466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Remodelare corporală

Remodelare corporală in București si in Otopeni, la centrul de înfrumusețare Lotus Spa

Dacă vrei să îți transformi corpul într-unul mai armonios și mai bine conturat, atunci remodelarea corporală este soluția perfectă pentru tine! Cu ajutorul tehnicilor moderne și a echipamentelor de ultimă generație, putem să îți oferim un program de remodelare corporală personalizat, care să îți ajute să obții silueta pe care o dorești și să scapi de celultita care nu-ți dă pace și te frustrează atât de mult.

Programul nostru de remodelare corporală este conceput pentru a elimina grăsimea nedorită, pentru a tonifia și pentru a îmbunătăți contururile corpului tău. Cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație și a experienței noastre, putem să îți oferim cele mai bune tratamente pentru remodelarea corpului, care să te ajute să obții rezultate spectaculoase într-un timp scurt.

 

Indiferent de zona corpului pe care vrei să o remodelăm, avem soluții eficiente pentru tine. De la tratamente pentru abdomen, coapse, părți laterale și până la brațe și gât, suntem aici pentru a te ajuta să obții silueta pe care o dorești. Cu ajutorul tehnicilor non-invazive, putem să îți oferim tratamente sigure și eficiente pentru remodelarea corpului, astfel încât să poți să te bucuri de rezultatele dorite fără să te supui procedurilor invazive și fără să îți afectezi starea generală de sănătate.

 

Alege să îți transformi corpul într-unul mai frumos și mai bine conturat cu ajutorul programului nostru de remodelare corporală. Programează-te acum și bucură-te de o siluetă perfect conturată și de o stare de bine generală!

MASAJE SI TRATAMENTE DE REMODELARE CORPORALA

MASAJ ANTICELULITIC CLASIC

Tonifiant si revigorant. Stimuleaza elasticitatea pielii și activeaza circulatia sangelui.

50 min

220 lei

MASAJ ANTICELULITIC CU MIERE

Detoxifiant si tonifiant. Ajuta eliminarea toxinelor si intareste sistemul imunitar, Hraneste pielea si o hidrateaza in profunzime.

40 min

220 lei

MASAJ ANTICELULITIC CU BETE DE BAMBUS

Masaj viguros si cu presiune mare. Tonifica si ajuta la reducerea aspectului de coaja de portocala. 

50 min

220 lei

TRATAMENT INTENSIV ANTICELULITIC

Eliminarea celulelor moarte, arderea tesutului adipos si tonifiere.

Etape:

1. Exfoliere corporala.

2. Impachetare in termocuverta.

3. Masaj anticelulitic anticelulitic (50 min)

2 ore

450 lei

Spa Setting

Masaje și tratamente de remodelare corporală

Dacă îți dorești să îți transformi corpul într-unul mai armonios și să te bucuri de o stare generală de bine, atunci masajele și tratamentele de remodelare corporală sunt alegerea perfectă pentru tine! Cu ajutorul tehnicilor moderne și a echipamentelor de ultimă generație, putem să îți oferim o gamă largă de tratamente pentru remodelarea corporală și masaje relaxante care să te ajute să te simți bine în propria piele.

Programul nostru de masaje și tratamente de remodelare corporală este conceput pentru a te ajuta să elimini stresul și tensiunea acumulate în corp și pentru a-ți oferi o experiență de relaxare profundă. De la masajele cu pietre calde și până la tratamentele pentru tonifierea pielii și eliminarea celulitei, avem soluții eficiente pentru orice nevoie a corpului tău.

Iată tipurile de masaje și tratamente de remodelare corporală de care poți beneficia într-unul din centrele noastre de înfrumusețare din București și Otopeni:

 • Masaj anticelulitic clasic cu o durată de 50 de minute care te ajută să scapi de aspectul celulitic prin stimularea circulației sângelui și a elasticității pielii.

 • Masaj anticelulitic cu miere cu o durată de 40 de minute cu efect detoxifiant și tonifiant. Elimină toxinele, crește imunitatea, hrănește pielea și o hidratează.

 • Tratament intensiv anticelulitic cu o durată de 2 ore, timp în care vei beneficia de exfoliere corporală, împachetare în termocuvertă și masaj anticelulitic. Un adevărat ritual în care se produce arderea surplusului de țesut adipos și se tonifiază pielea, rezultatul fiind o piele mai fermă, mai netedă și mai frumoasă.

