466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Tratament Antirid cu Mezoterapie Virtuală

400 lei .... 60 min

Tratamentul de mezoterapie virtuală reprezintă una dintre puținele terapii care acționează la nivelul dermului, o terapie inovatoare de excepție, care permite introducerea de substanțe active ce trateaza semnele imbatranirii si ridurile de expresie.

 

Mezoterapie virtuală o realizam cu aparatul MesoSonix ce utilizează ultrasunetele de înaltă frecvență, ce penetrează profund dermul intre 3 și 4 centimetri. Aceasta procedura cuprinde doua faze: electroporație și electroosmoză. Electroporația mărește de până la 400 de ori porii epidermei, ceea ce ii conferă un grad ridicat de permeabilitate, iar electroosmoza împinge ingredientele active din serumul concentrat in straturile profunde ale pielii. Serumul concentrat de substante active a fost create pentru a atenua ridurile si a obtine un efect de luminozitate, diminuand petele pigmentare.

Prin mezoterapie virtuală substanțele ajung în proporție de 95% în profunzime, reconstruind pielea și tesuturile. Practic regenerează fibrele de colagen, elastină și GAG (glicozaminoglicani). Cel mai important GAG este acidul hialuronic. El are capacitatea de a lega cantități mari de apă, determinând hidratarea optimă a pielii.

Procedeul MesoSonix de tratament ultrasunete, desi complex în acțiune, este complet non-agresiv și non-invaziv pentru organismul uman.

bottom of page