466675797006587 Lotus Premium Spa Bucuresti: Spa pentru Copii

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Spa pentru Copii

Copiii au în ziua de astăzi un program foarte încărcat și sunt supuși unor factori de stres pe care de multe ori, noi părinții, nu îi conștientizăm: școala care vine cu multe provocări (de la nivelul mare de informație, la mediul social), diversele activităși și repetiții de după scoală, temele de acasă, Toate acestea împing la maxim corpurile și mințile copilașilor, generând stres, ceea ce conduce la slăbirea sistemului imunitar și la apariția diverselor afecțiuni.

Pentru că e important ca încă din copilărie să punem bazele unui stil de viață sănătos si echilibrat, am creat un spa prietenos cu copii, pentru că ne dorim să îi facem pe micuți să înțeleagă și să îmbrățișeze principiile de bază pentru o viață frumosă și armonioasă. 

Masaj de Relaxare Kid (5-9 ani)

30 min/ 90 lei

Un masaj terapeutic de relaxare poate aduce copiilor senzatia de calm si pace, creând sentimentul unui mediu sigur, lipsit de factori de stres.

Acest masaj relaxant re-echilibrează întreg sistemul nervos, ajutând la prevenirea simptomelor de anxietate, depresie, îmbunătățind starea de bine în general. 

Mergând în mod regulat la masaj, nu este doar un răsfăț, este o bună ocazie de educare, contribuind la consolidarea înțelegerii despre ce înseamnă cultivarea unui stil de viață sănătos, dar și despre împărtăsirea alături de părinte a unei experiențe plăcute și relaxante.

Masaj de Relaxare Junior (9-13 ani)

45 min/ 120 lei

Este un masaj de relaxare profunda, adresat copiilor pre-adolescenti, care au rabdare si savureaza pe deplin o astfel de terapie, menita sa aduca liniste si rasfat al simturilor.

Masaj de Relaxare Teens (14-17 ani)

60 min/ 160 lei

Un anumit nivel de stres poate ajuta adolescenții să rămână motivați și să fie responsabili, însă un nivel prea mare de stres sau o gestionare deficitară a acestuia, pot crea probleme serioase pe termen lung care pot duce la apariția anxietății, agresivității, depresiei, etc.

Masajul poate ajuta la reducerea anxietății și eliberarea hormonilor fericirii (andorfina), care îi face să se simtă relaxati, înlăturând stresul si anxietatea.

Masajul poate contribui de asemenea la echilibrarea sistemului hormonal, alături de consultațiile de nutriție si echilibru hormonal,

Masaj cu Roci Vulcanice Calde Teens (13-17 ani)

60 min/ 180 lei

Aceasta terapie ajuta procesul de eliminare a toxinelor, diminueaza durerile musculare, spasmele si durerile articulare, are efect de energizare si stimulare a sistemului nervos central, creste activitatea rinichilor, ajuta la eliminarea edemelor, accelereaza asimilarea oxigenului la nivel celular si ritmul metabolic.

Masaj de Relaxare pentru 2: Copil-Parinte

60 min/ 300 lei

O experienta cu adevarat memorabila, ce contribuie la consolidarea relatiei părinte-copil si pune bazele unui stil de viata echilibrat. Ritualul  terapeutic ajuta la instalarea starii de bine si a armoniei  intre copil si parinte. Miscarile sunt blande si lente, iar prezenta parintelui aduce siguranta de care copilul are nevoie pentru a se relaxa profund. Efect revigorant, creste optimismul si increderea intre cei doi.

Tratament facial pentru Adolescenti (13-17 ani)

60 min/ 220 lei

Acest tratament se concentrează foarte mult pe partea de curățare a tenului, cuprinzând procedeul de Hidrodermabraziune, care curata, exfoliaza, extrage impuritatile si punctele negre, hidratând în acelasi timp pielea, urmat de o sesiune de extracții manuale. Apoi se aplică apoi o mască de calmare a tenului și o cremă de final. 

Cosmeticiana noastră va oferi și recomandări ce vor ajuta procesul de selecție al produselor potrivite fiecărui tip de ten, precum și sfaturi legate de rutina de îngrijire de acasă.

ETAPE INCLUSE:

DEMACHIERE | TONIFIERE  | ​HIDRODERMABRAZIUNE I EXTRACȚII MANUALE I MASAJ FACIAL I CREMĂ DE HIDRATARE

Tuns copii

50 - 80 lei

Oferim o gama completa de servicii pentru copii, atat pentru fetite cat si pentru baieti, realizare bucle sau alte aranjamente speciale pentru copii.

Manichiura copii

10 min/ 30 lei

Mancihiura pentru copii este realizata cu o oja special creata pentru micile domnioare, ce are o formula delicata, nu are reactii adverse asupra unghiilor si cuticulelor copiilor. Se indeparteaza la spalare. 

Pedichiura copii

10 min/ 30 lei

Pedichiura pentru copii este realizata cu o oja special creata de Melkior pentru micile domnioare, ce are o formula delicata, nu are reactii adverse asupra unghiilor si cuticulelor copiilor. Se indeparteaza la spalare. 

Please reload