466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Engaged Couple

Masaj Cuplu

 

Masaj cuplu în București și Otopeni

Descoperă relaxarea alături de persoana iubită

Cauți o experienta de neuitat alături de jumătatea ta? Ai nevoie sa te relaxezi și să te reconectezi cu partenerul tău într-un mod nou și fascinant?

O soluție perfectă pentru tine este masajul in cuplu oferit de Lotus Spa din București sau Otopeni.

Detalii

MASAJE
DE CUPLU

Durată

preț 
(2 pers)

HOLISTIC THERAPEUTIC COUPLE SPECIAL

Acesta este un masaj profund decontracturant, Elibereaza tensiunile si contracturile musculare si amelioreaza problemele posturale. Este un masaj realizat cu o presiune medie, ce se adreseaza persoanelor cu mobilitate scazuta.

Include: Masaj general terapeutic (90 min) + Sampanie pentru 2 persoane (30 min)

2 ore

680  lei

DELICIOUS DUET SPA PACKAGE

Pentru o experiență deosebită în cuplu vom rezerva una din camerele noastre duble, ce au paturile de masaj plasate unul lângă celalalt.

Acest pachet cuprinde un masaj conceput pentru a relaxa profund muschii și sistemul nervos central, fiind o delicatesa spa foarte apreciată în sezonul rece. Îmbunătățește somnul și înlătură stresul.

Experienta include: Masaj cu Roci vulcanice calde (60 min) I Reflexo-terapie plantară (30min) I Sampanie pentru 2 persoane (30 min)

2 ore

720 lei

PEACEFUL ESCAPE COUPLE

SPECIAL

Masajul semnătura noastră.

Combină într-un mod unic tehnici din masajele de relaxare din toată lumea.

Adâncește conștiința de sine. Oferă relaxare profundă. Echilibrează.

Include: Masaj general Lotus Peaceful Escape (90 min) + Sampanie pentru 2 persoane (30 min)

2 ore

720 lei

HOLLIDAY AT SPA FOR COUPLES

Acest pachet începe cu o sesiune de relaxare in sauna finlandeză, urmată de un masaj general de 75 de minute, la alegere dintre: Classic Relax, Deep Muscle Tonic sau Holistic Therapeutic, in functie de preferinte. Bineînțeles că nu poate lipsi un masaj al scalpului și zonei cervicale, pentru o relaxare profundă, completat de aromaterapie și un răsfăț cu prosoape încălzite. Acest pachet se poate realiza doar in locatia noastra din Otopeni.

Include: Saună finlandeză (20 min) + Masaj General (75 min) + Sampanie pentru 2 persoane (25 min)

2 ore

680 lei

BALINESSE MASSAGE SPECIAL RITUAL

Acest pachet începe cu o îmbăiere a picioarelor, urmată de un masaj balinez de 90 de minute. Masajul balinez este o combinație de tehnici asiatice de masaj, care îmbină miscări cu presiuni medie și întinderi ușoare pentru a elibera tensiunea musculară și a echilibra energia în corp. Nu lipseste masajul scalpului și zonei cervicale, pentru o relaxare profundă, completat de aromaterapie și un răsfăț cu prosoape încălzite. 

Include: Ritual de Îmbăiere a Picioarelor + Masaj Balinez (90 min) + Sampanie pentru 2 persoane (25 min)

2 ore

680 lei

GIRLS SPA DAY

O vizita la spa este visul multor domnisoare, care simt nevoie de a fi rasfatate si tratate ca un adult.

 Ritualul ceaiului luat impreuna o va face sa se simta speciala si importanta, si o va conduce intr-o atmosfera magica. Masajul realizat concomitent pe paturile alaturate din camerele noastre baldachin, vă va aduce o stare de profundă relaxare si încântare a tuturor simturilor si o conectare la un nivel profund.

Tu iti poti alege orice tip de masaj din masajele noastre generale de o ora, iar pentru mica domnisoara avem conceput un masaj special pentru copii.

 

Aceasta experienta include: Masaj general de relaxare (60 min) pentru 2 persoane + Aromaterapie + Macarons

60 min

460 lei

DADDY AND ME

Vrei o experiență deosebită cu puștiul tău? Ai epuizat aproape toate variantele pana acum?

Atunci acest pachet este perfect pentru momentele in care vreti sa va conectati si sa petreceti timp ca baietii. Chiar daca pare putin probabil sa stea linistit o ora la masaj, te asiguram ca va savura pe deplin aceasta experienta si ca va dori sa o includeti in programul vostru.

Tu iti poti alege orice tip de masaj din masajele noastre standard de o ora, iar pentru el avem un masaj special conceput pentru copii. Masajele le veti face concomitent pe doua paturi alaturate din una din camerele noastre baldachin.

