466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

0742266755

0742266755

Skin Care Lotions

Ritualuri si Tratamente Spa

Descoperă pachetul de tratamente spa Bucuresti, Lotul SPA Beauty & Wellness 


      Ți-ar plăcea să te relaxezi în timp ce pielea ta devine mai hidratată, mai strălucitoare și mai catifelată?
          Imaginează-ți cum gândul te poartă spre tărâmuri necunoscute, misterioase, în timp ce ești învăluită într-un strat de miere sau ciocolată! Imaginează-ți că în tot acest timp mintea, trupul și sufletul tău se relaxează deplin. Simți cum ești doar tu pe pământ. Simți o stare incredibilă de bine căreia i te dăruiești total timp de 2 ore.
Sună bine?
        Poți simți toate acestea alegând un pachet de tratamente spa la București, Lotus Spa sau doar un anumit tratament care te va relaxa, va lăsa stresul în urmă și îți va oferi o piele mai frumoasă ca niciodată și o stare fabuloasă de bine.
       Deseori avem nevoie de momente de răsfăț și relaxare. Avem nevoie să ne detașăm de toate problemele cotidiene și să ne simțim bine cu noi înșine. Aceste momente ne influențează pozitiv starea de sănătate și, cu cât sunt mai multe, cu atât ne simțim mai bine.
            Descoperă adevărate ritualuri de relaxare și răsfăț în timpul tratamentelor spa sau pachetelor de tratamente pe care le poți alege în centrul nostru.

DESCRIERE

Durată

preț 

YOUR SIGNATURE SPA RITUAL

Ritualul semnatura ta este o delicatesa spa adorata de doamne si domnisoare deoarece iti permite sa iti personalizezi unul din cele mai complexe ritualuri din meniul nostru.

Aceasta experienta este realizata in 3 etape, iar la final vei avea o piele reimprospatata, radianta si catifelata si un plus de relaxare.

 

1. Pentru exfolierea corporala iti poti alege dintre un scrub din fructi sau unul cu sare de alaun sau un scrub de ciocolata.

 

2. Impachetarea o poti alege pe cea cu miere pentru o hidratare profunda sau una Slim cu efect anticelulitic sau una cu ceai verde ce are un efect detoxifiant.

 

3. Masajul general de o oră, se poate personaliza de asemenea, alegand dintre: Relaxare, Terapeutic, Muscle Tonic sau Intuitiv.

2 ore

450 lei

EXFOLIERI

DESCRIERE

Durată

preț 

GOMAJ DE FRUCTE

Gomaj corporal cu un scrub de fructe, cu miros proaspăt si fructat.

30 min

130  lei

GOMAJ DE CIOCOLATĂ/ CAFEA

Aroma catifelata de ciocolată sau cafea, ce lasă pielea fină și suplă și revitalizează. Exfoliantul miroase atât de frumos, încât pare comestibil.

30 min

130 lei

GOMAJ ORGANIC CU COCOS SI GHIMBIR

Extractul de ginseng luptă împotriva radicalilor liberi, revitalizând pielea, catifelând-o și redându-i tinerețea.

30 min

130 lei

ÎMPACHETĂRI

DESCRIERE

Durată

preț 

ÎMPACHETARE CU MIERE

Hidratare profundă și detoxifiere. Piele intinerită si hranită in profunzime.

30 min

150  lei

ÎMPACHETARE SLIM

O împachetare din alge marine ce ajută la eliminarea retenției de apă și reducerea aspectului de coajă de portocală.

30 min

150 lei

ÎMPACHETARE DETOX

O împachetare cu ceai verde, ce ajută la detoxifiere și îmbunătățește circulația sanguină. 

30 min

150 lei

OFERTĂ PACHETE

EXFOLIERE + ÎMPACHETARE

75 min

240 lei (în loc de 280 lei)

EXFOLIERE + ÎMPACHETARE + MASAJ

2 ore

450 lei (în loc de 460 lei)

   Un tratament spa cuprinde:

1. Exfoliere corporală. Cea mai bună metodă de reînnoire celulară, al cărei rezultat este o piele reîmprospătată, catifelată și radiantă.
2. Împachetare corporală pentru hidratare, detoxifiere, reducerea aspectului de ‘’coajă de portocală’’ și pentru un efect minunat de relaxare;
3. Un masaj general la alegere in functie de preferintele dvs: masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj deep tissue sau masaj intuitiv pentru îmbunătățirea dispoziției sau pentru amelioarea durerilor.
 
       Lasă-te tratată precum o regină în camera baldachin, pe ritmurile muzicale ce te poartă spre tărâmul liniștei! Mirosurile exotice și specialiștii noștri te vor ajuta să îți regăsești echilibrul interior pierdut în tumultul vieții cotidiene.
   
Alege unul dintre centrele noastre: centrul spa din București sau Otopeni și regăsește-te! Reechilibrează-te! Simte cum energia negativă se pierde în doar câteva zeci de minute!

Spa Setting

Your Signature SPA Ritual: Exfoliere, Împachetare și Masaj
 

           Unul dintre cele mai preferate ritualuri spa datorită faptului că îți permite personalizarea unuia dintre cele mai complexe ritualuri.

            Este o experiență de care te bucuri în 3 etape, pentru ca la final nu îți vei mai recunoaște pielea. Atât de bine va arăta! 

1.Pentru exfolierea corporală poți alege dintre un scrub din fructe, un scrub cu sare de alaun sau un scrub de ciocolată. Efectele unui scrub asupra pielii sunt de curățare, tonifiere și rejuvenare, fiind important pentru menținerea sănătății și frumuseții pielii. Combinat cu masaj, tratamentul pentru detoxifiere și curățare, are un rezultat final excelent. Un scrub îndepărtează celulele moarte ale pielii, o curăță și stimulează circulația sângelui. Scrubul curăță și purifică, dar și detoxifică, întinerește și hidratează pielea.

2.Împachetarea o poți alege pe cea cu miere pentru o hidratare profundă sau împachetarea Slim cu efect anticelulitic. Vei simți cum mierea îți hidratează profund pielea, iar acest efect este de durată. Dacă vrei poți opta pentru împachetarea cu ceai verde cu efect detoxifiant.

3.Masajul general de o oră se poate personaliza, de asemenea, alegând dintre: Masajul de Relaxare pentru o stare generală de bine, Masajul Terapeutic pentru tratarea zonelor afectate de suferințele fizice sau Masajul Deep Tissue sau Intuitiv pentru un efect de energizare și revitalizare.

   Alege propriul tău ritual într-un sanctuar urban din care nu îți vei dori să pleci prea repede!

bottom of page