466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page
Acupressure Neck Massage

Beneficiile unui abonament la masaj

În primul rând abonamentele oferă reduceri semnificative de preț față de prețul de listă si durată de valabilitate mare.

În al doilea rând puteți rezerva ședințele de masaj pe termen lung, la terapeuții preferați, cu durate flexibile între 60 sau 90 de minute în funcție de disponibilitatea dumneavoastră.

În al treilea rând, obiceiul de a realiza săptămânal un masaj, este neprețuit pentru menținerea sănătății dumneavoastră. 

OFERTE SPECIALE ABONAMENTE MASAJ

CE CUPRINDE?

VALABILITATE

PRET ABONAMENT

PRET REDUS
ORA DE MASAJ

PRET INTREG
ORA DE MASAJ

LOTUS 7

7 ore de masaj

3 luni

1.085 lei

155 lei/ ora

200 lei/ ora

LOTUS 15

15 ore de masaj

6 luni

2.100 lei

140 lei/ ora

200 lei/ ora

LOTUS 25

25 ore de masaj

12 luni

3.125 lei

125 lei/ ora

200 lei/ ora

LOTUS
HAPPY HOURS*

20 ore de masaj

12 luni

2.300 lei

115 lei/ ora

200 lei/ ora

*Valabil doar pentru programarile realizate in intervalul orar 10-16 de luni pana vineri

DETALII DESPRE ABONAMENTE:

 

In cadrul abonamentelor de mai sus sunt incluse toate masajele noastre standard:

Classic Relax, Zen for Men, Hollistic Therapeutic, Intuitive Massage, Fusion Thai, Pressure Point Therapy, Deep Muscle Tonic, Lymphatic Detox, Reflexo Therapy, Pregnancy Magic Glow, Kids Relax. Vor putea fi incluse in cadrul abonamentelor si Masajul anticelulitic de 50 de minute si Masajul Terapeutic al Spatelui cu Roci Vulcanice calde de 45 de minute, acestea echivaland cu o ora de masaj standard.

Orele de masaj din cadrul abonamentelor pot fi alocate pentru masaje de 60 sau de 90 de minute, in functie de preferinta dumneavoastra.

Pentru fiecare sedinta este nevoie de o programare prealabila, in care se va specifica durata dorita si tipul de masaj.

Abonamentele se vor achita integral in momentul realizarii acestora.

 

Abonamentele nu sunt nominale, acestea vor putea fi impartite intre membrii familiei sau prieteni apropiati. Pentru aceasta vom avea nevoie de numele tuturor beneficiarilor, in momentul realizarii abonamentului.

PENTRU SCHEMELE DE REMODELARE CORPORALA oferim reduceri cuprinse între 10% - 20%, in funcție de pragul valoric atins. Aici veti gasi toate serviciile de remodelare corporala: https://www.lotuspremiumspa.com/remodelare-corporala-bucuresti-otopeni

Politica de anulare a programărilor din cadrul abonamentelor: anulările realizate cu mai puțin de 24 de ore înaintea programării, respectiva ședința din abonament se va considera realizată.

Politica de rambursare: rambursarea banilor achitati in avans pentru abonamente sau schemele personalizate se poate face doar daca nu a fost depasit termenul de valabilitate al acestora, recalculandu-se costul sedintelor efectuate la pretul intreg (fara reducere), fiind rambursata diferenta ramasa pentru sedintele neefectuate.

bottom of page