466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

0742266755

0742266755

Beauty Spa

Exfoliere corporală

Exfoliere corporala pentru o piele perfectă și o stare de bine incredibilă 

            Pielea noastră are nevoie de curățare și hidratare profundă, de exfoliere corporala. Are nevoie să o tratăm așa cum se cuvine pentru a ne bucura de un aspect sănătos, frumos și luminos.
         Venim în contact cu praful, poluarea și impuritățile care se găsesc în aer și care se aștern pe pielea noastră. În zilele noastre mai mult ca oricând, deoarece asistăm la industrializare masivă care ne viciază și poluează aerul pe care-l respirăm și cu care pielea noastră intră în contact. De aceea, avem nevoie, fie că suntem bărbat sau femeie de ritualuri periodice de curățare, detoxifiere și hidratare intensă a pielii tenului, dar și corpului.
       Centrele noastre Lotus SPA îți oferă posibilitatea de a scăpa de impuritățile aflate la suprafața pielii prin exfolieri care îți revigorează pielea lăsând-o mai netedă, mai fermă și mai catifelată cu fiecare zi.
                 Tratamentul de exfoliere îndepărtează celulele moarte și impuritățile acumulate, de la suprafața pielii. Chiar dacă pielea noastră se reînnoiește lunar, există celule moarte mai aderente care determină un aspect tern al pielii.

          Uniformizează-ți textura și nuanța pielii alegând unul din tratamentele noastre de exfoliere corporală.
       Îndepartează celulele moarte și lasă pielea să respire cu ajutorul tratamentelor noastre de exfoliere corporală!

OFERTĂ PACHETE

EXFOLIERE + ÎMPACHETARE

75 min

240 lei 

EXFOLIERE + ÎMPACHETARE + MASAJ

2 ore

450 lei

EXFOLIERI

DESCRIERE

Durată

preț 

GOMAJ DE FRUCTE

Gomaj corporal cu un scrub de fructe, cu miros proaspăt si fructat.

30 min

130  lei

GOMAJ DE CIOCOLATĂ/ CAFEA

Aroma catifelata de ciocolată sau cafea, ce lasă pielea fină și suplă și revitalizează. Exfoliantul miroase atât de frumos, încât pare comestibil.

30 min

130 lei

GOMAJ ORGANIC CU COCOS SI GHIMBIR

Extractul de ginseng luptă împotriva radicalilor liberi, revitalizând pielea, catifelând-o și redându-i tinerețea.

30 min

130 lei

Spa Setting

Gomaj de fructe sau de ciocolată pentru o piele fermă, netedă și strălucitoare

 

     Efectul fructelor, al ciocolatei, cafelei, ghimbirului își vor lăsa amprente incredibile pe pielea ta. Vor pătrunde fiecare milimetru în doar câteva zeci de minute pentru ca la final să arate mai bine ca niciodată.

       Alege unul dintre următoarele gomaje sau dăruiește-l unei persoane dragi. Este plăcut să primim, dar uneori este mai plăcut să dăruim.

      Gomajul este un tratament de înfrumusețare cunoscut și aplicat de sute de ani. Folosește ingrediente naturale, iar efectul asupra pielii este incredibil. Este o metodă naturală de revitalizare a pielii.

      Inițial a fost aplicat la nivelul tenului, ulterior pe întregul corp. Diferența între cele două este dată de ingredientele folosite.

      Gomajul provine din cuvântul franțuzesc gommaje tradus prin ‘’a șterge’’. Practic sunt șterse impuritățile de la nivelul pielii, ivindu-se un aspect al pielii catifelat precum al unui bebeluș.

      Este un tratament recomandat nu doar persoanelor care vor să-și înfrumusețească aspectul pielii, ci și acelora care prezintă suferințe cutanate și au nevoie de ameliorarea acestora.

 

  • Gomaj corporal cu un scrub de fructe al cărui efect minunat de împrospătare și rejuvenare a pielii tale te va surprinde.

  • Gomaj cu cel mai popular dulce din lume și cu cea mai savurată băutură de pe mapamond. Aroma delicată de ciocolată și energizantă a cafelei îți lasă pielea mai fină, mai suplă și mai revitalizată.

  • Gomaj organic cu cocos și ghimbir. Ingrediente care luptă împotriva radicalilor liberi, revitalizând pielea, catifelând-o și redându-i tinerețea. Exfolierea blândă îți lasă pielea mai catifelată.

 

Cui este recomandat gomajul și ce beneficii are?

  • Curăță profund pielea;

  • Reduce excesul de sebum;

  • Hidratează și iluminează tenul;

  • Îți calmează pielea.

 

       Este recomandat chiar și persoanelor cu pielea sensibilă deoarece este stimulată circulația sângelui, iar iritația pielii se ameliorează, efectul fiind un ten mai sănătos și mai frumos.

            Este recomandat și femeilor cu ten îmbătrânit, cu ajutorul acestui tratament pielea recăpătându-și fermitatea, elasticitate și aspectul tânăr. 

 

       Lasă-te învăluit sau învăluită de mirosul delicios al ciocolatei sau de aroma proaspătă și delicată a fructelor! Alătură-te vedetelor care ne-au trecut pragul și s-au bucurat intens de serviciile noastre!

bottom of page