466675797006587 Vouchere spa I Cadouri speciale I Lotus spa Bucuresti

Vouchere Cadou

Indiferent ca vreți sa surprindeți pe cineva drag, iubitul sau iubita, mama sau o colegă de birou  sau vreți să sărbatoriți o ocazie specială, aniversarea dumneavoastră, petrecerea burlăcitelor sau să organzați o ieșire cu echipa, pachetele noastre cadou vor constitui cu siguranta o surpriză placută si vor oferi o experiență memorabilă, chiar și celor mai pretențioase persoane.

V-am pregătit o serie de vouchere cadou ce cuprind divese combinații de tereapii corporale și /sau faciale, concepute pentru a se încadra în anumite praguri valorice, dar și pentru a răspunde anumitor tipuri de nevoi. Dacă nu cunoașteți foarte bine preferințele beneficiarului, puteți alege un voucher valoric, iar cel care îl va primi își poate alege singur serviciile pe care și le dorește din meniul nostru (în cazul acestuia valoarea fiind specificată pe voucher).

Alegeți din voucherele noastre cadou, pe cel care se potriveste  ocaziei la care te gandesti.

Cum puteti comanda un voucher cadou in 3 pasi :

1. ACHITAȚI VALOAREA VOUCHER-ULUI: Puteți achiziționa voucherul cadou în format electronic, realizând plata prin virament bancar, in următorul cont:

SC LOTUS SPA & WELLNESS SRL
IBAN: RO80INGB0000999909449599

2. PERSONALIZAȚI VOUCHERUL: Trimiteti-ne un e-mail care sa cuprindă dovada plății (prin e-mail la adresa contact@lotuspremiumspa.com), iar dacă doriți să personalizăm voucher-ul, lăsați-ne și mesajul pe care doriți să-l includem pe voucher.


3. TRIMITETI DATE PENTRU FACTURA: Deoarece avem obligatia să emitem factură fiscală, vă rugăm să ne trimiteti CNP-ul dumneavoastră sau adresa poștală.

4. PRIMIȚI VOUCHERUL COMANDAT: În cursul aceleiași zile, vă vom trimite prin e-mail voucherul comandat.

QUEEN FOR A DAY

Acest voucher ofera un ritual intreg de frumusete dedicat fetei, care  cuprinde un tratament facial complet, realizat la cele mai inalte standarde de calitate, fiind folosita gama de produse cosmetice profesionale naturale Biomer.

Fiecare tratament este personalizat in functie de obiectivele tintite si daptat fiecărui tip de ten, folosindu-se produse specifice. In cadrul acestui tratament combinam procedurile manuale, cu cele realizate cu aparatura de ultima generatie: hirodermabraziune si aplicare serum cu oxigen hiperbaric. In plus, mainile si picioarele vor beneficia de asemenea de un tratament special pentru o hidratare profunda : impachetare cu parafina.

75 min/ 320 lei

Terapeutii nostri au adunat din bogatia terapiilor din diverse culturi, pentru a creea un masaj personalizat, ce va fi perceput ca o calatorie. Acest masaj de 90 de minute, este un masa semnatura, un ritual de regasire interioara si de exprimare senzorială, reechilibrare și armonizare, combinand tehnici din Masajul Suedez, Masajul Lomi Lomi Kahuna, Masajul Deep Tissue, Reflexoterapie plantara, Masaj Thai, Masaj Marma Ayurvedic.

90 min/ 220 lei

Acest pachet este dedicat doamnelor care doresc să-și mențină tenul radiant și luminos și constă într-o sesiune de 110 minute, ce cuprinde un tratament facial complet Biomer si o sesiune de Radiofrecvență facială.

Tratamentul facial complet cuprinde curățarea profundă a tenului, prin hidroderm-abraziune si extractii manuale, aplicarea unui ser concentrat cu ajutorul oxigenului hiperbaric, iar radiofrecventa faciala contribuie la regenerarea depozitelor de colagen si elastină, conferind fermitate si elasticitate pielii, asigurându-i un aspect sănătos si întinerit. 

90 min/ 420 lei

Acest pachet cuprinde un ritual spa menit să hidrateze profund întreg corpul, cuprinzand:

1. O exfoliere corporală, realizată cu un gomaj compus din ulei de migdale dulci, miere, lăptișor de matcă și sare de alaun.  

2, Se continuă apoi cu o împachetare cu miere, menită să hidrateze pielea în profunzime, să-i redea strălucirea și catifelarea.

3. La final se va realiza un masaj de relaxare de 50 de minute, care vă va destinde și cufunda într-o stare de bine și pace, re-aducându-vă echilibrul și armonia.

90 min/ 220 lei

Acest pachet cadou este perfect pentru o doamna care  combina grija pentru fata si corp intr-o maniera aparte, cuprinzand un Masaj cu Ceara lumanarii si un Tratament facial expres, cu oxigen hiperbaric. Masajul de relaxare realizat cu ceara lumanarii,  ofera o experienta senzoriala unica, flacara lumanarii permițând transformarea uleiului vegetal intr-un lichid căldut si blând care va mângâia pielea si simturile, având un puternic efect de hidratare și catifelare.

