466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Epilare definitiva inghinal, zona intima, fese, interfesier, linie bikini

Epilare definitivă inghinal, zona intimă, fese (sau interfesier) fără durere și cu rezultate uimitoare cu laser

Cum să te pregătești pentru ședința de epilare definitivă inghinal cu Depilight PRO

Înainte de prima ședință de epilare cu Depilight PRO, specialistul de la Lotus Premium SPA îți va furniza toate informațiile de care ai nevoie.

Este recomandat să te razi cu aparatul de ras înainte de tratament în zona ce urmează a fi epilată pentru că laserul nu poate face distincție între părul de deasupra pielii și cel de sub piele. De asemenea, evită expunerea directă la soare înainte și după epilare

În cât timp te poți aștepta la rezultate și câte ședințe de epilare sunt necesare?

Depilight PRO poate oferi rezultatele dorite într-un interval de doar 6-8 săptămâni, față de 8-12 săptămâni la alte dispozitive de epilare definitivă. Însă, durata dintre ședințe poate varia în funcție de diferiți factori, în general fiind de aproximativ 8 săptămâni.

În plus, pentru majoritatea persoanelor, Depilight PRO reduce cu peste 75% pilozitatea încă de la prima ședință. Nu uita însă că părul nu cade imediat după epilare, ci după aproximativ 14 zile de la procedură.

Fii pregătit să experimentezi rezultate impresionante care te va ajuta să te bucuri de o piele netedă și fără păr într-un timp mult mai scurt decât alte dispozitive de epilare definitivă.

Contraindicatii

Trebuie să iei în considerare și câteva contraindicații importante.

Epilarea definitivă cu Depilight PRO în zona intimă este interzisă în cazul infecțiilor, plăgilor deschise, ulcerațiilor sau altor afecțiuni care pot crește sensibilitatea pielii la lumină.

De asemenea, tratamentele de epilare cu laser nu sunt recomandate femeilor gravide sau care alăptează, deoarece modificările hormonale pot declanșa reacții nedorite în organism.

Este important să consulți un specialist Lotus Premium SPA înainte de a începe procedurile de epilare definitivă cu Depilight PRO pentru a evalua riscurile și beneficiile tratamentului în funcție de situația ta particulară.

Recomandări pentru după ședința de epilare definitivă in zona inghinala

Dacă vrei să te bucuri de rezultate îți recomandăm să eviți o perioadă expunerea la soare, dușurile sau băile fierbinți sau sesiunile la saună.

De asemenea, dacă vei observa mici firicele de păr în timpul tratamentului nu apela la nici un fel de metodă de epilare atât timp cât urmezi sesiunile de epilare deffinitivă pentru zona inginală, fese sau intrafesieră.

În cazul în care vor apărea anumite iritații sau senzație de usturime tot ce trebuie să faci este să aștepți câteva ore și acestea vor dispărea.

Profită de ofertele la epilarea definitivă cu laser

White Simple Explore Instagram Post.png
bottom of page