466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Stilizare Sprâncene

Ți-ai dorit vreodată sprâncene perfecte, care să îți pună în evidență frumusețea naturală a chipului? Nu reușești nicicum să creezi acea armonie și echilibru pe chipul tău? 

Ei bine, serviciul nostru de design și stilizare sprâncene de la Lotus Spa este exact ceea ce ai nevoie pentru a obține un look natural și armonios, adaptat fizionomiei feței tale.

Sprâncenele joacă un rol crucial în armonia și frumusețea chipului. Acestea pot schimba forma și expresia feței tale și îți pot evidenția trăsăturile frumoase ale ochilor, nasului și gurii.

De aceea, este important să îți alegi forma și culoarea sprâncenelor în funcție de fizionomia feței tale și de stilul personal. Un specialist în designul sprâncenelor te poate ajuta la crearea unei armonii perfecte între sprâncene și restul feței, pentru a obține un aspect natural și frumos.

Din acest motiv, specialistul nostru îți va asigura o simetrie și o linie frumoasă a sprâncenelor tale în funcție de fizionomia ta, însă mai presus de toate, va crea acea armonie care trebuie să existe între ele. ​

Procesul de design efectuat în Centrul nostru SPA  include mai multe etape, care îți vor garanta că vei avea cele mai bune rezultate. 

În timpul procesului de design, vei discuta obiectivele tale în fața oglinzii și vei avea ocazia să îți exprimi preferințele. Specialistul nostru va realiza apoi pensarea și tunderea sprâncenelor pentru a obține forma dorită. Pentru vopsirea sprancenelor vom folosi vopsea cu nuanțe naturale, foarte apropiate de tonul existent, pentru a compacta sprâncenele și a le evidenția într-un mod subtil.

În plus, vei beneficia și de un masaj al zonei sprâncenelor pentru a te relaxa și a îmbunătăți circulația sângelui. 

În final, cosmeticiana noastra îți va oferi recomandări de tratament pentru acasă pentru a menține sprâncenele sănătoase și puternice, care vor fi de acum, în perfectă armonie cu chipul tău.

Fă-ți o programare acum pentru serviciul nostru de design și sterilizare sprâncene la Lotus Premium Spa și bucură-te de sprâncenele perfect adaptate fizionomiei și personalității tale!

Alege să arăți fantastic cu serviciul de stilizare sprâncene
de la Lotus Spa

Eyebrow Plucking

PENSAT & STILIZAT SPRANCENE

Pensat mentinere.............15 minute................60 lei

Stilizare sprancene...........50 minute.............120 lei

Vopsire sprâncene ............15 min.....................40 lei

Laminare gene.jpg
bottom of page