Tratamentul facial implica aplicarea unui complex de minerale, vitamine, antioxidanti, acid hialuronic cu ajutorul unui instrument care se numește aerograf. Odata introduse in derm cu ajutorul aparatului, aceste substante actioneaza din interior catre exterior si trateaza problemele tintite.

90 min/ 380 lei

Un cadou cu adevarat deosebit, ce cuprinde o experienta spa completa adresata doamnelor speciale din viata dumneavoastra, cuprinzand doua ritualuri complete, pentru față și corp.

Se începe cu un Masaj cu Roci vulcanice calde de 75 de minute, care relaxeză profund corpul și ajută procesul de eliminare a toxinelor, diminuând durerile musculare, spasmele si durerile articulare, având un efect de energizare si stimulare a sistemului nervos central.

Se continuă apoi cu un Tratament facial complet, realizat la cele mai inalte standarde de calitate, adaptat fiecărui tip de ten. In cadrul acestui tratament se combină procedurile manuale, cu cele realizate cu aparatura de ultima generatie: hirodermabraziune si aplicarea unui cocktail de vitamine și acid hyaluronic cu ajutorul oxigenului hiperbaric.

135 min / 490 lei

Masajul cu Roci vulcanice Deep Tissue creste circulatia sanguina, nutritia si procesele metabolice la nivel celular, ajutand astfel si procesul de detoxifiere la nivelul ficatului si rinichilor, generand echilibru in intreg organismul.

Este un masaj profund relaxant, ce diminueaza durerile musculare si durerile articulare, are efect de energizare si stimulare a sistemului nervos central, ajutand la eliminarea edemelor.

75 min/ 200 lei

O delicatesa spa si o experienta holistica pentru doi - masajul Lotus cu aromaterapie.
Efectul benefic al acestei terapii va fi simţit din plin, când alături de tine ai o persoană dragă. Atingerea vindecatoare a
masajului traditional hawaiian Lomi-Lomi, pentru suflete-pereche, re-echilibrare energetică, completate de masajul feței și al scalpului, toate menite să vă ofere o experiență de neuitat.

90 min/ 440 lei

Adresat de asemenea doamnelor speciale din viața dumneavoastră, acest pachet cuprinde aproape o jumătate de zi la spa,  începând cu un ritual menit să hidrateze și să relaxeze profund întreg corpul, cuprinzand:

1. O exfoliere corporală, realizată cu un gomaj compus din ulei de migdale dulci, miere, lăptișor de matcă și sare de alaun.  

2, Se continuă apoi cu o împachetare cu miere, menită să hidrateze pielea în profunzime, să-i redea strălucirea și catifelarea.

3. La final se va realiza un masaj de relaxare de 50 de minute, care vă va destinde și cufunda într-o stare de bine și pace, re-aducându-vă echilibrul și armonia.

4. Rasfatul suprem se incheie cu un Tratament facial complet, realizat la cele mai inalte standarde de calitate, adaptat fiecărui tip de ten. In cadrul acestui tratament se combină procedurile manuale, cu cele realizate cu aparatura de ultima generatie: hirodermabraziune si aplicarea unui cocktail de vitamine și acid hialuronic cu ajutorul oxigenului hiperbaric.

180 min/ 540 lei

Se începe cu o exfoliere generală și o împachetare cu miere care ajută în procesul de detoxifiere, dar și hidratează profund pielea întregului corp, timp în care se va realiza  un masaj reflexogen plantar de 40 de minute, apoi se continuă cu un masaj de relaxare de 50 de minute,prin care se obtine o stare generala, având menirea de a atenua durerile musculare si de a elimina starea de tensiune atat fizica cat si psihica, instalate intr-o perioada stresantă si obositoare.

100 min/ 300 lei

Acest pachet este special adresat viitoarelor mămici! Pachetul include un Masaj Prenatal de Relaxare de 50 de minute,  care asigură conditii optime de oxigenare, atenuând durerile lombare, crampele musculare, edemele. Toate miscarile vor fi lente, delicate, adaptate la starea fizica si psihica a femeii insarcinate.

Se continuă cu un Tratament facial de Rejuvenare facială realizat cu ajutorul Oxigenului Hiperbaric, iar la toate acestea, se adauga muzica ambientala pentru ca totul sa va aduca liniste, relaxare profundă.​

90 min / 380 lei

Acest pachet cuprinde combinația perfectă pentru domni, fiind alcătuit dintr-un masaj Deep Tissue de 50 de minute și un masaj Antistres, realizat în zona cervicală. Acest masaj este unul activ si in profunzime care lucrează straturile profunde ale ţesutului muscular, în lungul dar și contra fibrelor musculare, a tendoanelor și fasciilor, ajutând la eliminarea blocajelor si a contracturilor musculare, imbunățind tonusul muscular si acționând ca si un catalizator al proceselor metabolice de recuperare.

