466675797006587 Lotus Premium Spa Bucuresti: Masaje terapeutice asiatice

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Terapii Asiatice

Yumeiho

60 min/ 200 lei

Terapia Yumeiho este o terapie manuala japoneza, alcătuită dintr-un ansamblu de peste 100 procede ce au ca scop redobandirea echilibrului, a simetriei şi a posturii corecte. Se realizeaza pe o saltea asezata pe podea, pacientul fiind imbracat in haine lejere, din bumbac sau alte fibre naturale.

Practica se concentrează asupra tulburărilor sistemului musculo-scheletal și nervos, incluzând dureri la spate, gât, articulații, brațe, picioare și cap. Este o metoda conceputa pentru a fi aplicata preponderent in scop preventiv, dar si pentru tratarea sau diminuarea cauzelor tulburarilor functionale care, in timp, pot genera suferinte cronice.

De asemenea Terapia Yumeiho poate fi aplicata si in scopul prevenirii sau incetinirii evolutiei suferintelor deja prezente.

– Tratamentul durerilor de spate (discopatie, lombalgie, sciatica, protruzii discale etc

– Atitudini posturale gresite  cifoza, hiperlordoza, scolioza

– Migrene datorate diverselor etiologii

– In perioada prenatala (dupa primul trimestru de sarcina) si postnatala

– Sindrom premenstrual

– Diminuarea sau chiar eliminarea efectelor nocive induse de sedentarism

– Post-imobilizare prelungita

– Dupa purtarea unui aparat gipsat la unul dintre membrele inferioare

Recomandare: tinuta vestimentara trebuie sa fie una lejera, din fibre naturale, cu pantaloni si bluza cu maneca lunga

Terapia Thai

90 min/ 250 lei

Masajul Thai este facut pe o saltea asezata pe podea, clientul purtand o imbracaminte lejera si consta in diverse tehnici de presopunctura, stretching si elongatii. Aceasta terapie are ca scop eliminarea tensiunilor musculare precum si cresterea mobilitatii intregului sistem musculo-scheletal, eliminand stresul si revigorand intregul corp.

De asemenea, trateaza simptomele de insomnie, anxietate, dureri de cap si migrene, probleme digestive, oboseala si multe altele.

O sesiune Thai poate fi realizata cu scop terapeutic, de relaxare sau de energizare.

Masaj Prenatal in stil Thai

90 min/ 250 lei

Studiile arată că terapia de masaj efectuată în timpul sarcinii poate reduce anxietatea, poate diminua simptomele depresiei, poate ameliora durerile musculare și durerile articulare și poate îmbunătăți rezultatele și sănătatea nou-născutului.
In timpul unei sedinte de masaj Thai, viitoarea mamica va sta confortabil pe o saltea, imbracata lejer si va beneficia de alicarea unor tehnici delicate, relaxante, pentru detensionarea picioarelor, a spatelui, a umerilor, mainilor.

Masaj Shiatsu General

60 min/ 150 lei

Masajul japonez Shiatsu are la baza, o modalitate holistica de tratare a organismului, utilizand tehnici de presopunctura aplicate cu mainile. Acest masaj consta in aplicarea unei presiuni profunde asupra tesuturilor, pe 12 meridiane ale corpului.

Parte din beneficiile acestei terapii sunt: relaxare profunda a muschilor si tesuturilor, eliberearea toxinelor din organism,  imbunatatirea circulatiei sangvine, reducerea presiunii arteriale, calmarea nervozitatii si o stare generala buna pentru cel care urmeaza acest tip de masaj.

Masaj Facial Shiatsu (presopunctura japoneza)

30 min/ 80 lei

Masajul japonez Shiatsu are la baza, o modalitate holistica de tratare a organismului, utilizand tehnici de presopunctura aplicate cu mainile. Tehnicile de presopunctura isi au originea in medicina traditionala chineza. 
Acest masaj consta in aplicarea unei presiuni profunde asupra tesuturilor, pe 12 meridiane ale corpului.

Parte din beneficiile acestei terapii sunt: relaxare profunda a muschilor si tesuturilor, eliberearea toxinelor din organism,  imbunatatirea circulatiei sangvine, reducerea presiunii arteriale, calmarea nervozitatii si o stare generala buna pentru cel care urmeaza acest tip de masaj.

Please reload