466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page
Acupressure Neck Massage

ABONAMENT MASAJ

Alege un abonament masaj în București la Lotus SPA și te bucuri de relaxare contantă la prețuri speciale.

Vrei să scapi de stresul și anxietatea din viața ta agitată? Vrei să ai un corp relaxat, sănătos și energizat? Vrei să te conectezi mai profund la tine?

Atunci, alege să ai parte de un masaj relaxant sau de unul terapeutic în mod constant apelând la un abonament masaj în București sau Otopeni la Lotus Spa.

Cu oricare abonamentul de masaj, vei avea acces la o varietate de terapii de masaj + surprize, special concepute pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit și sănătatea fizică atât ție cât și a celor dragi ție.

În plus, vei primi reducere de preț, astfel încât să te poți bucura de beneficiile masajului în mod constant fără să plătești un preț mare pe fiecare ședință în parte.

OFERTE SPECIALE ABONAMENTE MASAJ

CE CUPRINDE?

VALABILITATE

PRET ABONAMENT

PRET REDUS
ORA DE MASAJ

PRET INTREG
ORA DE MASAJ

LOTUS 7

7 ore de masaj

3 luni

1.330 lei

190 lei/ ora

220 lei/ ora

LOTUS 15

15 ore de masaj

6 luni

2.550 lei

170 lei/ ora

220 lei/ ora

LOTUS 20

20 ore de masaj

12 luni

3.000 lei

150 lei/ ora

220 lei/ ora

LOTUS
HAPPY HOURS*

20 ore de masaj

12 luni

2.700 lei

135 lei/ ora

220 lei/ ora

*Valabil doar pentru programarile realizate in intervalul orar 10-16 de luni pana vineri

DETALII DESPRE ABONAMENTE:

 

In cadrul abonamentelor de mai sus sunt incluse toate masajele noastre standard:

Classic Relax, Zen for Men, Hollistic Therapeutic, Intuitive Massage, Fusion Thai, Pressure Point Therapy, Deep Muscle Tonic, Lymphatic Detox, Reflexo Therapy, Pregnancy Magic Glow, Kids Relax. Vor putea fi incluse in cadrul abonamentelor si Masajul anticelulitic de 50 de minute si Masajul Terapeutic al Spatelui cu Roci Vulcanice calde de 45 de minute, acestea echivaland cu o ora de masaj standard.

Orele de masaj din cadrul abonamentelor pot fi alocate pentru masaje de 60 sau de 90 de minute, in functie de preferinta dumneavoastra.

Pentru fiecare sedinta este nevoie de o programare prealabila, in care se va specifica durata dorita si tipul de masaj.

Abonamentele se vor achita integral in momentul realizarii acestora.

 

Abonamentele nu sunt nominale, acestea vor putea fi impartite intre membrii familiei sau prieteni apropiati. Pentru aceasta vom avea nevoie de numele tuturor beneficiarilor, in momentul realizarii abonamentului.

PENTRU SCHEMELE DE REMODELARE CORPORALA oferim reduceri cuprinse între 10% - 20%, in funcție de pragul valoric atins. Aici veti gasi toate serviciile de remodelare corporala: https://www.lotuspremiumspa.com/remodelare-corporala-bucuresti-otopeni

Politica de anulare a programărilor din cadrul abonamentelor: anulările realizate cu mai puțin de 24 de ore înaintea programării, respectiva ședința din abonament se va considera realizată.

Politica de rambursare: rambursarea banilor achitati in avans pentru abonamente sau schemele personalizate se poate face doar daca nu a fost depasit termenul de valabilitate al acestora, recalculandu-se costul sedintelor efectuate la pretul intreg (fara reducere), fiind rambursata diferenta ramasa pentru sedintele neefectuate.

Oferte Abonamente masaj
Dropper Bottle

Iată câteva motive pentru care ar trebui să îți achiziționezi un abonament de masaj spa la Lotus Spa:
 

 1. Te bucuri de relaxare profundă constant: Masajul este unul dintre cele mai eficiente moduri de a te relaxa și de a scăpa de tensiunea acumulată în corpul tău. Indiferent dacă te confrunți cu dureri de spate, de umeri sau de gât, terapeuții noștri experimentați îți vor oferi un masaj personalizat care va înlătura toate tensiunile din corpul tău.
   

 2. Îți îmbunătățești sănătătea fizică: Atunci când alegi un abonament de masaj ai parte de masa constant, care nu doar că te relaxează, dar ajută și la îmbunătățirea sănătății tale fizice. Masajul ajută la reducerea inflamației, îmbunătățește circulația sanguină și crește flexibilitatea musculară.
   

 3. Stimularea sănătății mintale: Cu toții ne dorim să fim mai relaxași și să avem o stare bună de dispoziție și ă atingem acea stare pașnică. Masajul ajută la reducerea stresului și anxietății, îmbunătățește somnul și crește nivelul de energie și productivitate. După o ședință de masaj, te vei simți mai bine și vei avea o stare de spirit mai pozitivă.
   

 4. Experiență de lux: Lotus Spa este o oază de relaxare și confort, care îți va oferi o experiență de masaj de lux de fiecare dată. Nu-i așa că îți dorești o astfel de experiență în mod constant?  În plus, terapeuții noștri sunt bine pregătiți și experimentați, astfel încât să te poți bucura de o ședință de masaj personalizată și de calitate.
   

Așadar,  alege să achiziționezi un abonament de masaj în București la Lotus Spa  și vei avea acces la cele mai bune terapii de masaj, la prețuri avantajoase și cu beneficii uimitoare pentru sănătatea ta fizică și mentală.

Oferă-ți momente impresionant de relaxante într-un cadru de lux care îți vor oferi echilibru, relaxarea minții, a corpului și a sufletului profitând de oferta de masaj în București la Lotus Premium Spa.

Descoperă oferta de masaj în București la Lotus SPA potrivită nevoilor tale

De ce să alegi un abonament și nu ședințe individuale?

În primul rând, abonamentele noastre îți  oferă reduceri substanțiale față de prețurile standard și au o durată mare de valabilitate.

În al doilea rând, îți poți  programa ședințe de masaj pe termen lung cu terapeuții preferați, alegând durate flexibile de 60 sau 90 de minute în funcție de disponibilitatea ta.

În al treilea rând, practica de a face masaj săptămânal este inestimabilă pentru menținerea sănătății tale, bucurându-te de beneficiile masajului în mod constant, pe termen lung.

 

Alege să ai parte de experiențe de relaxare profunde, în mod constant la prețuri speciale alegând un abonamentul de masaj în funcție de preferințele tale.

bottom of page