466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

CAVITATIA
O metoda eficienta de slabire si reducerea celulitei

Cavitatia reprezinta una din metodele cele mai eficiente de eliminare a tesutului adipos in exces. Aceasta procedura se utilizeaza cu mare succes pentru remodelarea corporala, reducerea in centimetri si eliminarea celulitei.

Distrugerea celulelor adipoase va elibera grasimile localizate intracelular, grasimi care ulterior vor fi metabolizate natural.

Cum actioneaza CAVITATIA ?

In ansamblul sau procedura este simpla si nedureroasa.

Ultrasunetele de joasă frecvenţă generează vibraţia celulelor adipoase, rupând membranele acestora, fără a afecta alte structuri adiacente. Astfel, adipocitele sunt sparte, iar conţinutul rezultat în urma distrugerii acestora (acizi grasi, toxine, glicerol) este absorbit de limfă, drenat de sistemul limfatic şi eliminat prin căile renale. Undele sonore utilizate nu daunează  structurilor adiacente (ţesut conjunctiv,  muşchi, nervi, vase sanguine). Cavitaţia permite reducerea acumulărilor adipoase fără  anestezie si fără durere. În plus tratamentul poate fi făcut  în orice perioadă a anului. Nu necesită timp de recuperare şi nu creează  efecte  adverse.

Folosind această procedură se pot elimina depozitele de grăsime de pe abdomen, braţe, solduri, fese şi coapse, fără durere şi fără perioadă de recuperare.

Efectul este vizibil inca de la prima sesiune de tratament, iar dimensiunea zonei de tesut adipos in zona tratata se va reduce cu 1-5 cm in saptamanile urmatoare.

Beneficiile tratamentului cu cavitatie sunt:

  • Slăbire

  • Remodelare corporala

  • Reducerea celulitei

Orice sedinta de cavitatie ar trebui să se încheie cu 30 minute de presoterapie cu infraroşu, care stimuleaza sistemul limfatic si metabolismul, facilitând eliminarea naturală a grăsimilor eliberate din celulele adipoase. In caz contrar aceste toxine eliberate in organism pot ingreuna functia ficatului si de asemenea, daca nu sunt eliminate, se pot reforma ca celule adipoase.

Care este durata unui tratament de CAVITATIA ?

In functie de numarul si dimensiunea zonelor tratate, o sedinta de cavitatie variaza intre 30 si 60 minute.

In functie de obiectivele alese si specificul fiecarei persoane in parte, o schema de remodelare corporala poate cuprinde intre 6 si 12 sedinte de cavitatie, realizate cu o frecventa maxima de o data la 1-2 saptamani. 

Dupa o astfel de serie de 6-12 tratamente se impune o pauza de minim 3 luni pentru a permite corpului sa proceseze si sa elimine grasimile dislocate.

In general este recomandat ca intr-o schema de remodelare corporala sa fie combinate mai multe proceduri de remodelare sau tonifiere, astfel incat rezultatele obtinute sa fie maxime.

Preturi pentru procedura cu CAVITATIE?

Picioare spate + Fese + Coapse exterior

160 lei

30 min

Picioare fata + Coapse interior

110 lei

30 min

Abdomen

110 lei

30 min

bottom of page