466675797006587 google-site-verification=JU1fnf4KHobFExOnF9JnkZuUDKvbCP9ywL8CDakfYYU
top of page

Acne Facial

350 lei .... 75 min

Denumit și tratament facial de „curățare profundă”, acest tratament purifică în profunzime pielea și include reprize de extracții pentru a curata porii. In acest tratament folosim produse cosmetice ingrediente specializate, cum ar fi acid salicilic, ulei de arbore de ceai și sulf pentru a ținti bacteriile și pentru a inlatura excesul de sebum.

Acest tratament este special conceput pentru tenurile cu exces de sebum, afectate de acnee. In acest tratament ne concentram în mod special pe calmarea acneei, eliminand impuritatile si excesul de sebuum. Pielea este exfoliată temeinic, o parte importanta a tratamentului fiind destinata extracțiilor si curatarii profunde si tratarii acneei, dar si hidratarii pielii pentru a-i pastra nivelul optim de hidratare si evitarea afectarii acesteia de cuperoza.

 

In acest tratament parcurgem urmatoarele etape:

1. Curatare: in acest tratament tapa de curatare are o pondere majora pentru a elimina toate impuritatile si a curata in profunzime porii.

2. Exfoliere: pentru a pregăti pielea pentru extracții, cosmeticiana va include un peeling blând, un tonic infuzat cu ulei de arbore de ceai sau chiar un scruber delicat și vibrant pentru a îndepărta manual partile incrustate.

3. Extractii: se vor realiza extractii manuale, pentru indepartarea punctelor negre și a punctelor albe. Totul se va face cu blândețe si cu masura, pentru a nu agresa pielea in nici un fel. Daca tenul este foarte incarcat, cel mai probabil va fi nevoie de realizarea unei serii de mai multe tratamente de curatare pentru indeparta toate acumularile de puncte negre sau alte impuritati.

4. Sterilizare - cu ajutorul electrodermului, vor fi indepartate bacteriile rămase la suprafață și pentru a reduce inflamația acneei chistice dureroase. Se poate introduce și terapia cu lumină LED pentru a calma pielea și a preveni formarea viitoarelor erupții.

5. Calmare si hidratare: din nou, pielea predispusă la acnee nu ar trebui să evite hidratare. Va fi folosita o masca speciala pentru ten acneic si un cocktail concentrat ce va fi aplicat cu ajutorul aparatului cu oxigen hiperbaric. La final, se va aplica o crema hidratanta cu factor de protectie solara, iar pielea ta ar trebui sa se simta curata si revigorata.

bottom of page