466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Avram Iancu, nr 90, Otopeni

0742266755

0742266755

Massage

Experimentezi adesea diverse dureri sau blocaje fizice și ai vrea să scapi de toate aceste senzații?

Vrei să te simți mai bine în pielea ta?

Vrei să te eliberezi de stresul cotidian și să îți revigorezi corpul și mintea?

Atunci află că poți beneficia de toate aceste lucruri apelând la serviciile noastre din salonul de  masaj terapeutic din București sau Otopeni,  la Lotus Spa.

Back Massage
Acupressure Neck Massage

Vino la masaj

Scapă de tensiune si dureri

MASAJE
TERAPEUTICE CLASICE

Detalii

NIVELUL PRESIUNII

Durată

preț masaj individual

preț masaj cuplu

HOLISTIC THERAPEUTIC MASSAGE

Elibereaza tensiunile si contracturile musculare si amelioreaza problemele posturale. Este un masaj realizat cu o presiune medie, ce se adreseaza persoanelor cu mobilitate scazuta.

medie

60/ 90 min

220 / 330 lei

440/ 660 lei

DEEP MUSCLE TONIC

Inspirat din masajul sportivilor, este un masaj realizat cu presiune ridicata si se adreseaza celor cu masa musculara bine formata si mobilitate ridicata.

Îmbunătățește mobilitatea articulațiilor. Reduce durerile musculare. Restabilește mobilitatea. Crește vitalitatea.

medie

60/ 90 min

220/ 330 lei

440 / 660 lei

BALINESSE MASSAGE

Este o combinație de tehnici asiatice de masaj, care îmbină presiuni profunde și întinderi ușoare pentru a elibera tensiunea musculară și a echilibra energia în corp. 

medie

90 min

330 lei

660 lei

FUSION THAI

Combină tehnicile de stretching și elongații din terapia Thai, cu masajul terapeutic general, pentru sustinerea mobilitatii intregului corp. Se adreseaza persoanelor cu mobilitate ridicata.

medie

60/ 90 min

220/ 330 lei

440/ 660 lei

INTUITIVE REBALANCE

Cuprinde o combinatie personalizata de fiecare terapeut cu tehnicile de masaj potrivite pentru tine.

Reda starea de bine, mobilitatea si amelioreaza durerile.

personalizată

60 / 90 min

220 / 330 lei

NA

PRESURE POINT MASSAGE

Profund decontracturant, este realizat cu presiune ridicata. Amelioreaza durerile. Echilibreze fluxul de energie care circula prin meridianele din organism.

medie

60/ 90 min

220/ 330 lei

400/ 580  lei

LYMPHATIC DETOX

Un masaj detoxifiant, care ajută la eliminarea toxinelor din corp si a retenției de apă. Îmbunățește funcționarea sistemului imunitar. 

mică

90 / 120 min

330/ 440 lei

NA

REFLEXO THERAPY

Presopunctură plantară. Ajută la re-echilibrarea funcțiilor organismului, având un rol în tratarea diverselor afecțiuni de sănătate.

medie

60 min

220 lei

440 lei

Candles & Plants

Detalii

NIVELUL PRESIUNII

Durată

preț masaj individual

preț masaj cuplu

HOT STONES RELIEF

Masaj cu roci vulcanice calde cu efect 2 in 1: Relaxant si Decontracturant. Diminueaza durerile musculare si articulare, relaxeaza profund sistemul nervos central.

medie

90 min

380 lei

760 lei

HOT STONES DEEP TISSUE MASSAGE

Acesta este un masaj foarte profund, realizat cu roci vulcanice adresat celor care vin des la masaj si doresc un masaj puternic decontracturant. Elimina tensiunile si contracturile musculare, reduce durerile si ajuta la relaxarea intregului corp.

medie

90 min

380 lei

760 lei

BETTER SLEEP RITUAL

Cuprinde masaj cu roci vulcanice calde si reflexologie plantara. Îmbunătățește somnul și ajută la combaterea stresului, ameliorând efectele secundare ale diferențelor de fus orar.

medie

2 ore

490 lei

980 lei

TRADITIONAL THAI THERAPY

Ajută la eliberearea blocajelor din fluxul energetic. Revigorează sistemul nervos. Crește flexibilitatea si mobilitatea întregului corp.

Se realizează pe o saltea, beneficiarul fiind imbracat in haine lejere.

mare

60 / 90 min

250/ 350 lei

NA

LOMI LOMI KAHUNA

Inspirat din terapia havaiana ho'oponopono

Ajuta vindecarea corpului la nivel fizic, mental si emotional. 

Elibereaza emotiile staganante si stresul. Reda increderea in sine.

medie

75 min

270 lei

540 lei

Spa treatment room

MASAJELE DE 30 DE MINUTE

Aceste masaje de scurtă durată sunt menite să fie adăugate masajului tău preferat, pentru a ajuta la obținerea mai rapidă a rezultatelor dorite sau pur și simplu pentru a beneficia de o terapie mai lungă ce aduce un plus de relaxare.

