466675797006587

Cum puteti comanda un voucher cadou in 3 pasi:

1. ACHITAȚI VALOAREA VOUCHER-ULUI:

Puteți achiziționa voucherul cadou în format electronic, realizând plata prin virament bancar, in următorul cont:

SC LOTUS SPA & WELLNESS SRL
IBAN: RO80INGB0000999909449599

2. PERSONALIZAȚI VOUCHERUL: Trimiteti-ne un e-mail care sa cuprindă dovada plății (prin e-mail la adresa contact@lotuspremiumspa.com), iar dacă doriți să personalizăm voucher-ul, lăsați-ne și mesajul pe care doriți să-l includem pe voucher.


3. TRIMITETI DATE PENTRU FACTURA: Deoarece avem obligatia să emitem factură fiscală, vă rugăm să ne trimiteti CNP-ul dumneavoastră sau adresa poștală.

4. PRIMIȚI VOUCHERUL COMANDAT: În cursul aceleiași zile, vă vom trimite prin e-mail voucherul comandat.

PENTRU DOAMNE

QUEEN FOR A DAY

Acest voucher ofera un ritual intreg de frumusete dedicat fetei, care  cuprinde un tratament facial complet, personalizat in functie de nevoile tenului si o impachetare a mainilor cu parafina.

75 min

320 lei

SWEET SENSORIAL RITUAL

Acest pachet cuprinde un ritual spa menit să hidrateze profund întreg corpul, cuprinzand o exfoliere corporala, impachetare cu miere si masaj de relaxare. 

2 ore

280 lei

SPECIAL MOM

Un cadou cu adevarat deosebit, ce cuprinde o experienta spa completa adresata doamnelor speciale din viata dumneavoastra, cuprinzand doua ritualuri complete, pentru față și corp.

2,5 ore

490 lei

PREGNANCY MAGIC GLOW

Acest pachet este special adresat viitoarelor mămici! Masaj Prenatal si un Tratament facial de Rejuvenare facială.

1,5 ore

390 lei

JUST RELAX

Combinatie echilibrata intre un masaj de relaxare si un masaj reflexogen plantar, care ajuta la eliminarea starii de tensiune fizica si psihica

1,5 ore

240 lei

COMPLETE LOTUS WELLNESS

Acest pachet consta in jumatate de zi la spa. Incepe cu o exfoliere corporală, urmată de o împachetare cu miere si un masaj de relaxare general. Se continua cu un Tratament facial complet, Biomer.

3 ore

550 lei

ORIENTAL DETOX RITUAL

Ritual oriental foarte special de detoxifiere și relaxare, pe care femeile din Asia și Africa de Nord îl practică de secole pentru a-și revigora corpul. Curățare, exfoliere si masaj holistic intuitiv cu unt de shea. Îngrijire profundă și răsfăț senzorial.

2 ore

330 lei

YOUR SIGNATURE SPA RITUAL

Ritual semnatura ta. Iti alegi 3 proceduri si te bucuri din plin de experienta:

1. Exfoliere corporala: gomaj cu parfum fructat sau gomaj cu eucalipt si sapun negru.

2. Impachetare: Cu miere/ Detoxifianta/ Anticelulitica

3. Masaj: de Relaxare/ Terapeutic/ Muscle tonic

2 ore

330 lei

RAINBOW DELUXE FACIAL

Tratament facial prețios ce combina remedii bazate pe uleiuri esențiale si produsele profesionale, cu beneficiile tehnologiei de ultimă generație. Îngrijire profundă si răsfăț senzorial, masaj Shiatsu, Beneficii: complet personalizat, răsfăț și relaxare prodfundă, fermitate, tonifiere, ten radiant si strălucitor.

2 ore

330 lei

PENTRU DOAMNE SAU DOMNI

LOTUS PEACEFUL RITUAL

Masajul semnătură, ce combină într-un mod unic tehnici din masajele de relaxare din toată lumea. Oferă relaxare profundă. Echilibrează.

