466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

0742266755

0742266755

Spa products and flowers on white background

Impachetari corporale

Impachetari corporale pentru efecte incredibile asupra pielii și minții

 

      Nu-i așa că pielea ta tânjește după o stare relaxantă? După un aspect mai frumos și mai sănătos?
Mai strălucitor? Este momentul să te bucuri de efectele împachetărilor asupra pielii, corpului și psihicului tău.

ÎMPACHETĂRI

DESCRIERE

Durată

preț 

ÎMPACHETARE CU MIERE

Hidratare profundă și detoxifiere. Piele intinerită si hranită in profunzime.

40 min

150  lei

ÎMPACHETARE SLIM

O împachetare din alge marine ce ajută la eliminarea retenției de apă și reducerea aspectului de coajă de portocală.

40 min

150 lei

ÎMPACHETARE DETOX

O împachetare cu ceai verde, ce ajută la detoxifiere și îmbunătățește circulația sanguină. 

40 min

150 lei

OFERTĂ PACHETE

EXFOLIERE + ÎMPACHETARE

75 min

EXFOLIERE + ÎMPACHETARE + MASAJ

2 ore

240 lei

420 lei

Spa Setting

        Efectul unei împachetări asupra corpului este fabulos.

 

În centrele Lotus SPA poți beneficia de:

  • Împachetare cu miere pentru o hidratare profundă și detoxifiere cu efect de piele întinerită si hrănită în profunzime.Efectele terapeutice ale mierii sunt cunoscute din timpuri străvechi, motiv pentru care aceasta este ingredientul principal din compoziția nenumăratelor produse de înfrumusețare. Bogată în antioxidanți, vitamine, minerale și aminoacizi, mierea este un produs cu efecte fantastice.Împachetarea cu miere este benefică pentru piele și corp, oferindu-ți energie, vitalitate și bună dispoziție. Este un tratament ce curăță porii, îmbunătățește aspectul celulitic, cicatrizează micile răni, dar are și câteva contraindicații. În ce situații este contraindicat tratamentul de împachetare cu miere?Dacă ești însărcinată ori dacă suferi de diabet, afecțiuni ale rinichilor, varice, boli cardiovasculare, febră, răceală și gripă. Sau dacă prezinți infecții fungice, alergii la miere sau alte produse derivate din aceasta.

  • Împachetare Slim din alge marine ce ajută la eliminarea retenției de apă și reducerea aspectului de coajă de portocală (îmbunătățirea aspectului local al pielii). Algele marine sunt unele dintre cele mai sănătoase ingrediente și care pot fi folosite cu succes pentru înfrumusețare. Pielea ta se va curăți și va deveni mai frumoasă. Apelând la aceste împachetări Slim periodic, pielea ta își va pierde din aspectul de coajă de portocală. Are și un pronunțat efect de prevenire a îmbătrânirii premature.

 

  • Împachetare Detox cu ceai verde, ce poate contribui la detoxifiere (extragerea toxinelor din piele), alături de o dietă sănătoasă și mișcare regulată, și poate stimula circulația sanguină.Proprietățile și efectele ceaiului verde sunt foarte cunoscute, datorită obținerii acestuia din planta Camelia Sinensis. Nefiind fermentat, acesta își păstrează proprietățile. Împachetările cu ceai verde sunt o metodă relativ nouă de înfrumusețare  ce are efecte fabuloase asupra reducerii centrimetrilor din talie și nu numai, alături de o dietă sănătoasă și mișcare regulată. Efectul acestui procedeu este reîntinerirea epidermei și redobândirea tonicității. Pielea devine iar fermă, elastică. Elimină apa reținută în organism.

 

Recomandări

 

       Dacă suferi de claustrofobie, evită tratamentul acesta. De asemenea, dacă te afli sub un anumit tratament medical este necesar să consulți medicul tău înainte de a opta pentru această metodă de înfrumusețare.

           După fiecare ședință consumă cât mai multă apă, pentru că vei transpira foarte mult în timpul tratamentului, iar corpul va pierde multe lichide.

 

      Te așteptăm în Universul relaxării și frumuseții! Este momentul tău! Meriți să te bucuri de cele mai relaxante clipe! Tonifiază-ți pielea și pregătește-te pentru vară!

 

Programează-te pentru o ședință de împachetare și profită de ofertele noastre avantajoase

 

          Ședințele de împachetări sunt adevărate momente de relaxare. Sunt acele momente în care trupul își preia și se bucură de beneficiile pe care ingredientele folosite i le oferă. Este precum o întâlnire a naturii cu trupul. Este precum  o întâlnire magică în care trupul tău absoarbe tot ce e mai bun din natură.

      Vino la unul din centrele noastre Lotus SPA, din București sau Otopeni și alege unul din tratamentele noastre sau un pachet care îți va aduce o reducere generoasă! Programează-te chiar acum sau oferă o stare de bine cuiva drag!

bottom of page