466675797006587 Lotus Premium Spa Bucuresti: Spa pentru EL

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Spa pentru El

Masaj Deep Tissue

60 min/ 160 lei

Acesta este un masaj activ si in profunzime care este in particular recomandat dupa activitati fizice/sportive. Masajul se efectuează stimuland straturile profunde ale ţesutului muscular, în lungul dar și contra fibrelor musculare, a tendoanelor și fasciilor. Ajuta la eliminarea blocajelor si a contracturilor, imbunateste tonusul muscular si actioneaza ca si un catalizator al proceselor metabolice de recuperare.

Un studiu publicat de “Journal of Alternative and Complementary Medicine” a demonstrat ca acest tip de masaj are efecte reale in scaderea tensiunii arteriale. De asemenea, reduce nivelul hormonilor de stress si induce eliberarea de oxytocina si serotonina, imbunatatind starea generala de bine.

Ritual Reflexogen Plantar

50 min/ 150 lei

Picioarele noastre preiau zi de zi greutatea intregului corp, ne ajuta sa ne deplasam si in general fac foarte multa treaba pentru noi. Cu toate acestea, sunt una dintre cele mai neglijate zone ale corpului. Masajul talpilor este un adevarat rasfat prin care iti vei ajuta picioarele sa ramana puternice si flexibile, imbunatatind starea generala de bine.

Terapia incepe cu o imbaiere a picioarelor, folosind saruri si plante cu efect de detoxifiere. Urmeaza masajul reflexo-plantar prin care se activează numeroasele puncte din talpa piciorului care corespund diferitelor organelor si sisteme metabolice.

Beneficiile sunt multiple: detoxifiere, imbunatatirea circulatiei sangelui, reducerea durerilor din corp, adreseaza depresia si imbunatateste calitatea somnului.

Masaj cu Roci Vulcanice Calde

75 min/ 200 lei

Aceasta terapie ajuta procesul de eliminare a toxinelor, diminueaza durerile musculare, spasmele si durerile articulare, are efect de energizare si stimulare a sistemului nervos central, creste activitatea rinichilor, ajuta la eliminarea edemelor, accelereaza asimilarea oxigenului la nivel celular si ritmul metabolic.

Working Man Stress Relief

90 min/ 240 lei

Terapeutul va aplica un masaj profund, pentru atenua  durerile musculare si ameliora stresul, relaxand intregul corp si aducand echilibru. Acest masaj este profund, stimuland circulația sanguina

- Masaj Deep Tissue (60min)

- Masaj Antistres pentru zona cervicala (30 min)

Man Spa Escape

165 min/ 550 lei

Acest pachet ofera o experienta spa completa, cuprinzand terapii selectate pentru a întineri și revitaliza intreg corpul, fiind compus din urmatoarele:

- Masaj cu roci vulcanice calde (75min)

- Masaj facial si scalp (30 min)

- Tratament facial pentru bărbați (70 min)

Masaj Terapeutic al Spatelui

30 min/ 90 lei

Spatele este o parte a corpului extrem de expusa, putand fi afectat de multiple cauze cum ar fi  poziţia incorectă de stat sau de mers, oboseala, miscarile bruste, frigul, lipsa mineralelor din organism etc.

Acesta masaj decontracturant  se concentreaza pe zona spatelui, gatului si umerilor, urmarind sa diminueze tensiunile musculare, contracturile si eventualele dureri cervicale. Masajul instensifica circulatia sangelui si a limfei, imbunatatind tonusul muscular si mobilitatea articulatiilor.

Please reload