466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Lotus Deluxe Facial Treatment

520 lei .... 2 ore

Vrei sa te rasfeti si sa te relaxezi profund, dar si sa beneficiezi de un tratament facial care sa dea rezultate?

Atunci alege Tratamentul facial Lotus Deluxe care este 2 in 1: intr-o secvență unică ce combina 3 proceduri faciale cu aparatura de ultima generatie ce ofera rezultate spectaculoase,cu rasfatul senzorial oferit de masajul facial prelungit, aroma-terapie, impachetarile cu prosoape calde. Veti dori ca acest tratament facial sa nu se termine niciodata.

Este o combinație personalizată în funcție de nevoile tale, care nu dă greș.

Acest tratament combina tehnicile manuale, produsele cosmetice profesionale cu tehnologiile revoluționare potrivite pentru hidratarea si întinerirea pielii de pe față, gât sau decolteu. 

Vorbim despre sinergia tehnologiilor de ultima generatie, in acest tratament fiind combinate 3 proceduri faciale, alese de cosmeticiana in functie de nevoilor tenului fiecarei persoane: mezoterapie, hydro-peel, oxigen hiperbaric, ultrasunete, radiofrecvență bi-polar fracționată și fototerapie.

Prima etapă constă în curățarea tenului și efectuarea unui peeling enzimatic, apoi urmeaza o infuzie de nutrienți ce vor fi introdusi în profunzimea dermului, pentru ca la final să fii răsfățata cu un masaj facial îndelungat. 

În ceea ce privește serumurile folosite, există o gama variata de cocktail-uri concentrate cu acid hialuronic, peptide, antioxidanți, vitamine și substanțe nutritive menite să prevină îmbătrânirea, să elimine ridurile fine sau să reducă ridurile profunde, să calmeze roșeața pielii, să curețe pielea, să reducă petele pigmentare provocate de soare sau de bătrânețe.

bottom of page