top of page
BALINESE MASSAGE COUPLE SPECIAL

BALINESE MASSAGE COUPLE SPECIAL

lei680.00Price

Pentru o experiență deosebită în cuplu vom rezerva una din camerele noastre duble, ce au paturile de masaj plasate unul lângă celalalt.

 

Acest masaj reprezinta o combinație de tehnici asiatice de masaj, care îmbină presiuni profunde și întinderi ușoare pentru a elibera tensiunea musculară și a echilibra energia în corp. 

 

Ce face masajul balinez atât de special?

Obiectivul unei ședințe de masaj balinez este să stimuleze punctele energetice ale corpului nostru. Odată activate, aceste puncte favorizează circulația sângelui și activează sistemul imunitar al organismului. Masajul balinez acționează asupra a trei sisteme: sistemul nervos, sistemul hormonal și sistemul digestiv.

 

Acest pachet începe cu o îmbăiere a picioarelor, urmată de un masaj balinez de 90 de minute. Masajul balinez este o combinație de tehnici asiatice de masaj, care îmbină miscări cu presiuni medii și întinderi ușoare pentru a elibera tensiunea musculară și a echilibra energia în corp. Nu lipseste masajul scalpului și zonei cervicale, pentru o relaxare profundă, completat de aromaterapie și un răsfăț cu prosoape încălzite. 

 

Durată: 2 ore

 

Termen de valabilitate voucher: 6 luni

Voucherul se poate folosi în oricare din cele doua locații ale noastre: 

Lotus Spa București sau Lotus Spa Otopeni

bottom of page