466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Tratament Facial pentru
Cuperoza si Rozacee

350 lei .... 75 min

 Cuperoza reprezinta o afectiune dermatologica caracterizata prin dilatarea capilarelor de la nivelul fetei ca raspuns la efort, emotii sau variatii ale temperaturii ambientale. Afectiunea este mai frecvent intalnita in cazul persoanelor care asociaza o elasticitate diminuata la nivelul capilarelor sangvine. Cuperoza se manifesta prin aparitia unui eritem dispus in special in zona barbiei, nasului si obrajilor. Rozaceea sau acneea rozacee este o afectiune dermatologica cronica ce implica eritem tegumentar care se insoteste de leziuni inflamatorii similare acneei. Incidenta rozaceei este mai crescuta in randul femeilor aflate la menopauza care prezinta ten deschis la culoare.

În lipsa unui tratament pentru cuperoza/ rozacee, în timp, roșeața tinde să devină mai intensă și vizibilă și pot apărea bubite sau coșuri pe față.

Pielea afectata de cuperoza sau rozacee este foarte sensibila si are nevoie de o abordare speciala. Este esential sa fie tratatata cu produsele care tintesc specific aceasta afectiune, pentru a diminua si a tine sub control semnele nedorite ale acestora. Tehnologie bazată pe lumină funcționează foarte bine in acest sens, alaturi de produsele cosmetice profesionale, specializate pentru tratarea rozaceei si respectiv a cuperozei.

 

Beneficiile acestui tratament

 1. minimizeaza erupțiile asociate cu rozaceea

2. reduce aspectul vaselor de sânge pe față 

3. limiteaza înroșirea din zona nasului si a obrajilor

Nu se cunoaste exact ce cauzeaza aceasta afectiune, dar un rol important il joaca factorul genetic si expunerea la mediu. 

Dacă roșeața ta se datorează factorilor de mediu, ia măsuri pentru a-ti menține temperatura constanta, fereste-te de soare și chiar ia în considerare să mananci mai multe legume cu frunze verzi, pește sau turmeric, care au proprietăți antiinflamatorii. De asemenea este foarte important sa folosesti o crema cu factor ridicat de protectie solara.

Tratamentul facial specializat adresat acestui tip de ten, folosirea produselor cosmetice potrivite si grija fata de modul in care te expui la factorii de mediu te vor ajuta sa reduci aspectul de roșeață.

bottom of page