466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Tratament Facial pentru Adolescenti

350 lei .... 75 min

Vizitele regulate la estetician sunt incredibil de utile pentru adolescenți, in lupta lor cu acneea normală la adolescență și schimbările hormonale. Există mai multe beneficii pentru care este important să începi devreme cu tratamentele faciale intr-un cabinet de cosmetică profesionist:

1. Învață obiceiuri sănătoase de îngrijire a pielii

Beneficiul numărul unu este factorul educațional.

Astăzi, mulți adolescenți apelează la internet, unde videoclipurile de pe YouTube îi pot învăța metode de îngrijire a pielii ineficiente sau chiar dăunătoare. Un estetician nu vrea doar să ofere tratament facial și să meargă mai departe, ci își doresc să vadă rezultate pe termen lung, învățând oamenii să își îngrijească pielea. De îndată ce un adolescent începe să vadă semne de erupții timpurii, este important să-l învețe cineva obiceiuri sănătoase de îngrijire a pielii, să-l încurajeze să-și curețe fața zilnic cu produsele potrivite și să apeleze la un tratament facial de curățare, pentru a evita îndepărtarea agresivă a punctelor negre sau coșurilor acasă, evitând astfel apariția cicatricilor pe față.

2. Combatarea acneei și curățarea delicată a tenului:

În timpul adolescenței, acneea poate fi frustrant de tratat pentru adolescenți. De multe ori medicul dermatolog poate prescrie un tratament eficient în tratarea acneei, dar poate agresiv pentru ten, care conduce la deshidratarea puternică a acestuia si super-sensibilizarea lui, care mai târziu pot rezulta într-un ten cuperotic sau afectat de rozacee.

3. Vizitele la cabinetul cosmetic, păstrează tenul curat între vizitele la dermatolog

Odată ce adolescentul are un plan bun de gestionare a acneei, este posibil să nu vizitați foarte des medicul dermatolog. Majoritatea pacienților cu acnee își vizitează dermatologul doar o dată sau de două ori pe an pentru controale și pot veni atunci când există o problemă. Tratamentele efectuate în cabinetul cosmetic precum Peelingurile, Hydrafacials și Extracțiile, Fototerapia sunt toate instrumente care potențează tratamentul medical, ajutându-i pe adolescenți să vadă efectele mai devreme. Tratamentele faciale profesionale ajută la menținerea unui ten curat al adolescentului tău pe termen lung.

Ce se întâmplă în cadrul unui Tratament Facial pentru adoledescenti:

  • Evaluare a tenului și înțelegerea rutinei de îngrijire de acasă.

  • Demachiere și tonifiere - pentru îndepărtarea fardului si a impurităților.

  • Exfoliere cu un peeling enzimatic.

  • Deschiderea porilor cu un produse speciale de dezincrustrare sau cu vapoforul.

  • Curățare profundă - extracții și hidrodermabraziune.

  • Calmarea tenului cu ciocanul rece și mască potrivită.

  • Cremă de final 

  • Fototerapie

  • Recomandări de îngrijire pentru acasă

bottom of page