466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Tratament Facial de Hidratare

350 lei .... 75 min

 Pielea uscată face ca tenul să arate și să se simtă aspru, induce o senzatie de mâncărime si poate prezenta un aspect descuamat in anumite zone ale fetei. Tenul uscat ne afecteaza nu doar prin aspectul neplacut pe care il confera feţei noastre, insa aceasta afectiune netrata in timp poate duce la aparitia dermatitei si a ridurilor.

 Acesta este un tratament de hidratare in profunzime a tenului, ce ofera o combinatie intre produsele cosmetice profesionale si procedurile cu aparatura de ultima generatie dedicate hidratarii si oxigenarii in profunzime a tenului tau, astfel ca pielea ta sa fie mereu hidratata cu un aspect luminos si intinerit.​

Protocol de lucru: in acest tratament folosim produse cosmetice profesionale, special adresate tenului uscat si deshidratat.  Dupa etapa de demachiere si tonifiere, curatarea tenului o facem bland, folosind  peelingul cavitational (curatare cu spatula vibrationala cu ultrasunete) sau aplicând Hidradermabraziune (aqua peeling – curatare cu jet de seruri specifice). Hidratarea tenului o vom  realiza cu ajutorul Oxigenului Hiperbaric, introducand adanc in derm un ser hidratant cu ajutorul unui jet puternic de oxigen. Particulele de ser hidratant datorita jetului de oxigen reusesc sa penetreze mult mai usor pielea determinand astfel o hidratare de lunga durata a acesteia. Astfel, un ser pe bază de minerale, vitamine, antioxidanţi, acid hialuronic şi alţi ingredienţi activi este pulverizat la suprafaţa pielii, iar apoi, cu ajutorul unui jet puternic de oxigen de inalta puritate, este împins adânc în piele. 

Aplicam apoi o masca intens hidratanta si o lasam sa actioneze timp de 10 minute si apoi o crema de final, puternic hidratanta.

 Rezultatele sunt vizibile chiar dupa prima sedinta, dar recomandarea noastra pentru un rezultat durabil este sa efectuati un pachet de tratamente faciale de 6 sedinte intr-un interval de 3 luni. Astfel procesul de regenerare si hidratare al tenului va fi mult mai puternic si va dura un timp mult mai lung. Fata va fi mereu neteda, cu un aspect luminos.

bottom of page