466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page
Epilare definitiva cu laser.jpg

Descoperă Epilarea Definitivă cu Laser și obține o Piele netedă și catifelată în doar câteva săptămâni!

Scapă de părul nedorit cu tehnologia revoluționară a celui mai puternic laser Depilight PRO și bucură-te de rezultate durabile!

Ne-am străduit să găsim cel mai durabil, mai puțin dureros si cel mai economic mod de a scăpa definitiv de părul nedorit de pe corp.

DEPILIGHT PRO este un aparat achizitionat de la Rowe - liderul pe piata echipamentelor de estetică si aparatura profesionala din Romania.  Acest echipament pentru epilare definitiva cu laser cu diode 808 nm ofera o puterea mare (2400 W) și tripla răcire a echipamentului (apă, aer, semiconductori), ceea ce garantează un tratament sigur, eficiență mare de la prima ședință, confort mărit (fără senzația de arsură) și un număr scăzut de ședințe. 

5 Motive să Alegi Epilarea Definitivă cu Laser

Lotus SPA

1. Precizie - este o tehnologie de ultima generatie, foarte precisa, laserele pot viza selectiv firele de păr, lăsând pielea din jur nedeteriorată.

2. Viteză - fiecare puls al laserului durează o fracțiune de secundă și poate trata mai multe fire de păr în același timp. 

3. Predictibilitate - rezultate durabile și piele netedă, fără iritații

4. Personalizare: tratamente adaptate nevoilor individuale ale pielii și tipului de păr

5. Profesionalism: personal experimentat și profesionist, foarte atent la nevoile fiecarui client

Alege epilarea cu laser dioda in Bucuresti, o tehnologie nouă, ce ofera mai multă putere, fară durere

Profită de ofertele noastre la epilarea definitivă cu laser

Testează GRATUIT

Epilare definitivă mustață

Oferte epilare definitiva.png
White Simple Explore Instagram Post.png

Incearcă singura soluție de epilare permanentă - Epilarea cu laser

Deseori confundată cu lumina pulsată menționată mai sus, epilarea cu laser este în prezent singura soluție permanentă de epilare. Epilarea cu laser distruge bulbul de păr de la rădăcină, împiedicându-l astfel să se înmulțească. Raza laser fiind ultra-selectivă, lasă intact țesutul din jur.

 

Marele avantaj al laserului este ca poate fi folosit pe toate zonele corpului (cu exceptia zonei dintre sprancene).

Cum să vă pregătiți pentru îndepărtarea părului cu laser

Dacă intenționați să urmați epilarea cu laser, ar trebui să limitați smulgerea, epilarea cu ceară și electroliza timp de 4 săptămâni înainte de tratament. Asta pentru că laserul vizează rădăcinile firelor de păr, care sunt îndepărtate temporar prin epilare sau smulgere.

 

De asemenea, ar trebui să evitați expunerea la soare timp de 4 săptămâni înainte și după tratament si de asemenea evitați folosirea solarului. 

 

Chiar înainte de procedură (ideal cu o seară înainte), părul care va fi supus tratamentului va fi ras. 

  • E important sa nu fiti sub tratament medicamentos – mai ales cele pentru subtierea sangelui (ex.: aspirina, anti-inflamatoriile)

  • Evitati folosirea anumitor creme – acestea pot interfera cu rezultatul tratamentului;

  • Nu faceți sauna si dus fierbinte în ziua procedurii – pielea devine mai sensibila si se poate irita.

Dacă va fi cazul se va aplica o crema anestezica cu 20-30 de minute înainte de procedura cu laser, pentru a oferi confortul necesar în timpul procedurii.

În următoarea lună, părul tău de pe suprafața tratată va cădea. E foarte important să folosiți cremă cu protecție solaraă (SPF 50) în luna următoare pentru a preveni modificări temporare ale culorii pielii tratate.

Ca o concluzie: Epilarea cu laser a fost deja testată de milioane de femei cu rezultate extraordinare. Însă laserele sunt de mai multe feluri, fiecare cu eficiența sa. De ani buni de zile laserul cu diodă are cele mai bune rezultate, fiind mai eficient în tratamentul de epilare definitivă și mai delicat în raport cu pielea.

Dacă te tentează un tratament de epilare cu laser, îți recomandăm să începi cu o zonă mică care te nemulțumește, nu cu întreg corpul. Documentează-te înainte să alegi un centru de epilare definitivă deoarece pregătirea personalului și calitatea laserului fac diferența și acest lucru se vede atât in numărul necesar de ședințe, cât și in rezultatele obținute după fiecare ședință. 

bottom of page