466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Bloom
Tratament de microneedling cu Dermapen

430 lei .... 75 min

Acest procedeu revoluționar stimulează regenerarea naturală a pielii, îmbunătățind tonusul, textura și fermitatea acesteia. Microneedling-ul este un tratament de dermatologie estetică prin care se induce formarea de colagen la nivelul pielii, folosind un aparat cu ace care produce microînțepături superficiale multiple. 

Terapia de inducție a colagenului, numită și microneedling sau mezoterapie fracționată este o tehnică minim invazivă care stimulează producția de colagen și elastină a pielii, două dintre cele mai importante substanțe în menținerea  aspectului tânăr și strălucitor al tenului. Colagenul și elastina stimulează crearea de celule noi, ajutând pielea să se auto-regenereze.

Tratamentul cu microace presupune crearea de sute de leziuni microscopice la nivelul dermului și/sau epidermei, micro-canale, care sunt invizibile cu ochiul liber bazându-se pe tehnica tradițională chinezească de acupunctură.

Această procedură este una din favoritele noastre, deoarece stimulează propriul organism să lucreze de la interior spre exterior pentru a grăbi vindecarea. În acest proces de vindecare, productia de colagen si elastină este sporită, iar pielea este regenerată în mod natural, rezultatele fiind vizibile și de durată.

 

Dispozitivul efectuează până la 1000 de microînțepături pe secundă, perfect controlate, cu efect direct asupra fibrelor de colagen si elastină, atât prin acțiunea mecanică, cât și prin introducerea substanțelor active direct în straturile profunde ale pielii.

La sfârșitul procedurii, fața sau zona tratată va fi ușor roșie și poți avea senzația de furnicături, mâncărimi sau de piele “strânsă”, deoarece factorii de creștere, vitamina C sau plasma bogată în trombocite vor fi absorbite de către pielea ta. De obicei, toate acestea dispar în 24-48 de ore și intervine vindecarea, ce aduce după sine și primele rezultate: o piele mai strălucitoare, mai fermă, mai luminoasă!

Pentru a obține rezultate cu adevărat eficiente, veți avea nevoie de mai mult de un tratament, astfel încât să crească cu adevărat producția de colagen și elastină. La final se va aplica o cremă cicatrizantă cu factor de protecție mare, dacă zona tratată este expusă soarelui.

Această procedură nu se realizează în sezonul estival și nici daca în următoarele 2-3 săptămâni de la tratament urmează expunere indelungată la soare, existând riscul de a apărea pete pigmentare pe suprafața tratată.

De asemenea, este obligatoriu sa aplicați zilnic creme/serumuri cu efect de hidratare și calmare si cremă cu factor de protecție solara 50+.

bottom of page