466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Politica de Confidentialitate Lotus Spa

Politica de Culegere si Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal

Esti invitat/(a) sa citesti cu atentie urmatoarele conditii in scopul de a intelege pozitia si practicile Societatii cu privire la datele tale cu caracter personal si modul in care acestea sunt prelucrate de Societate.

INFORMATII PE CARE LE COLECTAM DE LA TINE SI TEMEIUL LEGAL AL COLECTARII

Cand alegi sa devii Clientul nostru tu furnizezi informatii Societatii atat verbal cat si in scris. Aceste informatii pot constitui date personale si date personale sensibile, protejate de Regulamentul 679/2016. Daca doresti sa beneficiezi de serviciile noastre de întreținere corporală (masaj, remodelare corporală, cosmetică, nutriție, pilates, terapii alternative, etc), esti rugat/(ă) sa semnezi consimtamantul de colectare a datelor cu caracter personal si sensibile, dupa ce citesti cu atentie aceasta informare.

Datele personale pe care le vom colecta de la tine, sunt: nume, prenume, telefon, data nasterii, categorii generice de afectiuni, existenta unei sarcini, alaptare, tratament cu antibiotice, interventii chirurgicale in ultimele 6 luni si o serie de date biometrice (inaltime, greutate, masa musculara, tesut adipos, grasime viscerala, rata metaboloca, grad de celulita) precum si alte informatii care pot fi relevante pentru Societate, pentru ca aceasta:

a)      Sa iti poata proteja sanatatea in timp ce iti ofera serviciile de întreținere corporală, avand in vedere ca atat programele de nutritie cat si procedurile de masaj, cosmetică, remodelare corporala trebuie sa tina cont de starea ta de sanatate generala si parametrii corporali. Fara informatiile oferite de tine Societatea nu poate elimina riscurile pentru sanatatea ta si ca urmare este in imposibilitatea de a-ti oferi serviciile sale;

b)     Sa iti incaseze plata efectuata cu card bancar. Aceasta colectare este implicita in toate situatiile in care alegi sa folosesti cardul bancar pentru a achita serviciile noastre. In acest caz, prin extrasul de cont, Societatea va avea acces la numele, prenumele, numarul de cont si banca posesorului cardului; daca nu doresti ca aceste informatii sa fie prelucrate de Societate trebuie sa folosesti o alta modalitate de plata care nu implica utilizarea cardului bancar;

c)     Sa te includa in aplicatia de programare a clientilor utilizata de Societate. In acest caz, in aplicatie vor fi trecute numele si prenumele tau, adresa de e-mail si telefonul tau de contact.

d)     Sa iti trimita buletine informative (newsletter) in care sa iti prezinte servicii noi introduse, oferte speciale, mesaje de felicitare, schimbari in programul de lucru al Societatii, reamintirea programarilor.

e)     Sa iti trimita chestionare care sa masoare nivelul de satisfactie fata de serviciile oferite de Societate

UNDE STOCHEAZA COMPANIA DATELE TALE PERSONALE

Toate informatiile pe care le oferi Societatii, vor fi pastrate astfel in forma fizica – vor exista intr-un dosar tinut intr-un dulap sub cheie, in locatia in care desfasoara Societatea activitatea sau in format electronic, pe serverul utilizat de Societate. Va exista un numar limitat de persoane care vor avea acces la informatiile tale, incluzand administratorul Societatii, receptionera, nutritionistul tau si persoana care iti aplica procedurile de masaj, cosmetica si/sau remodelare corporala. Datele privind platile vor fi pelucrate de furnizorul de servicii de contabilitate.

Informatiile pe care Societateale are de la tine nu vor fi transmise nici unei alte persoane.

Societatea isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare, pentru a se asigura ca datele tale personale sunt procesate in siguranta si in acord cu formularul de consimtamant.

 

FOLOSIREA INFORMATIEI

Societatea utilizeaza informatia pe care o primeste de la tine cu scopul :

  • de a alege tipul terapiei/ programul de nutritie si/sau procedura de cosmetica sau remodelare corporala care iti poate oferi rezultatul dorit de tine si compatibil cu starea de sanatate si parametrii tai de sanatate ;

  • de a primi de la tine plata serviciilor oferite prin utilizarea cardului bancar ;

  • de a te programa la serviciile Societatii ;

  • de a-ti trimite buletinul informativ (newsletterul) Societatii.

DEZVALUIREA INFORMATIEI

Societatea va dezvalui datele tale personale nutritionistului si/sau nutritionistului tau si persoana care iti aplica procedurile de masaj, cosmetica si/ sau remodelare corporala (in acest doua cazuri nu vor fi dezvaluite si datele tale din extrasul de cont)  precum si furnizorului de servicii contabile (in acest caz vor fi dezvaluite doar date din extrasul de cont); acestia vor va avea, prin urmare, acces la informatiile tale.

In completarea celor mai sus mentionate, Societatea poate, de asemenea, sa dezvaluie datele tale personale, unui tert daca Societatea este legal obligata sa dezvaluie sau sa impartaseasca datele tale personale, cu scopul de a fi in concordanta cu legea aplicabila.

De asemenea, Societatea contracteaza terti care ofera sau furnizeaza  servicii in numele Societatii.

In ceea ce priveste procesarea datelor, pentru a-ti asigura si respecta drepturile, am incheiat un acord de vointa cu asemenea terte parti, care vor primi acces la datele tale personale. Aceste acorduri, prevad cu exactitate datele specifice la care tertii pot avea acces si in ce fel asemenea date vor fi procesate. Tertile parti nu vor putea sa va foloseasca datele cu alte scopuri decat cele agreate. Tertile parti, sunt obligate sa aplice orice masuri necesare pentru ca datele dumneavoastra personale sa fie protejate. Daca asemenea terti, folosesc la randul lor furnizori, sunt obligati, sa incheie o forma de agreere cu acestia, prevazand aceleasi clauze si cerinte pe care Societatea le-a agreat cu tine.

PENTRU CAT TIMP VOR FI RETINUTE DATELE PERSONALE

Societatea va retine si utiliza datele tale astfel pe o perioada de trei 10 ani de la data prezentului consimtamant in scopul de a putea urmari, in functie de frecventa cu care ne-ai solicitat serviciile, eficienta si calitatea serviciilor noastre.

ACCESUL, CORECTAREA SI STERGEREA DATELOR PERSONALE

Ai dreptul de a accesa, corecta si sterge datele tale personale, in concordanta cu Regulamentul nr. 679/2016/PE privind protectia datelor personale. Mai mult, ai dreptul de a cere portarea de date, de a limita procesarea de date, de a refuza anumite aspecte in ceea ce priveste procesarea datelor talepersonale.

Ai de asemenea, dreptul de a inainta orice plangere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

CONTACT : Intrebari, comentarii si cereri, privitoare la acest formular de consimtamant( Consimtamant), sunt binevenite la adresa de e-mail : contact@lotuspremiumspa.com.

bottom of page