466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Tratament Antiage

350 lei .... 75 min

Fața noastră este adesea una dintre primele zone care arată semnele îmbătrânirii. Pielea uscată, ridurile, pielea lăsată, cearcănele și, în general, aspectul obosit sunt toate contribuția majoră la îmbătrânirea pielii. 

Dupa 40 de ani, potrivit medicilor dermatologi, ridurile orizontale de pe frunte şi ridurile de la colţul ochilor (talpa gâştei) se acutizează, apare hiperpigmentarea si lipsa de strălucire si de textura a pielii. 

Dacă vei face tratamente profesionale constante în această decadă, vei reduce nevoia de a apela la proceduri mai invazive după 50 de ani şi după 60 de ani.

Acest tratament facial este adresat persoanelor de peste 40 de ani care au ca obiective sa estompeze ridurile fine, sa stimuleze productia de colagen si elastina pentru a-si mentine aspectul tanar si sanatos al pielii. 

Acest tratament cuprinde o etapa de curatare a tenului, peeling enzimatic si cavitalional, dar se concentreaza pe reducerea efectelor imbatranirii tenului si estomparea ridurilor folosind infuzia cu hidrogen hiperbaric si ultrasunetele de inalta frecventa.

bottom of page