 

Alege să îți oferi corpului tău cele mai bune tratamente și masaje de remodelare corporală și bucură-te de o stare generală de bine și de o siluetă perfect conturată! Comandă acum și lasă-ne să îți oferim cele mai bune soluții pentru nevoile tale specifice.

Proceduri de remodelare corporală

Indiferent de zona corpului pe care vrei să o remodelăm sau de nevoile tale specifice, suntem aici pentru a te ajuta să te bucuri de cele mai eficiente de remodelare corporală, cu rezultate vizibile de la prima ședință.

Iată procedurile disponibile într-unul într-unul din centrele noastre de înfrumusețare din București și Otopeni:

 • Cavitație, cu durata de 30 de minute, timp în care tehnologia performantă care folosește ultrasunete de joasă frecvență  ( 20-40 Khz) te ajută să reduci țesutul adipos în exces.

 • Radiofrecvența Multipolară. 30 de minute care îți oferă un aspect tonifiat al pielii, ferm, întinsă, cu reducerea aspectului denumit popular ‘’coajă de portocală’’.

 • Mezoterapie Virtuală cu durata de 30 de minute, care îți oferă posibilitatea să scapi de vergeturi și să reduci depunerile localizate de grăsime (din anumite zone ale corpului).

 • Lipolaser. În doar 30 de minute, ți se topește grăsimea inestetică de pe zonele cu probleme, cum ar fi „aripioarele“ sau „colaceii“.

 • Vacuum. 30 de minute în care sunt stimulate mecanismele naturale ale corpului în lupta împotriva celulitei, restabilind tonusul si fermitatea pielii.

 • Presoterapia este o altă procedură de remodelare corporală de 40 de minute care ajută la eliminarea toxinelor eliberate în organism în urma procedurilor de remodelare corporală.

 • Împachetare Anticelulitică. Tot 40 de minute, care te ajută să elimini retenția de apă, stimulează circulația sângelui și ajută la eliminarea grăsimii.

 • Exfoliere Corporala. Un răsfăț de 30 de minute care elimină celulele moarte, regenerează pielea și ajută la deschiderea porilor și absorbția în profunzime a ingredientelor active din împachetarea corporală,  Hidrateaza, hrănește, catifelează.

 

 

Care îți sunt nevoile? Alege în funcție de acestea procedura de remodelare corporală care îți va oferi un trup mai frumos și o piele mai fermă, mai frumoasă și mai sănătoasă.

Cum se desfasoara programarea? Care sunt etapele acesteia?

Fiecare pachet de estetică corporală pe care decizi să-l achiziționezi îți oferă gratuit evaluarea corporală.

Începem cu cântărirea și analiza indicatorilor corporali, evaluăm masa musculară și țesutul adipos, gradul de celulită. Continuăm cu măsurarea zonelor pe care dorești să le remodelezi și la final îți recomandăm pachetul personalizat și adaptat nevoilor tale de înfrumusețare.

 

Te ajutăm să îți reduci aspectul celulitic, țesutul adipos în exces și să redobândești elasticitatea și fermitatea pielii în timp record, tratamente și proceduri care trebuie însoțite de o dietă alimentară sănătoasă, un program zilnic de exerciții și o energie fabuloasă pentru a-ți atinge obiectivele propuse!

Oferte pachete de remodelare​

Pentru SCHEMELE DE REMODELARE CORPORALA oferim reduceri cuprinse între 10% - 20%, in funcție de pragul valoric atins dupa insumarea tuturor procedurilor propuse de terapeutul nostru estetician. 

Politica de anulare a programărilor din cadrul schemelor de anulare este urmatoarea:

 • anulările realizate cu mai puțin de 24 de ore înaintea programării, respectiva ședința se va considera realizată si va gfi scazuta din abonament.

Politica de rambursare:

 • rambursarea banilor achitati in avans pentru schemele personalizate se poate face doar daca nu a fost depasit termenul de valabilitate al acestora, recalculandu-se costul sedintelor efectuate la pretul intreg (fara reducere), fiind rambursata diferenta ramasa pentru sedintele neefectuate.

 

Care îți sunt nevoile? Alege în funcție de acestea procedura de remodelare corporală care îți va oferi un trup mai frumos și o piele mai fermă, mai frumoasă și mai sănătoasă.

Mezoterapie.jpg

PROCEDURI DE REMODELARE CORPORALA

Cavitatie 160 - 240 lei

Radiofrecventa corporala 160 - 240 lei

Vacuum/ Cellu Drain 160-240 lei

Preso-drenaj 150 lei

LIPOSONIX/ HIFU 7D 300-900 lei

Vacuum.jpg
bottom of page