466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

LIPOSONIX PENTRU REMODELARE CORPORALA
este o modalitate foarte eficienta de reducere a grasimii localizate

LIPOSONIX utilizează tehnologia avansată a ultrasunetelor focalizate pentru a acționa selectiv asupra depozitelor de grăsime localizate. Aparatul emite unde sonore de înaltă frecvență, care penetrează țesutul adipos și distrug celulele grase, fără a afecta țesuturile adiacente.

Cum actioneaza tratamentul cu LIPOSONIX (HIFU 7D)?

Tehnologia Liposonix utilizează ultrasunetele focalizate de înaltă intensitate (HIFU - High-Intensity Focused Ultrasound) pentru a trata depozitele de grăsime localizate în zonele problematice ale corpului. Această procedură non-invazivă este concepută pentru a reduce circumferința și a contura corpul fără a necesita intervenții chirurgicale sau timp de recuperare prelungit.

Iată cum acționează tehnologia Liposonix:

Grasimile astfel topite sunt eliberate sub forma de trigliceride, fiind procesate de catre ficat si elimintate din organism in mod natural prin intermediul sistemului limfatic.

Procesul de tonifiere și întindere a pielii începe imediat după ședință, însă devine vizibil în săptămânile următoare.

 

Tratamentul este recomandat să se repete la un interval de 6 săptămâni, numărul ședințelor fiind variabil, în funcție de necesități.

Iată cum acționează tehnologia Liposonix:

  1. Focalizare precisă: Aparatul Liposonix emite unde sonore de înaltă intensitate care sunt focalizate precis asupra depozitelor de grăsime din straturile adânci ale pielii.

  2. Distrugerea celulelor grase: Undele sonore focalizate încălzesc și distrug selectiv celulele grase din zonele tratate, fără a afecta țesuturile înconjurătoare sau suprafața pielii.

  3. Generează un proces natural de eliminare: După ce celulele grase sunt distruse, corpul începe să le elimine treptat și natural prin sistemul limfatic al organismului.

  4. Stimularea producției de colagen: În plus față de reducerea depozitelor de grăsime, tratamentul Liposonix poate stimula, de asemenea, producția de colagen în straturile profunde ale pielii, ceea ce poate îmbunătăți fermitatea și elasticitatea pielii.

  5. Rezultate progresive: Rezultatele tratamentului Liposonix devin vizibile în decurs de câteva săptămâni până la câteva luni de la procedură, pe măsură ce corpul elimina treptat celulele grase distruse.

  6. Personalizare: Tratamentul Liposonix poate fi adaptat nevoilor individuale ale fiecărui pacient, permitând o abordare personalizată pentru fiecare zonă tratată.

Prin aceste mecanisme, tehnologia Liposonix oferă o alternativă non-invazivă și eficientă la liposucție și alte proceduri chirurgicale pentru remodelarea corporală și reducerea circumferinței în zonele problematice ale corpului. Este important să consultați un specialist pentru a determina dacă Liposonix este potrivit pentru dumneavoastră și pentru a discuta despre așteptările și opțiunile de tratament disponibile.

Care sunt beneficiile tratamentului cu Liposonix?

1. Reducerea depozitelor de grăsime: Tratamentul Liposonix este eficient în reducerea circumferinței și a depozitelor de grăsime localizate în zonele tratate ale corpului, precum abdomenul, coapsele, șoldurile și flancurile.

2. Rezultate vizibile și durabile: Mulți pacienți observă o reducere semnificativă a circumferinței și o îmbunătățire a conturului corpului în decurs de câteva săptămâni până la câteva luni după tratament.

3. Fără timp de recuperare: Datorită naturii non-invazive a procedurii, pacienții se pot întoarce la activitățile lor normale imediat după tratament, fără a fi necesară o perioadă de recuperare.

4. Confort și siguranță: Tratamentul Liposonix este confortabil pentru majoritatea pacienților și este asociat cu un risc redus de complicații sau efecte secundare semnificative.

5. Stimularea producției de colagen: Pe lângă reducerea depozitelor de grăsime, Liposonix poate stimula, de asemenea, producția de colagen în straturile profunde ale pielii, îmbunătățind astfel fermitatea și elasticitatea pielii.

Cine ar trebui să apeleze la un tratament cu Liposonix?

Procedura LIPOSONOX este potrivită pentru persoanele care se confruntă cu depozite de grăsime persistente și care doresc o metodă non-invazivă pentru a-și îmbunătăți conturul corporal. Este ideală pentru cei care au un stil de viață activ, dar se luptă cu anumite zone rezistente la dietă și exerciții. Remodelarea cu ajutorul LLIPOSONIX este o alternativă excelentă pentru tine dacă nu ești gata pentru o intervenție chirurgicală sau dacă îți dorești să prelungești efectele chirurgiei estetice.

LIPOSONOX utilizează tehnologia avansată a ultrasunetelor focalizate pentru a acționa selectiv asupra depozitelor de grăsime localizate. Aparatul emite unde sonore de înaltă frecvență, care penetrează țesutul adipos și distrug celulele grase, fără a afecta țesuturile adiacente.

Cat costa tratamenutul cu LIPOSONIX (HIFU 7D)

ZONA TRATATA                  PRET

Picioare partea din fata............600 lei

Picioare partea din spate.........600 lei

Genunchi................................. 400 lei

Fese.........................................400 lei

Coapse exterior....................... 400 lei

Coapse interior........................ 400 lei

Flancuri................................... 400 lei

Gambe.................................... 600 lei

Abdomen................................ 600 lei

Brate interior........................... 400 lei

Brate exterior.......................... 400 lei

Sub-brat (linia sutienului)........ 300 lei

Spate superior........................ 600 lei

Spate inferior.......................... 600 lei

HIFU CORPORAL.png

Oferte speciale de pret
LIPOSONIX/ HIFU CORPORAL

-10% pentru 2 zone tratate

-15% pentru 3 zone tratate

- 20% pentru 4 zone tratate

Rezultate Tratament LIPOSONIX/ HIFU CORPORAL

bottom of page