DETALII

IN COMPLETARE ADAUGATI...

Durată ședință

preț masaj individual

preț pentru cuplu

ANTISTRESS MASSAGE

Profund decontracturant. 

Elibereaza tensiunea si relaxeaza musculatura din zona cervicala..

30 min

110 lei

220 lei

ABDOMINAL MASSAGE

Acest tip de masaj este folosit pentru tratarea problemelor digestive precum constipatia si balonarea, dar si pentru ameliorarea durerilor la nivelul abdomenului și pentru slăbit.

30 min

110 lei

220 lei

FACIAL SHIATSU

Elibereaza tensiunea intracraniana. Relaxeaza sistemul nervos și elibereaza stresul. Amerlioreaza durerile de cap. Trateaza insomnia și tulburări de somn.

30 min

110 lei

220 lei

MASAJ FACIAL

ICE & FIRE

Revitalizant si tonic.

Are efect de lifting facial datorită alternanței masajului cu roci calde si reci.

30 min

110 lei

220 lei

HONEY FACIAL DETOX

Masaj facial cu miere.

Profund hranitor, detoxifica puternic si hidratează profund.

30 min

110 lei

220 lei

EXPRESS FOOT REFLEXOLOGY

Masaj reflexogen plantar tintit.

Se va alege acel sistem ce ajuta in realizarea obiectivului ales.

30 min

110 lei

220 lei

Spa and WellnessȘtim cât de important este să te simți bine în corpul tău și să ai un moment de respiro al acelui ritm alert și agitat în care ești angrenat zilnic. Acest ritm poate să te dezechilibreze din toate punctele de vedere și să îți dorești să revii la aduci în echilibru toate cele 3 părți ale ființei tale: corpul, mintea și sufletul.
În special atunci când vorbim de anumite dureri, de vindecarea fizică, mentală și emoțională este nevoie să ai parte de mai multe sesiuni pentru a reuși să revii la acel echilibru pe care ți-l dorești.
Din acest motiv am creat pentru tine abonamente de masaj terapeutic în București sau Otopeni la preț bun, pentru ca tu să te bucuri în mod constant de relaxare și de o stare generală bună dar și pentru a-ți vindeca toate aceste dimensiuni ce necesită reechilibrare.
 
Indiferent de masajul pe care îl alegi ( cu pietre vulcanice, cu uleiuri esențiale, tehnica ho’oponopono, cu roci calde și reci, cu miere sau de tip reflexologic) , cu siguranță vei reuși să scapi de dureri într-un mod plăcut, datorită tehnicilor utilizate în masajele speciale oferite de terapeuți cu experiență, într-un cadru relaxant.
 
Alege abonamentul care îți este potrivit și bucură-te de prețuri speciale și sesiuni regulate, pentru a beneficia de toate avantajele masajului ales, pe termen lung.

Beneficiile masajului terapeutic sunt nenumărate și includ eliberarea de tensiune și durere, ameliorarea circulației sanguine și a sistemului limfatic și reducerea nivelului de stres.

Cu ajutorul terapeuților noștri calificați și cu experiență, vei putea să îți redobândești echilibrul și să te simți mai bine decât niciodată.

 

Iată cum te poate ajuta masajul terapeutic oferit de Lotus Spa:

  • Relaxare profundă: masajul terapeutic este o modalitate excelentă de a te relaxa profund și de a te elibera de stresul și anxietatea cotidiană. Terapeuții noștri talentați și experimentați folosesc tehnici speciale pentru a-ți ajuta corpul și mintea să se relaxeze în profunzime.

  • Eliberare de tensiune și durere: masajul terapeutic este, de asemenea, o modalitate excelentă de a reduce tensiunea și durerea musculară. Terapeuții noștri folosesc tehnici speciale de masaj pentru a ajuta la eliberarea de tensiune și la reducerea durerii.

  • Îmbunătățirea circulației sanguine: masajul terapeutic te poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine și a sistemului limfatic, ceea ce poate contribui la o sănătate generală mai bună.

  • Reechilibrarea corpului și a minții: masajul terapeutic efectuat în Lotul Spa te ajută la reechilibrarea corpului și a minții, permițându-ți să te simți mai energic și mai pregătit să faci față provocărilor zilnice.

 

În plus, la Lotus Premium Spa, îți  oferim o gamă largă de opțiuni de masaj terapeutic, inclusiv masajul suedez clasic, masajul cu pietre calde, masajul thailandez și multe altele pentru ca tu să ai parte de o experință premium și de beneficii complexe.

Indiferent de preferințele tale, suntem aici pentru a-ti recomanda un masaj terapeutic care să se potrivească nevoilor tale.

Alege să lași durerea în urmă, relaxându-te cu un masaj terapeutic într-un loc magic: Lotus Spa

bottom of page