466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Rejuvenare Facială 

430 lei .... 75 min

Îți dorești un ten mai luminos si o piele mai fermă cu 80%, elastică si tonifiată?

Tratamentul de rejuvenare facială non-invaziv îți ajută pielea să reîntinerească, să se tonifieze după doar câteva ședințe. Este un tratament care are la baza radiofrecvența multipolară și infuzarea substantelor active concentrate sub forma unui serum cu ajutorul oxigenului hiberbaric și liftingul facial obtinut cu ajutorul ultrasunetelor si a microcurentilor. 

Tratamentul revoluționar cu radiofrecvența  stimulează producția de colagen la nivelul feței, ceea ce te va ajuta să scapi de pungile de sub ochi, tonifiază pielea lăsată de sub pomeți pentru un contur mai ferm al feței, reduce grăsimea, eliminând bărbia dublă și tonifiază pielea lăsată din zona gâtului. Când fibrele de colagen din piele sunt expuse la o anumită cantitate de căldură, structura lor se modifică și se contractă, ceea ce are ca efect imediat o piele mai fermă în zona tratată. Câmpurile electromagnetice ajută la oxigenarea și circulația sângelui și asimilarea nutrienților, iar pielea devine mai fină, mai luminoasă, cu un aspect mai tânăr. Efectul radiofrecvenței este amplificat de câmpurile electromagnetice pulsate, un mecanism non-termic emis prin electrozii aplicatorului. Prin intermediul procesului sinergic, radiofrecvența facială încălzește și stimulează direct fibroblastele, în timp ce câmpurile electromagnetice pulsate promovează angiogeneza și induce proliferarea fibroblastelor prin eliberarea factorului de creștere FGF-2, rezultând o sinteză crescută de colagen.

Cu ajutorul Oxigenului Hiperbaric, vom introduce adanc in derm un ser cu vitamina C si acid hialuronic, care va penetra mult mai usor pielea avand un efect de intinerire de la interior spre exterior.

Efectul de lifting si tonifiere il vom obtine cu ajutorul ultrasunetelor si al microcurentilor, care vor stimula musculatura sa isi recapete tonusul si elasticitatea.

bottom of page