70 min/ 240 lei

Acest pachet este special conceput pentru domni, oferind o experienta spa completa, ce cuprinde terapii selectate pentru a întineri și revitaliza intreg corpul, fiind compus din urmatoarele:

- Masaj cu roci vulcanice calde (75min)

- Masaj facial si masaj al scalpului (30 min)

- Tratament facial pentru bărbați (60 min)

150 min/ 550 lei

Acest pachet cadou este potrivit in egala măsură atât pentru doamne, cât și pentru domni, cuprinzând un masaj reflexogen plantar de 30 de minute, combinat apoi cu un masaj de relaxare de 50 de minute, obtinandu-se astfel o stare generala bună, atenuându-se durerile musculare, eliminând starea de tensiune fizica si psihica, instalate intr-o perioada stresantă si obositoare.

90 min/ 220 lei

Aceasta terapie are ca scop eliminarea tensiunilor musculare precum si cresterea mobilitatii intregului sistem musculo-scheletal, eliminand stresul si revigorand intregul corp. Aceasta se realizeaza pe o saltea, beneficiarul purtand haine lejere, din bumbac,

De asemenea, trateaza simptomele de insomnie, anxietate, dureri de cap si migrene, probleme digestive, oboseala si multe altele. O sesiune Thai poate fi realizata cu scop terapeutic, de relaxare sau de energizare.

90 min/ 250 lei

Aceasta terapie ajută dobandirea echilibrului, a simetriei şi a posturii corecte. Se realizeaza pe o saltea asezata pe podea, pacientul fiind imbracat in haine lejere, din bumbac.Practica se concentrează asupra tulburărilor sistemului musculo-scheletal și nervos, incluzând dureri la spate, gât, articulații, brațe, picioare și cap. Este o metoda conceputa pentru a fi aplicata preponderent in scop preventiv, dar si pentru tratarea sau diminuarea cauzelor tulburarilor functionale care, in timp, pot genera suferinte cronice.

60 min/ 200 lei

Dacă nu cunoașteți foarte bine preferințele celui pentru care doriți să achiziționați voucherul cadou, puteți opta pentru un voucher valoric, beneficiarul urmând să-și aleagă din meniul nostru de terapii, ritualuri spa, terapii alternative și tratamente faciale, pe cele pe care le dorește.

incepand de la 300 lei

Un voucher cadou pentru o petrecere spa, este un cadou absolut deosebit de care se va bucura un grup întreg. Dacă doriți să surprindeți pe cineva cu organizarea unei petreceri mai speciale, cu ocazia aniversării zilei onomastice, petrecerea burlacitelor, o iesire a echipei pentru sărbătorirea unui proiect de succes sau sărbătorirerea unor ocazii speciale 1, 8 martie, un voucher Spa Party, este un cadou minunat.

Pachetele de petrecere se pot personaliza in functie de ocazie, numar de participanti si buget, este nevoie doar de o mica discutie prealabilă.

Pachetul nostru standard cuprinde:

1. Un masaj general de 60 de minute, la alegere dintre: Masaj de relaxare I Masaj terapeutic I Canddle Massage I Masaj reflexogen plantar I Impachetare cu miere + Masaj Facial clasic/ Shiatsu/Ice&Fire

 2. Tratament facial express cu Oxigen Hiper-baric, de 40 de minute.

Pentru grupuri de 3-6 persoane.

Petrecerile spa pot fi personalizate in functie de timpul si bugetul fiecarui grup. Pentru oferte personalizate, va rugam sa ne scrieti pe adresa noastra de e-mail contact@lotuspremiumspa.com

320 lei/ pers

1 / 1

Please reload

Pentru EA

Pentru EA

Pentru EA

Pentru EA

Pentru EA

Pentru EA sau EL

Pentru AMÂNDOI

Pentru EA

Pentru EA

Pentru EL

Pentru EL

Pentru EA sau EL

Pentru EA sau EL

Pentru EA sau EL

Pentru EA

Pentru EA

Pentru EA sau EL

Pentru EA sau EL

Voucherele noastre cadou:

Pentru EA

Regulament de Folosire a Voucherelor Cadou

  • Efectuarea serviciilor cuprinse în voucherele cadou se poate face doar in baza programarii prealabile realízate la receptia Spa-ului nostru.

  • Valabilitatea voucherelor este de 6 luni din momentul achizitiei, iar voucherele expirate sau pierdute nu se mai pot folosi.

  • Voucherele sunt transmisibile, nu sunt nominale.

  • Voucherul poate fi valoric sau poatecuprinde pachete prestabilite de servicii din meniul nostru.

  • În cazul voucherelor ce conțin pachete predefinite de servicii, acestea vor putea fi modificate doar în urma unei discutii și confirmări prelabile realizate cu recepția noastră și cu achitarea valorii suplimentare, în cazul preschimbării serviciilor cu unele mai scumpe. În cazul in care pretul serviciilor solicitate depaseste valoarea voucherului, beneficiarul achita la Receptie diferenta de pret, în ziua vizitei.

  • Voucherul poate fi folosit fie intr-o singura vizita la Lotus Spa, fie in mai multe vizite, pana la epuizarea serviciilor sau sumei totale existente  pana la data de expirare mentionata.

  • În cazul in care valoarea serviciului este mai mica decat valoarea voucherului, acesta, este returnat clientului pentru o utilizare ulterioara conform valabilitatii voucherului.