466675797006587

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Terapii Asiatice

WhatsApp Image 2019-09-21 at 12.08.45 (1

TERAPII ASIATICE

Yumeiho

60 min/ 200 lei

Terapia Yumeiho este o terapie manuala japoneza, alcătuită dintr-un ansamblu de peste 100 procede ce au ca scop redobandirea echilibrului, a simetriei şi a posturii corecte. Se realizeaza pe o saltea asezata pe podea, pacientul fiind imbracat in haine lejere, din bumbac sau alte fibre naturale.

Practica se concentrează asupra tulburărilor sistemului musculo-scheletal și nervos, incluzând dureri la spate, gât, articulații, brațe, picioare și cap. Este o metoda conceputa pentru a fi aplicata preponderent in scop preventiv, dar si pentru tratarea sau diminuarea cauzelor tulburarilor functionale care, in timp, pot genera suferinte cronice.

Thai Therapy

90 min/ 250 lei

Masajul Thai este facut pe o saltea asezata pe podea, clientul purtand o imbracaminte lejera si consta in diverse tehnici de presopunctura, stretching si elongatii. Aceasta terapie are ca scop eliminarea tensiunilor musculare precum si cresterea mobilitatii intregului sistem musculo-scheletal, eliminand stresul si revigorand intregul corp.

De asemenea, trateaza simptomele de insomnie, anxietate, dureri de cap si migrene, probleme digestive, oboseala si multe altele.

O sesiune Thai poate fi realizata cu scop terapeutic, de relaxare sau de energizare.

Masaj Prenatal in Stil Thai

90 min/ 250 lei

Studiile arată că masajul prenatal in stil thai poate reduce anxietatea, poate diminua simptomele depresiei, poate ameliora durerile musculare si articulare și poate contribui la mentinerea sănătatii mamicii si a copilasului.

In cadrul acestei terapii, viitoarea mamica va sta confortabil pe o saltea, imbracata lejer si va beneficia de tehnici ce nu implica ulei, manevre delicate de relaxare, ce vor contribui la detensionarea picioarelor, a spatelui, a umerilor si a bratelor.