466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Brightening Facial

350 lei .... 75 min

Hiperpigmentarea se referă la varietatea de afecțiuni care produc pete pigmentare pe piele. Celulele pielii produc melanina, pigmentul natural maro care dă culoarea pielii. Cu toate acestea, daca din anumite motive există un dezechilibru al acestora, determină organismul să producă prea multă melanină.

Dacă aveți cicatrici de la acnee, hiperpigmentare, nuanță neuniformă a pielii sau un amestec al tuturor celor de mai sus, un tratament facial pentru uniformizarea tenului si luminozitate va fi probabil cel mai potrivit pentru tenul dvs. 

Vitamina A si derivatii cosmetici ai acesteia, îmbunătățesc culoarea, tonusul, hidratarea și textura pielii, iar prin prin exfolierea pielii, iluminează și uniformizează tenul pielii și accelerează regenerarea celulară.

Pielea este exfoliată cu un amestec personalizat cu produs de peeling de adâncime ușoară-medie pentru a trata hiperpigmentarea, liniile fine și eventual cicatricile de la acnee de pe față și decolteu, apoi va fi șlefuită cu ajutorul microdermabraziunii sau hidrodermabraziunii (in functie de tipul de piele).

Pentru o acțiune din interior spre exterior, se va aplica un amestec personalizat de serumuri extrem de eficiente care lucrează contra petelor, ce va fi introdus in piele cu ajutorul aparatului nostru de oxigenare.

La final va fi aplicata o masca cu led care ajuta la re-echilibrarea celulalara si reducerea petelor pigmentare.

bottom of page