466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Engaged Couple

Iubirea merită sărbătorită mereu!

 

Sărbătorește dragostea într-un mod unic, oferindu-vă o experiență senzorială deosebită alături de persoana dragă. Toate pachetele concepute special pentru cupluri, includ servirea unei sampanii in 2, la finalul terapiei.

Detalii

Durată

preț  pentru 2 persoane

HOLISTIC THERAPEUTIC COUPLE SPECIAL

Acesta este un masaj profund decontracturant, Elibereaza tensiunile si contracturile musculare si amelioreaza problemele posturale. Este un masaj realizat cu o presiune medie, ce se adreseaza persoanelor cu mobilitate scazuta.

Include: Masaj general terapeutic (90 min) + Sampanie pentru 2 persoane (30 min)

2 ore

600  lei

DELICIOUS DUET SPA PACKAGE

Pentru o experiență deosebită în cuplu vom rezerva una din camerele noastre duble, ce au paturile de masaj plasate unul lângă celalalt.

Acest pachet cuprinde un masaj conceput pentru a relaxa profund muschii și sistemul nervos central, fiind o delicatesa spa foarte apreciată în sezonul rece. Îmbunătățește somnul și înlătură stresul.

Experienta include: Masaj cu Roci vulcanice calde (60 min) I Reflexo-terapie plantară (30min) I Sampanie pentru 2 persoane (30 min)

2 ore

680 lei

PEACEFUL ESCAPE COUPLE

SPECIAL

Masajul semnătura noastră.

Combină într-un mod unic tehnici din masajele de relaxare din toată lumea.

Adâncește conștiința de sine. Oferă relaxare profundă. Echilibrează.

Include: Masaj general Lotus Peaceful Escape (90 min) + Sampanie pentru 2 persoane (30 min)

2 ore

620 lei

HOLLIDAY AT SPA FOR COUPLES

Acest pachet începe cu o sesiune de relaxare in sauna finlandeză, urmată de un masaj general de 75 de minute, la alegere dintre: Classic Relax, Deep Muscle Tonic sau Holistic Therapeutic, in functie de preferinte. Bineînțeles că nu poate lipsi un masaj al scalpului și zonei cervicale, pentru o relaxare profundă, completat de aromaterapie și un răsfăț cu prosoape încălzite. Acest pachet se poate realiza doar in locatia noastra din Otopeni.

Include: Saună finlandeză (20 min) + Masaj General (75 min) + Sampanie pentru 2 persoane (25 min)

2 ore

620 lei

GIRLS SPA DAY

O vizita la spa este visul multor domnisoare, care simt nevoie de a fi rasfatate si tratate ca un adult.

 Ritualul ceaiului luat impreuna o va face sa se simta speciala si importanta, si o va conduce intr-o atmosfera magica. Masajul realizat concomitent pe paturile alaturate din camerele noastre baldachin, vă va aduce o stare de profundă relaxare si încântare a tuturor simturilor si o conectare la un nivel profund.

Tu iti poti alege orice tip de masaj din masajele noastre generale de o ora, iar pentru mica domnisoara avem conceput un masaj special pentru copii.

 

Aceasta experienta include: Masaj general de relaxare (60 min) pentru 2 persoane + Aromaterapie + Macarons

60 min

420 lei

DADDY AND ME

Vrei o experiență deosebită cu puștiul tău? Ai epuizat aproape toate variantele pana acum?

Atunci acest pachet este perfect pentru momentele in care vreti sa va conectati si sa petreceti timp ca baietii. Chiar daca pare putin probabil sa stea linistit o ora la masaj, te asiguram ca va savura pe deplin aceasta experienta si ca va dori sa o includeti in programul vostru.

Tu iti poti alege orice tip de masaj din masajele noastre standard de o ora, iar pentru el avem un masaj special conceput pentru copii. Masajele le veti face concomitent pe doua paturi alaturate din una din camerele noastre baldachin.

 

Aceasta experienta include: Masaj general de relaxare (60 min) pentru 2 persoane + Aromaterapie + Macarons

60 min

420 lei

bottom of page