466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page
DSC06428.jpg

Vouchere Cadou la Spa

Vrei să oferi un cadou special?
Alege un voucher spa cadou în București la Lotus Premium SPA 

Te-ai întrebat vreodată cum poți să faci un cadou cu adevărat special și memorabil pentru cineva drag?

Un cadou care să ofere o experiență relaxantă indiferent de ocazie?

Sau pentru că pur și simplu îți dorești să oferi un gest de apreciere unei persoane pe care o iubești?

Un voucher cadou la spa, în București sau Otopeni, la Lotus Spa este soluția perfectă pentru orice persoană!

 

Cine nu iubește relaxarea, nu-i așa? Fie că este vorba despre o femeie sau un bărbat, un astfel de cadou  va oferi o experiență minunată și relaxantă, care va fi apreciată de oricine.

De la terapii corporale la tratamente faciale, pachetele noastre cadou sunt concepute pentru a se încadra în anumite praguri valorice și pentru a răspunde nevoilor specifice ale beneficiarului pe care vrei să îl răsfeți cu un astfel de cadou. 

Dacă nu ești sigur în privința preferințelor acestuia, poți alege un voucher valoric, iar cel care îl va primi își poate alege singur serviciile dorite din oferta noastră.

Vouchere 2.jpeg
Aromatherapy Oil_edited.png

Alege un voucher masaj cadou sau orice alte voucher spa și oferă o experiență unică celor dragi 

Știm că îți dorești să faci o impresie bună și să oferi un cadou deosebit pentru ocazii speciale, iar voucherele noastre cadou sunt ideale pentru aceste momente în care îți dorești să oferi mai mult decât un cadou, ci o experiență completă pentru minte, trup și suflet. 

De la aniversari și zile de naștere, la sărbători sau pur și simplu pentru a surprinde pe cineva drag într-o zi oarecare, acestea vor constitui cu siguranță o surpriză plăcută și vor oferi o experiență memorabilă, chiar și celor mai pretențioase persoane.

Lotus Spa este un loc unde frumusețea, relaxarea, luxul și răsfățul se îmbină perfect, iar voucherele noastre cadou îți oferă acces la cele mai bune servicii de spa într-un cadru de vis în București si Otopeni. 

Cu o gamă largă de tratamente corporale și faciale, ritualuri de înfrumusețare și alte surprize oferim o experiență completă de răsfăț și relaxare tie sau oricarei persoane îți dorești să ii faci un astfel de cadou. 

Aici, poți savura un masaj de relaxare, poți experimenta terapia cu pietre fierbinți sau poți opta pentru un tratament facial personalizat pentru tine sau pentru persoana dragă ție.

Alege să îi surprinzi pe cei pe care îi iubești cu un voucher spa valabil atat în București cât și in Otopeni la Lotus Spa.

 

Este un cadou la care nu se vor aștepta, care va fi apreciat și va rămâne în mintea și sufletul persoanei respective  mult timp după ce experiența de răsfăț s-a încheiat. 

Comandă acum și fă un cadou special care va aduce zâmbete și relaxare celor pe care îi iubești.

  Cum puteti comanda vouchere personalizate?

  Dacă doriți să personalizați voucherul cadou cu un scurt mesaj, atunci este necesar să-l achitați prin virament bancar și să ne trimiteți un e-mail.

  Iată mai jos pașii necesari:

  1. ACHITAȚI VALOAREA VOUCHER-ULUI:

  Puteți achiziționa voucherul cadou în format electronic, realizând plata prin virament bancar, in următorul cont:

  SC LOTUS SPA SRL
  IBAN: RO54INGB0000999908657286

  2. PERSONALIZAȚI VOUCHERUL:

  Trimiteti-ne un e-mail care sa cuprindă dovada plății (prin e-mail la adresa contact@lotuspremiumspa.com), iar dacă doriți să personalizăm voucher-ul, lăsați-ne și mesajul pe care doriți să-l includem pe voucher.


  3. TRIMITETI DATE PENTRU FACTURA:

  Deoarece avem obligatia să emitem factură fiscală, vă rugăm să ne trimiteti CNP-ul dumneavoastră sau adresa poștală.

  4. PRIMIȚI VOUCHERUL COMANDAT: În cursul aceleiași zile, vă vom trimite prin e-mail voucherul comandat.

  Regulament de Folosire al Voucherelor Cadou

  • Imediat după realizarea plății veți primi un e-mail, pe adresa comunicată în comandă, din care  puteți descărca voucherul cadou achizitionat

  • Voucherele cadou achiziționate on-line sunt trimise in format electronic, fără a fi putea fi personalizate.

  • Dacă doriți totuși să personalizați cu un scurt mesaj voucherul cadou, găsiți mai jos detalii despre cum puteți proceda.

  • Efectuarea serviciilor cuprinse în voucherele cadou se poate face doar in baza programarii prealabile realízate la receptia Spa-ului nostru.

  • Valabilitatea voucherelor este de 6 luni din momentul achizitiei, iar voucherele expirate sau pierdute nu se mai pot folosi.

  • Nu se va putea achita contravaloarea în bani a voucherelor.

  • În cazul voucherelor ce conțin pachete predefinite de servicii, acestea vor putea fi modificate doar în urma unei discutii și a unei confirmări prelabile realizate de recepția noastră și cu achitarea valorii suplimentare, în cazul preschimbării serviciilor cu unele mai scumpe. În cazul in care pretul serviciilor solicitate depaseste valoarea voucherului, beneficiarul achita la receptie diferenta de pret, în ziua vizitei.

  • Voucherul poate fi folosit fie intr-o singura vizita la Lotus Spa, fie in mai multe vizite, pana la epuizarea serviciilor sau sumei totale existente  pana la data de expirare mentionata.

  • În cazul in care valoarea serviciului este mai mica decat valoarea voucherului, acesta, este returnat clientului pentru o utilizare ulterioara conform valabilitatii voucherului.

  • În cazul neprezentării la programare sau în cazul anulării programării cu mai puțin de 24 de ore înainte, serviciul programat se va considera realizat.

  • Daca ati intampinat vreo problema legata de achizitia voucherelor cadou de la noi sau doriti sa faceti o sesizare, va rugam sa ne trimiteti un mesaj la adresa contact@lotuspremiumspa.com sau telefonic la 0753.010.803 pentru a putea solutiona problema. Daca totusi nu ati reusit sa solutionati problema cu noi, gasiti mai jos doua variante alternative la care puteti trimite sesizarea dumneavoastra:

  ANPC.png
  Your Europe.png
  bottom of page