1,5 ore

250 lei

HEALING HOT STONES MASSAGE

Este un masaj profund relaxant, ce diminueaza durerile musculare si durerile articulare, are efect de energizare si stimulare a sistemului nervos central, ajutand la eliminarea edemelor.

1,5 ore

250 lei

PENTRU DOMNI

DEEP MUSCLE RELAXATION

Acest pachet cuprinde combinația perfectă pentru domni, masaj Deep Tissue și un masaj Antistres, Elimină blocajele si contracturile musculare.

90 min

240 lei

ZEN FOR MEN

Masaj de relaxare si masaj facial si scalp Shiatsu. Detensioneaza si relaxaeaza profund. Elibereaza stresul. 

90 min

240 lei

MAN SPA ESCAPE

Special conceput pentru domni, este o experienta spa completa, pentru față și corp. Masaj cu roci vulcanice calde, urmat de un Tratament facial complet.

2,5 ore

520 lei

THAI RECHARGE

Ajută la eliberearea blocajelor din fluxul energetic. Revigorează sistemul nervos. Crește flexibilitatea si mobilitatea întregului corp. Se realizează pe o saltea, beneficiarul fiind imbracat in haine lejere.

1,5 ore

250 lei

PENTRU CUPLURI

LOTUS COUPLE RITUAL

Masajul semnătură, ce combină într-un mod unic tehnici din masajele de relaxare din toată lumea. Oferă relaxare profundă. Echilibrează.

1,5 ore

500 lei

COUPLE INTUITIVE REBALANCE

care constă  într-un masaj intuitiv personalizat, ce combină tehnicile de masaj potrivite pentru tine. Reda starea de bine.

60 min

400 lei

COUPLE HEALING

HOT STONES 

2 in 1: Relaxant si Decontracturant.

Diminueaza durerile musculare si articulare, are efect de energizare si stimulare a sistemului nervos central.

1,5 ore

500 lei

Regulament de Folosire al Voucherelor Cadou

  • Efectuarea serviciilor cuprinse în voucherele cadou se poate face doar in baza programarii prealabile realízate la receptia Spa-ului nostru.

  • Valabilitatea voucherelor este de 6 luni din momentul achizitiei, iar voucherele expirate sau pierdute nu se mai pot folosi.

  • Voucherele sunt transmisibile, nu sunt nominale.

  • Nu se va putea achita contravaloarea în bani a voucherelor.

  • În cazul voucherelor ce conțin pachete predefinite de servicii, acestea vor putea fi modificate doar în urma unei discutii și a confirmări prelabile realizate de recepția noastră și cu achitarea valorii suplimentare, în cazul preschimbării serviciilor cu unele mai scumpe. În cazul in care pretul serviciilor solicitate depaseste valoarea voucherului, beneficiarul achita la receptie diferenta de pret, în ziua vizitei.

  • Voucherul poate fi folosit fie intr-o singura vizita la Lotus Spa, fie in mai multe vizite, pana la epuizarea serviciilor sau sumei totale existente  pana la data de expirare mentionata.

  • În cazul in care valoarea serviciului este mai mica decat valoarea voucherului, acesta, este returnat clientului pentru o utilizare ulterioara conform valabilitatii voucherului.

Gift card_couple.jpeg

Vouchere Cadou

Indiferent ca vreți sa surprindeți pe cineva drag sau vreți să sărbatoriți o ocazie specială, pachetele noastre cadou vor constitui cu siguranta o surpriză placută si vor oferi o experiență memorabilă, chiar și celor mai pretențioase persoane.

 

V-am pregătit o serie de vouchere cadou ce cuprind divese combinații de tereapii corporale și /sau faciale, concepute pentru a se încadra în anumite praguri valorice, dar și pentru a răspunde anumitor tipuri de nevoi. Dacă nu cunoașteți foarte bine preferințele beneficiarului, puteți alege un voucher valoric, iar cel care îl va primi își poate alege singur serviciile pe care și le dorește din meniul nostru (în cazul acestuia valoarea fiind specificată pe voucher).

Vouchere 2.jpeg