 

Aceasta experienta include: Masaj general de relaxare (60 min) pentru 2 persoane + Aromaterapie + Macarons

60 min

460 lei

spa stones

Vine o zi când simțim nevoia să ne reamintim cât de importantă este persoană de lângă noi și să ne conectăm cu ea într-un mod profund și personal.
 
Rutina și stresul zilnic ne pot face să uităm de această nevoie sau chiar să ne îndepărtăm de persoana pe care o iubim. Sau să experimentăm relaxarea în mod individual fără a implica și cealaltă persoană care poate avea aceeași nevoie de relaxare ca noi.
De aceea, masajul în cuplu este o experiență de relaxare și reconectare ce poate îmbunătăți relațiile și poate aduce o strălucire specială într-o viață de cuplu în timp ce ambii parteneri se relaxează și au parte de un moment plăcut.
În plus, beneficiile de care puteți beneficia și după acest mesaje este unul care vă va ajuta să trăiți în armonie și să vă bucurați de viață dintr-o energie nouă.

Beneficiile unui masaj de cuplu în București sau Otopeni, într-o locație luxuriantă și relaxantă

Alege să sărbătorești dragostea într-un mod unic, oferind o experiență senzorială deosebită alături de persoana pe care o iubești.

La Lotus Spa, îți oferim  pachete de masaj concepute special pentru cupluri, care includ servirea unei sampanii în doi la finalul terapiei.

Această mică atenție va completa experiența voastră de relaxare și va adăuga o notă specială de romantism, ajutându-vă astfel să vă reconectati unul la celălalt. Alegeți să vă amintiți de ce sunteți atât de speciali unul pentru celălalt. Experimentați un masaj în cuplu la Lotus Spa și vă veți bucura de o experiență unică, relaxantă și de neuitat cu beneficii uimitoare:

  • Crearea unui spațiu intim: Masajul în cuplu oferit de Lotus Spa va permite să vă relaxați și să vă concentrați unul asupra celuilalt într-un mediu intim și confortabil, departe de zgomotul și stresul orașului. Atmosfera relaxantă și romantică a salonului va ajută să va relaxați și să vă deschideți în fața partenerului.

  • Reducerea stresului: Masajul este o metodă excelentă de a reduce nivelul de stres și de a îmbunătăți sănătatea generală. Prin masajul în cuplu, vei putea să te relaxezi împreună cu partenerul tău și să scapi de tensiunea zilnică.

  • Îmbunătățirea relației: Majoritatea problemelor în cuplu pot proveni din stări de stres și încordare, astfel că masajul în cuplu este o modalitate excelentă de a va relaxa, conecta și de a va întări relația. Va veți simți mai apropiați și mai conectați decât înainte. Experiență unică va permite să va descoperiți unul pe celălalt într-un mod nou și incitant.

 

            Poți opta pentru diferite tipuri de masaj precum cel Holistic Therapeutic care ajută inclusiv la eliberarea de tensiune și contracturi musculare, Delicious Duet, un masaj deosebit de relaxare a corpului și a minții pe paturi extrem de confortabile, Peaceful Escape, un masaj care combină mai multe tehnici din întreaga lume reechilibrându-vă în totalitate corpul mintea și sufletul și adâncind conștiința de sine, dar și multe alte tipuri de masaj.

            Indiferent de ce vei alege te bucuri de relaxare într-un cadru intim, relaxant și plăcut și de șampanie al final.

Masaj împreună cu fiica sau fiul tău

În cadrul mesajelor de cuplu îți oferim posibilitatea de a-ți răsfăța inclusiv fiica sau fiul în același moment în care tu te relaxezi. Dacă vrei să le oferi copiilor tăi o experiență inedită care le va aduce o multitudine de beneficii precum timp petrecut altăuri de tine (mama sau tata) cât și relaxare și armonie într-un cadru cu totul deosebit.

            Descoperă varianta Girls Spa Day pentru mama și fiică sau Daddy and Me pentru tata și fiu și bucurați-vă de mesaje relaxante și de o conectarea la un nivel mult mai profund.

            În cadrul acestor masaje tu îți poți alege varianta de masaj pe care ți-o dorești iar fiica sau fiul tău vor avea parte de un masaj special pentru copii.

            În plus veți fi delectați și cu aromaterapie dar și Maracons la final pentru a vă bucura de o experiență completă împreună.

            Alege un cadou pentru trup, mine și spirit pentru tine și copii tăi și descoperiți o modalitate impresionantă de a va conecta și relaxa.

Descoperă relaxarea alături de persoana iubită

bottom of page