min/ 90 lei

Un masaj terapeutic de relaxare poate aduce copiilor senzatia de calm si pace, creând sentimentul unui mediu sigur, lipsit de factori de stres.Acest masaj relaxant re-echilibrează întreg sistemul nervos, ajutând la prevenirea simptomelor de anxietate, depresie, îmbunătățind starea de bine în general. 

Masaj Junior Relax

45 min/ 120 lei

Este un masaj de relaxare profunda, adresat copiilor pre-adolescenti, care au rabdare si savureaza pe deplin o astfel de terapie, menita sa aduca liniste si rasfat al simturilor.

Masaj Teens Relax

60 min/ 150 lei

Masajul poate ajuta la reducerea anxietății și eliberarea hormonilor fericirii (andorfina), care îi face să se simtă relaxati, înlăturând stresul si anxietatea.

Masajul poate contribui de asemenea la echilibrarea sistemului hormonal, alături de consultațiile de nutriție si echilibru hormonal.

Masaj Teens

Hot Stones

60 min/ 190 lei

Aceasta terapie ajuta procesul de eliminare a toxinelor, diminueaza durerile musculare, spasmele si durerile articulare, are efect de energizare si stimulare a sistemului nervos central, creste activitatea rinichilor, ajuta la eliminarea edemelor, accelereaza asimilarea oxigenului la nivel celular si ritmul metabolic.

Tratament facial Adolescenti

60 min/ 220 lei

Acest tratament se concentrează foarte mult pe partea de curățare a tenului, cuprinzând procedeul de Hidrodermabraziune, care curata, exfoliaza, extrage impuritatile si punctele negre, hidratând în acelasi timp pielea, urmat de o sesiune de extracții manuale. Apoi se aplică apoi o mască de calmare a tenului și o cremă de final. 

Cosmeticiana noastră va oferi și recomandări ce vor ajuta procesul de selecție al produselor potrivite fiecărui tip de ten, precum și sfaturi legate de rutina de îngrijire de acasă.

Tuns Copii

50 - 80 lei

Oferim o gama completa de servicii pentru copii, atat pentru fetite cat si pentru baieti, realizare bucle sau alte aranjamente speciale pentru copii.

Mani - Pedi copii

30 lei

Mancihiura pentru copii este realizata cu o oja special creata pentru micile domnioare, ce are o formula delicata, nu are reactii adverse asupra unghiilor si cuticulelor copiilor. Se indeparteaza la spalare. 

Masaj in 2 

Parinte - Copil

60 min/ 300 lei

O experienta cu adevarat memorabila, ce contribuie la consolidarea relatiei părinte-copil si pune bazele unui stil de viata echilibrat. Ritualul  terapeutic ajuta la instalarea starii de bine si a armoniei  intre copil si parinte. Miscarile sunt blande si lente, iar prezenta parintelui aduce siguranta de care copilul are nevoie pentru a se relaxa profund. Efect revigorant, creste optimismul si increderea intre cei doi.